Hogyan lehetséges, hogy az egészségügy egyáltalán nem fontos téma a hazai politikai szereplőknek? Fortélyos félelem igazgat, idézhetjük József Attilát ismét jogosan, immár sokadszor. Egyik nap még arról nyilatkozik – napjainkban megdöbbentőnek tűnő őszinteséggel – a jászberényi kórház főigazgatója, hogy kritikus orvoshiánnyal küzdenek, azért kell szüneteltetni egyes osztályok működését. Másnap aztán – varázslat! – ugyanez a főigazgató már arról ad ki közleményt, hogy az ezt megíró médiumok rémhírt terjesztettek.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Frappáns korkép-kórkép:

Egy valóban korrekt megfigyelés

Az mno.hu mai vezető írása az egészségüggyel foglalkozik

A „Világszínvonal” című írás meglehetősen jól tárja fel ezt a „rendkívül komplex problémahalmaz”-t, egyáltalán nem visszamutogatásként jelezve, hogy „nem egy és nem is tíz éve keletkezett: nem lehet egyértelműen a Fideszre vagy az ’elmúlt nyolc évre’ hárítani a felelősséget”.
A mai helyzetet contextusába helyezve megállapítja, hogy: „A hét éve hatalmon lévő kormányzat az elmúlt években folyamatosan háborúban állt valakivel, a legsúlyosabb, legkiélezettebb harcot azonban több fronton is a valósággal vívja. ”! =))
quadrocopter
Egészségügy? Ugyan már! Semminek nem tudunk örülni?

"Tyukodon például tizenegy család egyenként 24 millió forintot kapott kilátóépítésre" hogy lehessen látni az egészségügy problémáit!

Ja és 183 államtitkárra ( értsd: hivatali f@szverőre) heletteseikre ( a semmihez!) miniszterelnöki meghízottra ( értsd: a kézivezérlés vezetékei) és miniszteri piszkosra kell a lé!
Értitek, buta, fél-ázsiai magyarok?
Lepényleső
Így lesz pénz nélkül egészséges ország-aki öngyógyulásra alkalmatlan;az "alo mars!"?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.