Az ellenzék botránykeltéssel és alpári kocsmapolitizálással próbálkozik, de a világ legelegánsabb pártja, a Fidesz ilyesmibe nem megy bele. Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője interjút adott Mészáros Lőrinc egyik lapjának, a Magyar Hírlapnak, és felmondta a fideszes leckét, amit mostanában a kormánypárt minden vezető politikusának fel kell mondania, ha a kormányzati propagandabirodalom valamelyik részének adnak interjút. A lecke elemei: A kormány megkérdezi az embereket, ez volt minden idők nemzeti konzultációja. Ezt ugye arra mondja, hogy a kormány indított egy nemzeti konzultációt, amiben irányított kérdéseket tett fel a migrációról és a civilszervezetekről. Hogy ezt hányan küldték vissza, és mit válaszoltak az emberek a kérdésekre, azt csak a kormány tudja, és ők most azt mondják, hogy 1,7 millióan küldték vissza, és az emberek 99 százaléka egyetértett a kormány álláspontjával. Ennek kell most örülni. Kósa szerint ez nagy erőt ad a kormánynak Brüsszelben.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

52 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Tényleg betegek. Sem agy, sem gerinc, sem önálló gondolat. Sem lelkiismeret. És fingjuk sincs mi folyik az országban.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
Tényleg betegek. Sem agy, sem gerinc, sem önálló gondolat. Sem lelkiismeret. És fingjuk sincs mi folyik az országban.
namihami
Ez a Kupak imádnivaló csávó. Ez nem tud olyan mondani, nyilatkozni, amivel ne röhögtetne meg egy fél országot. Amire tényleg komoly szükség is van ebben a szomorkás világban.
És szerencsére, nincs egyedül. Folyamatosan a teljes fidióta vezér- és beosztottkar felzárkózik mellé. Lassan szűk lesz a damaszkuszi út. Pedig nem mondható keskenynek.
division
@Cefi: Két napba telt mire sikerült ebben a "minden olyan rossz" országban szállást találnunk előre az idei nyaralásunkhoz, még az 5 csillagos szállók is le voltak foglalva, elég nehéz volt egy igényeset végül összehoznunk. Tény, vannak gondok ebben az országban mint máshol is, de az hogy megy ez a sírás ezerrel akkor sem elfogadható. Az a baj hogy mindenki másban keresi a hibát maga helyett, de gondolom az egyén soha nem lehet hibás csak a másik. Tény, ilyen Mészárosok nem kellenének, ezt aláírom.
RonaGyuri
világ legelegánsabb pártja???
B..meg Lali-király ez még tőled is...
quadrocopter
"Egy jogállamban megvannak azok a független szervezetek, amelyek ki tudják kényszeríteni a jogkövető magatartást”

Vajon melyik "független szervezetre" gondolhatott Debil Lajos, a jogsik érvényességi határidejével megbirkózni sem tudó pintérségre, vagy a Rogánt egyáltalán nem őrző-védő, csak körülötte csámborgó K. Konrádokra, M. Richárdokra, vagy a rettenetesen magas I.Q-jú választási irodás tarhonyákra, esetleg az egyáltalán nem közpénzből tengődő parazita, kitartott, a non profit MVM által támogatott szellemi koszfészek Cöfre, esetleg a hargitai Nemzethy Kézimunkázó Független Mély-Magyar Asszonyok és Lányok Egyesületére?
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/06/30/propaganda-haboru-penzszoras-rothadas/
Propaganda, háború, pénzszórás, rothadás.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/06/roka.jpg
Dömötör Csabika valamilyen államtitkár a Magyar Időkben vendégszerepelt, tőle tudjuk, hogy
mivel 99%-os egyetértés húzódik meg a kormány mögött (a mintegy 20% elsöprő többségéről) új propagandaanyagok borítják el az országot hamarosan. Új kampány kezdődik, mert nincs is
annál szebb és jobb, mint a saját pénzükön kimosni a magyarok agyát. Ha valaki hallgatta a
Kossuth rádiót ma reggel (nem én voltam) ott már nyomattak is egy spotot, aminek az a lényege – a legutóbbi orbáni gondolatra rímelően -, hogy „nem fogjuk hagyni, hogy Soros nevessen a végén”. Hogy mi szükség van arra, hogy dübörgő kampányok egymást érjék és állandó jelleggel szórják a közpénzt, azt szerintem egyetlen egyszerűagyú sem tudja elmagyarázni, de hogy ennek iszonyatosan csúnya vége lesz, az hétszentség.
Cefi
@division: Elárulom: már tavaly nem volt hely. Ugyanis egyszerre van forma1, vizes vb, dzsúdo bajnokság. Ezek csak a legfontosabbak. Így is igen nagy botrányok lesznek emiatt. (Is) Le a kalappal, hogy szereztél helyet.
Pálinkás Pál
Ez a kósa a kirakati hülye...csak az a baj hogy a többi sem okosabb...a mostani kormánytagok,és sleppjei kitennének egy jól menő gyogyót pincétől padlásig!
namihami
@quadrocopter: 444.hu/2015/06/09/az-allami-szamvevos..
Viszont a borotválkozását nagyban meg fogja könnyíteni...
justhpeter
A legrendesebb fideSSes. Megadja a cirkuszt a népének rendszeresen. A nép meg ünnepli. Nem véletlenül, hiszen azonos szinten vannak. Jó mélyen.
papa.49
Mikor tartotta a kupaklaja eme veretes beszédet, gondolom fél egykor, aztán egyre hülyébb lett pedig az már nála komoly fegyvertény, hiszen tökhülye a pacák!!!
quadrocopter
@Eladott Ország: Rákosi elvtárs csettintett, majd megtapsolta mgát!
papa.49
@Horizont: Azt már meg se kérdezem az 1.6 milliárd amit a nép adott össze az hová lett???
Eltapsolták a többivel együtt az ilyen hazugovicsok, meg kötelesek, meg szartolcsyk, meg kupaklaják!!!
Cefi
@division: És még valami. Mi itthon éljük a mindennapjainkat. Halljuk mit beszélnek az emberek, az igazi kétharmad. A tömegközlekedési eszközökön, az üzletekben, az utcán, a piacokon stb. Utazunk az országban. Azt hiszem nem csak a küföldön élőknél, de a kormánynál is jobban tudjuk mi a valóság. És az nagyon szomorú.
kokopelli
@papa.49: (17:14)
..nyomtuk a mobil gombjait,még a külföldi ismerőseim is,mint a süket a csengőt!
Pár hónap után kérdezték,hogy megkapták -e a károsultak a pénzt!!!
"Ein haufen Scheiße,was die gekriegt haben!"-mondtam nekik! :=(, :=(
nezelodo
@quadrocopter: Rákosit már többször újra kellett csapágyazni, mert állandóan forog a sírjában, amióta látja Orbán tetteit, és azon dühöng, hogy ilyesmi neki miért nem jutott eszébe. Ő csak mondogatta, hogy hazavárja szeretett népe, de olyan tehetségtelen volt, hogy egy vacak Nemzethy Conzultációt sem tudott összehozni, és a nagy sikerre való tekintettel plakátokkal népszerűsíteni, és a határidőt pedig kitolni, hogy a hülyék is megértsék, mit kell tenniük.
Ez a Lala meg azért beszél hülyeségeket mert álmában a néha felcsúti juhász meg a W. Tamás súg neki.
division
@Cefi: Tény, tavaly sem volt egyszerű a helyfoglalás, de előtte sem és azelőtt sem. Mindegy, nekem sosem volt különösebb bajom a rendszerváltás óta egyik kormánnyal sem, valahogy nem arra vártam hogy ők oldják meg az életemet, talán ebben különbözök sok embertől.
division
@Horizont: Minden kormánynak vannak rossz dolgai, maradjunk ennyiben. Az egyéntől függ hogy mit képes kihozni az adott helyzetből, sajnálom hogy ettől nem tágítok továbbra sem. Persze vannak olyan élethelyzetek ahol kell a segítség, ott volna még mit tenni.
Nessy
@division: Boldog ember! Vannak viszont olyan területek, ahol nehéz lenne egyénileg megoldani a helyzetet. Gondolok itt a közszféra neuralgikus területeire. Oktatás, egészségügy, szociális szféra etc.Nem lehet mindenki kormány megbizott, államtitkár, államtitkár helyettes, esetleg közpénzen tartott barátnő.
division
"Nem lehet mindenki kormány megbizott, államtitkár, államtitkár helyettes, esetleg közpénzen tartott barátnő."
Én egyik sem vagyok.
Cefi
@division: De nem is itthon élsz. Tehát nem vagy tisztában azzal, hogy nyolc órányi munkádnak mennyi a vásárlóértéke. És hogy a levont adódat mire költik. Egyébként őszintén örülök, és tisztellek azért, hogy évente megengedheted magadnak, hogy " külföldön" nyarahatsz, és magyarországot választod. Le a kalappal. Őszintén, Peti.
division
@Cefi: De itthon élek. Voltam már külföldön is sokat, de Magyarország a legszebb ország, nem vágyok minden nyáron külföldre ahogy a család sem.
division
@Horizont: " megsúgom neked, hogy a múlt hónapban elvittem anyukámat 3 napra Hajdúszoboszlóra egy 4 csillagos hotelbe. Akkor én most jól élek?"
Igen, úgyhogy innentől egy szót sem akarok hallani hogy milyen rossz itt az élet!!! :-)))))))
Eladott Ország
A gazdasági növekedésünk úgy hasít, hogy Európa csak ámul és bámul. És mennyire igaza van neki! Itt egy ábra, hogy a kevéssé szorgalmasok és tehetségesek is értsék. Kósa szerint minden rendben van. Nem ártana egy kis vizes borogatás.
fideszes gulyáskommunizmus átlagolva.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/01/szegenyseg.png
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/01/gki.jpg
division
@Horizont: Először azt kellene tisztázni mit értünk kisember címszó alatt. Mondjuk a gyerekeket? Mert velük nagyon is törődök. Ők semmiről nem tehetnek, de segítettem már olyan rokkant embernek is akit ki akartak lakoltatni és ismertem a hátterét a dolgoknak. Viszont rengeteg olyan embert is ismerek akiken akkor sem segítenék ha már az utolsókat rúgnák. Mindkét típusból vannak sokan, csak látatlanból nem lehet eldönteni ki melyik táborhoz tartozik. Kétségtelen, Orbán túlzásba vitte a stadionokat, van egy gázszerelőnk aki rendkívül "tehetséges" (még nem találkoztam olyan nagy koponyával aki négy alatt a semmiből milliárdos tudott volna lenni), és lehetne még sorolni, ahogy lehetne a pozitívumokat is. Egy dologban igazad van, mindenkinek a saját élete a legfontosabb, mindenki abból indul ki.
Cefi
@Horizont: Akkor nem értem a tegnap 16.25-öt.
Cefi
@division: Most olvastam el a továbbiakat. Lehet hogy itthon élsz, de akkor dobozban. Vagy bányaló szemellenzővel. Vagy csak kormánypárti médiából/tv2-ből tájékozódsz.
division
@Cefi: Látom, mivel tudod immáron hogy itthon élek jönnek a sértegetések. Én ebből tudnám először megállapítani hogy igazi magyar vagy.
division
@Horizont: Ne túlozzál azért ennyire, eleve a szeretem szót nem egy kormányra mondjuk. Van amiben egyet értek velük van amiben nem. Rám az nem jellemző hogy azonnal elkezdek köpködni egy hír hallatán, főleg ha olykor még valóság tartalma sincs (most nem kimondottan erre gondolok, hanem úgy általában).
division
@Horizont: Felesleges, mert ami nekem pozitívum az neked úgysem lenne az, de ezt már párszor kiveséztük.
division
@Cefi: Rendben, nem sértegettél, visszavonom.
division
@Horizont: Nem, nincsenek újabbak, minden a régi:-)
division
@Horizont: Van amiben igen, van amiben nem. Volna ahol változtatnék, van amit megtartanék ahogy van.
division
@Horizont: Ebben sajnos egyet kell értenem veled, ez nálunk is jelen van. Főleg az a mocsok pap, még mindig a helyén van.
Perwool
@division: Aki szerint itt minden rendben van, az sürgősen orvosi ellátásra szorul.
A haza az a hely ahol az igyekvő ember boldogulni tud és az állam minden erejét arra fordítja, hogy az ilyen embereket mindenben támogassa! Függetlenül attól, hová született vagy milyen a politikai meggyőződése.
Ez az ország 7 éve már nagyon sokaknak nem a hazája! Csak egy hely ahol élnek, sokan egyik napról a másikra.Egy sikeres fejlődő és szabad országból nem menekül a nép! Az országot elhagyó jól képzett szakemberek egyértelműen az anyagi, és munkahelyi kilátástalanság elől menekülnek.Tudod milyen következményei lesznek ennek? Nem lesz aki adókat fizessen. Miből fogja fizetni az állami alkalmazottakat, a közmunkásokat, a nyugdíjakat, az állami kiadásokat, a hiteleket, a letelepedési kötvényeket?Itt már nem a "megoldjuk okosba" szintű korrupció van. Azt még talán ellehetne fogadni. Abban az esetben, ha olyan fejlesztésekből csípnének le maguknak pénzeket, amik az ország hasznára vannak. De nem. Őrült projekteket találnak ki, csak azért, hogy legyen miből rabolni. Ilyen pl a stadionok a paksi, 11 kilátó..stb beruházás. Fene bánná, ha lenne csilliárd pénzünk és az utolsó Kisvárdai liba legelőből is stadion lenne. De nincs! Az EU lelegeztetőgépén vagyunk, és + 30 évre eladósította az országot.Diktátorokkal ölelkezik...

"Nyaralás, jólét"
​A gazdagoknak élete, a szegényeknek sorsa van.
(Mollináry Gizella​)​
Cefi
@division: Egyáltalán nem sértegettelek. Csak kommunikálàltam veled, minden tiszteletet megadva. Olvasd el a hozzászólásaimat, azok között megtalálhatod, milyen az, amikor valakit sértegetek. Szerintem irányodban teljes tisztelettel beszéltem. Ha úgy érzed hogy nem, akkor, túl bunkó vagyok. Bocsánatot kérek. Ilyen vagyok.
division
@Cefi: Meg is írtam hogy valóban nem volt semmi sértő abban amit írtál. Béke:-)
division
@Perwool: Valós problémákról írsz, nem véletlen írtam hogy vannak dolgok amiken változtatnék, de nem leszek politikus. A magánéletben az emberek zöme szeret, politikusként meg egy ország utálna:-)) Nincs olyan hogy jó politikus, ezt nekem ne is mondja senki.
bencemacska
@division: tegnap, 16:25
Remélem a dzsúdó vb idejére sikerült szállodát szerezned, és megtudod milyen a magyarok istene!
Perwool
@division: "Valós problémákról írsz, nem véletlen írtam hogy vannak dolgok amiken változtatnék,"
Akkor, hogy lehet, hogy politikusaink nem látják a problémákat? Lásd, Kósa szerint "Kósa Lajos szerint minden a legnagyobb rendben van az országban, csak az a fránya ellenzék meg Soros csinálják a balhét" Ellenzék?!A kormánypárt nem a 2 millió szavazójukért tartozik felelősséggel, hanem 9,5 millió állampolgárért. Majd leszarhatja a 7,5 millió embert, ha kizárólag a szavazóitól kapja a fizetését.Remélem azért nem az a véleményed, hogyha mondjuk egy párt 51%-ot kap a választásokon, azt csinálhat amit akar, nagy ívben lexarva a másik 49% véleményét.Mert ha ez helyes, akkor minek a parlament? Válasz​ás​​ok, után aki nyer, 4 évig azt csinál, amit akar. Ellenzék felesleges?Mert Magyarország így működik. Tudsz olyanról, hogy az elmúlt 27 évben egyet értettek volna az ellenzék javaslatával? Mert én csak arról tudok, mikor saját javadalmuk a tét, na, akkor nincs" ellenzék"
"Soros"
Elmebeteg kormány, amelyik minden nap Sorossal kel és fekszik, mindenhol Soros-összeesküvést sejt.Nem azért választottunk kormányt, hogy a paranoiájával küszködjön, ehhez túl drága az országunk. Nincs itt ezer fontosabb megoldandó probléma?
Amik a tények...28 országból a 26.-ak vagyunk gazdasági teljesítményben...emútnyóc+6 év ennyire futottra..Vagyis úgy tudom Románia is meg előzött.
életminőségben 28-ból 27-ek...csak Bulgária van mögöttünk...
division
@Perwool: A 2/3 egy hatalmas lehetőség amit jól is ki lehet használni. Fontos döntésekre nem kell várni éveket, és ez egyáltalán nem baj. A gond akkor kezdődik, ha a döntések a politikusok malmára hajtja a vizet legfőképpen, azaz még ez sem baj, ha arányaiban rendben van. Sajnos az utóbbi időben átestek a ló túloldalára, már lassan csak Mészárosok vannak, ugye Simicska kiesett. Én is látom a nagy egybefonódásokat, ahogy Orbán önmagát meghazudtolva idős nénikék látogatásával hökkenti meg még a Fidesz szavazókat is. Tudod mindezt azért is teheti meg így, mert nincs továbbra sem egy épkézláb ellenzék aki le tudná győzni 2018 - ban, és az olyan emberek is mint én elmegyünk és újra rájuk szavazunk, mert nincs senki más akire lehetne. Viszont most mondom, nem mi segítjük újra majd kormányra a Fideszt, hanem az a 6 millió ember aki nem megy el szavazni mert ők sem látnak egy másik pártot amelyik alkalmas lenne az ország vezetésére. Az nem alternatíva amikor a milliárdos Botka azt mondja majd jól megadóztatjuk a gazdagokat...
volvós
@Eladott Ország: tegnap 16;41

Remek összeállitás a kocsogról...Köszönjük !!!
Perwool
Nálunk a német típusú parlamentáris demokrácia volt 2010-ig, ami azokat a pártokat jutalmazta, akik koalícióképesek. Ez hiányzik a magyar rendszerből: az együttműködésre való hajlam. Enélkül marad a centrális erőtér.Valahol ott van a kutyus elásva, hogy nem mindegy kinek van kétharmados támogatása, egy demokratának, vagy egy Orbán Viktornak. Orbánék mit kezdtek a kétharmaddal? Tönkretették a demokratikus ellensúlyokat, az alkotmánybíróságot kiherélték majd feltöltötték embereikkel, a főügyészüket bebetonozták 100 évre, a választási törvényt magukra szabták olyan formán, hogy 2014-ben kevesebb szavazóval nyertek kétharmadot, mint amennyivel 2006-ban vesztettek. És nem sorolom.Az MSZP-SZDSZ-nek is volt kétharmada, és senki nem félt, hogy visszahozzák a diktatúrát, pedig akkor a rendszerváltás után jártunk 4 évvel, minden adott volt, hogy a volt komcsi apparátus visszacsináljon mindent. Valahogy fel sem merült, hogy ez megtörténhet. Most meg felmerül.
Egypártrendszer az amerre haladunk!
"Röviden: egyetlen párt kizárólagos hatalmán alapuló politikai rendszer.
Az egypártrendszer alapvető jellemzője, hogy egyetlen párt van hatalmon, az ellenzéki pártok tevékenysége nem engedélyezett. Következésképpen egy ilyen rendszerben nincs versengés a politikai hatalomért. Az egypártrendszer a kommunista országokra volt jellemző, és az olyan totalitárius rezsimekre, ahol a feltétlen engedelmességet kívánják elérni."
Perwool
@division: Lemarad a "válasz" neked írtam a 21:32-t
division
@Perwool: Mint amilyen a Kádár rendszer is volt. Mondjuk attól ez még messze van azért. Mindenesetre most hallottam hogy Rogánnak 400 ezres megtakarítása van, ennek ellenére Rómában volt a feleségével egy 5 csillagos szállodában. Ez az egyik ami felháborít engem is, hogy papíron mind nagyon rosszul él, még egy közalkalmazottnak is több a megtakarítása, mégis úri módon élnek. Engem egyből elővennének ha minimálbért jelentenék be miközben teljesen másként élek. Nekik lehet.
papa.49
@kokopelli: Konkrétan akartam adni egy ismerős családnak, de végül elküldtem a közösbe, az illető nem is kapott még annyit se amennyit én neki szántam, nem volt nagy összeg, de akkor is az ,,őzike szemű,, akkori szóvivő, nagy pillarebegtetések közepette azt válaszolta ,,jó helyen van a pénz,, hát gondolom addigra landolt a suska a lölő számláján!!!
nyanya001
Minden nagyon szép, minden nagyon jó, éljen a haza menjetek a bús 3,14csába !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.