Az ellenzék botránykeltéssel és alpári kocsmapolitizálással próbálkozik, de a világ legelegánsabb pártja, a Fidesz ilyesmibe nem megy bele. Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője interjút adott Mészáros Lőrinc egyik lapjának, a Magyar Hírlapnak, és felmondta a fideszes leckét, amit mostanában a kormánypárt minden vezető politikusának fel kell mondania, ha a kormányzati propagandabirodalom valamelyik részének adnak interjút. A lecke elemei: A kormány megkérdezi az embereket, ez volt minden idők nemzeti konzultációja. Ezt ugye arra mondja, hogy a kormány indított egy nemzeti konzultációt, amiben irányított kérdéseket tett fel a migrációról és a civilszervezetekről. Hogy ezt hányan küldték vissza, és mit válaszoltak az emberek a kérdésekre, azt csak a kormány tudja, és ők most azt mondják, hogy 1,7 millióan küldték vissza, és az emberek 99 százaléka egyetértett a kormány álláspontjával. Ennek kell most örülni. Kósa szerint ez nagy erőt ad a kormánynak Brüsszelben.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Tényleg betegek. Sem agy, sem gerinc, sem önálló gondolat. Sem lelkiismeret. És fingjuk sincs mi folyik az országban.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
@Eladott Ország: tegnap 16;41

Remek összeállitás a kocsogról...Köszönjük !!!
Perwool
Nálunk a német típusú parlamentáris demokrácia volt 2010-ig, ami azokat a pártokat jutalmazta, akik koalícióképesek. Ez hiányzik a magyar rendszerből: az együttműködésre való hajlam. Enélkül marad a centrális erőtér.Valahol ott van a kutyus elásva, hogy nem mindegy kinek van kétharmados támogatása, egy demokratának, vagy egy Orbán Viktornak. Orbánék mit kezdtek a kétharmaddal? Tönkretették a demokratikus ellensúlyokat, az alkotmánybíróságot kiherélték majd feltöltötték embereikkel, a főügyészüket bebetonozták 100 évre, a választási törvényt magukra szabták olyan formán, hogy 2014-ben kevesebb szavazóval nyertek kétharmadot, mint amennyivel 2006-ban vesztettek. És nem sorolom.Az MSZP-SZDSZ-nek is volt kétharmada, és senki nem félt, hogy visszahozzák a diktatúrát, pedig akkor a rendszerváltás után jártunk 4 évvel, minden adott volt, hogy a volt komcsi apparátus visszacsináljon mindent. Valahogy fel sem merült, hogy ez megtörténhet. Most meg felmerül.
Egypártrendszer az amerre haladunk!
"Röviden: egyetlen párt kizárólagos hatalmán alapuló politikai rendszer.
Az egypártrendszer alapvető jellemzője, hogy egyetlen párt van hatalmon, az ellenzéki pártok tevékenysége nem engedélyezett. Következésképpen egy ilyen rendszerben nincs versengés a politikai hatalomért. Az egypártrendszer a kommunista országokra volt jellemző, és az olyan totalitárius rezsimekre, ahol a feltétlen engedelmességet kívánják elérni."
Perwool
@division: Lemarad a "válasz" neked írtam a 21:32-t
division
@Perwool: Mint amilyen a Kádár rendszer is volt. Mondjuk attól ez még messze van azért. Mindenesetre most hallottam hogy Rogánnak 400 ezres megtakarítása van, ennek ellenére Rómában volt a feleségével egy 5 csillagos szállodában. Ez az egyik ami felháborít engem is, hogy papíron mind nagyon rosszul él, még egy közalkalmazottnak is több a megtakarítása, mégis úri módon élnek. Engem egyből elővennének ha minimálbért jelentenék be miközben teljesen másként élek. Nekik lehet.
papa.49
@kokopelli: Konkrétan akartam adni egy ismerős családnak, de végül elküldtem a közösbe, az illető nem is kapott még annyit se amennyit én neki szántam, nem volt nagy összeg, de akkor is az ,,őzike szemű,, akkori szóvivő, nagy pillarebegtetések közepette azt válaszolta ,,jó helyen van a pénz,, hát gondolom addigra landolt a suska a lölő számláján!!!
nyanya001
Minden nagyon szép, minden nagyon jó, éljen a haza menjetek a bús 3,14csába !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.