5,6 milliárd forintba kerülhet a kormány legújabb plakátkampánya, a nemrég lezárult nemzeti konzultáció kapcsán alig hét hónap alatt 11 milliárd forintot fordítottak erre a célra – olvasható a Magyar Nemzet cikkében. 

A lap szerint a Nemzeti Kommunikációs Hivatal még májusban hirdethette meg a közbeszerzést, "az állampolgárok életét kiemelten érintő kormányzati döntésekkel kapcsolatos feladatok ellátására". 

Ez amúgy már a negyedik ilyen tender volt, a cikk szerint "tavaly novemberben 1,1, két hónappal később 1,9, februárban pedig 7,9 milliárdos értékben kötöttek szerződést ügynökségekkel a kék plakátokkal fémjelzett kampányokra. Most ehhez jöött egy újabb 5,6 milliárd forintos keret."

Dömötör Csaba államtitkár a korábban azt nyilatkozta, a nemzeti konzultáción felmerült témák mentén szervez újabb plakátkampányt a kormány. Dömötör a Magyar Időknek azt mondta, hogy bár a konzultáció lezárult, az abban felmerült kérdésekben intenzív vitára számít a kormány.

Leginkább persze az illegális bevándorlás, illetve a kötelező betelepítés kapcsán lesznek ilyen viták Dömötör szerint, aki úgy látja, a 99 százalékos egyetértés a kérdésben (már a konzultációt visszaküldők elvileg 99 százaléka ért egyet azzal, hogy Magyarországra nem kell menekült) erős politikai támaszt ad a kormánynak.

Dömötör Csaba a lapnak adott interjúban azzal is érvelt, hogy a plakáttörvénynek lett volna olyan kitétele, mely szerint kampányidőszakon kívül a kormány sem plakátolhatja tele az országot, ám mivel az ellenzék nem szavazta meg a törvényt, "így a kormány a jövőben is él majd a közterületi plakátolás lehetőségével. Ezen a téren most már minden szereplőre egyenlő feltételek vonatkoznak."

(Címlapi kép: MTI/Czeglédi Zsolt)

(Magyar Nemzet/Magyar Idők)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Hogy nem sül le az orcájukról a bőr!
.
Ahhoz képest, hogy az ócsai lakópark 2,8 milliárdból, természetesen túlárazottan épült meg, a NÉPHÜLYÍTÉSRE ismét 6 milliárdot cigánykodott ki az, aki negyed évszázad után is szakbarbárként szórja a KÖZPÉNZT, mint a penyvát mindenféle baromságra.
.
Felér egy beismeréssel az, hogy az elhasznált pofagolójú, szakbarbár, lejárt lemezű frakcióvezetőkből hányta össze a "NEMZETVÉDŐ" a KORMÁNYÁT!
.
Íme:
.
Iskolába küldi az állami vezetőket Orbán
propeller.hu/itthon/3266709-iskolaba-kuldi-allami-vezetoket-orban
12. évi kormányzás után """A szemünk előtt tehát egy olyan állam képe lebeg, amely erős, méltányos és tisztelhető, mert minden szegletében a közérdeket rendeli a magánérdek elé.""""
- hangsúlyozta Orbán Viktor.
-
Mocsok NÉPNYÚZÓ, SZAKBARBÁR FideSS!
Desischado
Nem tudom, meddig nézhetnek még hülyének minket, és meddig folytathatnak agymosást - már akin tudnak - közpénzen? Meddig még?!
nevemnick
Addig plakátol ez a suttyó, amíg egyszer belecsomagoljuk a bandájával együtt,és elküldjük a Marsra.
Elég már a pénzszórásból és a lopásból, ideje már felfognia, hogy az utolsó másodperc közelében jár!
quadrocopter
"Dömötör Csaba államtitkár a korábban azt nyilatkozta, a nemzeti konzultáción felmerült témák mentén szervez újabb plakátkampányt a kormány."

Tehát egyértelműen bizonyítva, hogy a korábban elszórt milliárdoknak is nagy szopás lett a vége!
Csak éppen nem tudnak beletörődni! Ugyanis az eddigi néphülyítés nem hozta a Genyó által elvárt eredményeket, egyiket sem tudják lobogtatni sem Brüsszelben, sem máshol, ahol számolni és százalékot számítani is tudnak!

Mit tudna kezdeni az egészségügy az eddig elszórt milliárdokkal?

Az akasztófák ácsai folytassák tovább a munkát, szükség lesz rájuk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.