A kormány részéről, a jelek szerint, elkészült az általános középfokú képzés leépítésének az éppen aktuális koncepciója. A hírt most, egy kiszivárgott. decemberi háttéranyagra hivatkozva közli az MNO. Azzal, hogy a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) jelenleg, valószínűleg a választásokig jegeli a Parragh László által vezetett Magyar Kereskedelmi és Iparkamara álláspontját tükröző koncepciót. Miközben a tendencia nem új. Már csak azért sem, mert az iparkamarai főmufti már egy éve is arról ábrándozott, hogy leginkább szolgákra van szükség. A vállalkozóknak. De nincs ez másként a kormányzat esetében sem. Annak a kormányzatnak az esetében, amelyről már öt évvel ezelőtt is tudni lehetett: erősíteni és nem gyengíteni akarja a szolganemzet koncepcióját.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@GeoCravker: Koszi a cikket, megint szuper, a baj csak az, hogy igaz...:o((((
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
GeoCravker
@durbincs: No igen.
Egyébként semmi baj az iparosokkal. Egy jó vízvezetékszerelő, aki szívesen csinálja és művész a szakmájában szinte biztos, hogy jobb, mint egy altatósegéd, aki kettes anatómiajeggyel végez egy gyorsatlaplón.
Clavigo
@durbincs: Kivàloan leírtad a most regnàló hulladék elit (vagy mijafasom ) tulajdonsàgait..Ràd még szùkségûk lehet,,mint bútor arcú hódolóra...oszt jó napot.
karma1
@GeoCravker: Koszi a cikket, megint szuper, a baj csak az, hogy igaz...:o((((
GeoCravker
@karma1: Igen..., ilyen az, amikor a rebszolgakereskedő (Parragh) szabja meg a munkaerőképzés irányát.
karma1
@GeoCravker: Ez a barom kepes ra, es megcsinalja Madach "falanszter"-et, ahol lehet jo szeklabat is faragni, nem baj, hogy tehetseges szobrasz lennel amugy...:o((( Na, akkor aztan tenyleg fel is fordulna a vilag, ha valoban bejonne ezeknek az idiotaknak a torekvese.
Nagyon remelem, hogy sokkal elobb elkezdenek jelentkezni a negativ hatasai ennek a baromsagnak, minthogy teljesen eluralkodhasson a hetkoznapokban ez a fajta "oktatasi" (szerintem inkabb "lebutitasi") stilus...
Miert nem hirdeti meg ez a szemet parragh egyenesen a "Hogyan csinaljunk normalis emberekbol agyhalott zombikat, frusztralt rabszolgakat?" cimu programjat, oszt jonapot...?
justhpeter
Ezért kell - többek között - rendszert és kormányt váltani 2018-ban.
Lepényleső
A szolgaság a nagy álmok al-apja? Az elnyomásé vajon kinek a rokonja?
quadrocopter
Bedolgozók országa - csicska nemzet! Aki többre tartja magát, már nincs itt!
GeoCravker
@quadrocopter: és aki csalkádi hátterétől megteheti...
Valószínűleg az ötvenes korosztályt az idős szülők sokkal inkább itthon tartják, mint a száguldás a fekete lyukba

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.