Felhívjuk a figyelmét az összes városnak, ahol Orbán roadshow-ja alkalmával milliárdokat ígért, hogy 2014-ben ezt már egyszer végig haknizta, ígért akkor is fűt-fát-bogarat, de összesen 3%-nyit teljesített.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Őszintén! Van olyan normális magyar ember, aki beszopta a Genyó elmeállapotából és hatalkomvesztési fosásától fakadó ótvar nagy hazugságait? Csak '98-2002-re kell visszaemlélkezni! Csak arany járdákat nem ígért!
ÍGÉRETEK FÖLDJE: MI VÁLT VALÓRA A FIDESZ VÁLASZTÁSI ÍGÉRETEIBŐL?

Az alábbiakban összeszedjük a Fidesz azon ígéreteit, amelyeket kormányra kerülésük előtt tettek, 2009 telén illetve 2010 tavaszán. Az, hogy ebből mi valósult meg, mi nem valósult meg, esetleg hogyan lett a körből kocka most egy kicsit átláthatjuk.
Kisebb parlament

“Ragaszkodom ahhoz, hogy levigyük kétszáz fő alá a parlament létszámát” – jelentette ki 2009 októberében a Tv2 Napló című műsorában. “Ez érint mandátumokat, a parlamenti frakciónkban biztosan lesz azért valamilyen mértékű ellenérzés, ha ellenállás nem is. Szeretném tudni, hogy kire számíthatok ebben a dologban” – tette hozzá.

A Fidesz december 23-án elfogadta az új választási törvényt, ami szerint 199 fős lesz a parlament. ezen kívül fontos megemlíteni, hogy egyfordulós lesz a választás, a választókerületeket átszabták, pontosabban magára szabta a Fidesz.

Kettős állampolgárság

Gyorsított honosítással, magyarországi lakóhely nélkül is magyar állampolgárságot adna a határon túli magyaroknak a Fidesz és a KDNP három képviselője. A törvényjavaslat szerint az állampolgárságot továbbra is kérelmezni kellene, de csak azt kellene bizonyítani, hogy a kérelmező valamelyik felmenője magyar állampolgár volt, és beszél magyarul – írta 2009 októberében az [origo].

A helyzet jelenleg úgy áll, hogy aki felveszi a magyar állampolgárságot, az abban a pillanatban elveszíti szlovák állampolgárságát. Ebben az elsősorban diplomáciai kérdésben folyamatos szájharcot vívunk északi szomszédainkkal, de érdemben továbbra sem jutottunk semmire. A Fidesz-KDNP azonban elkötelezettnek tűnik ezügyben.

A többi itt: gepnarancs.hu/2011/12/igeretek-foldje-mi-valt-valora-a-fidesz-valasztasi-igereteibol/

Mert "választási ígéretekkel nem lehet...
quadrocopter
...kormányozni, reális ígéretekkel nem lehet választást nyerni!" Oszt' jó napot!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.