Nem csak ráfizetés a fővárosnak, de hangos és irritáló is – fakadtak ki a budapestiek.

Még csak most ért véget a budapesti Red Bull Air Race, de sokan már most felemelnék a hangjukat a jövő évi verseny ellen. A Facebookon indult civil kezdeményezés felhívó szövege így szól:

Ha jövőre is engedélyt kap a Red Bull Air Race egy reptértől eltérő helyen, akkor flashmobot szervezünk, az engedélyt aláírók háza előtt 10 percenként fogunk hangzavart csinálni. A Red Bull-ról sem fogunk elfeledkezni, ha nem jelentik be, hogy elviszik a rendezvényt Budapest bevárosából, nyomás alá fogjuk helyezni a céget.

Besokalltak a Red Bull Air Race-től, zajongással tiltakoznának a budapestiek

Az egyelőre maroknyi követő jó eséllyel növi majd ki magát tömeggé, és hogy a kérdésben nem kevesen érintettek, bizonyítja, hogy még a hírt megíró 444 újságírója is kiakadt:

Mivel két napja próbálok úgy létezni (és másfél órája próbálok úgy dolgozni), hogy közben félpercenként elbúg felettem egy gép irdatlan zajjal, személyesen is érintett vagyok a kérdésen.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Csatlakozom! Iszonyat hangos, és büdös, szagolja, és hallgassa, aki az engedélyt erre kiadta itt a városban! Ebből vajon mennyit loptak az elvtársak???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
A lezárt híd és budai rakpart miatt Skodám 3-5 km/óra sebességgel vitt célomhoz. Sóvárogva néztem a gyalogosokat akik sorra előztek meg.
Eriksson
@Pálinkás Pál: Olvasd el. kérlek, hogy közelebb kerülj a témához:
https://hu.wikipedia.org/wiki/Red_Bull_Air_Ra...
Szeparepa2
Most csak hétvégén volt? Az még hagyján. Tavalyelőtt hétközben is ment! Százezernyi budapesti életét tette élhetetlenné zaj, ezzel alapvető emberi szabadságjogát sértették, ami miatt itt ha percsoport alakulna, ezermilliárdokat fizethetnének ki kártérítésként...
Csizmás Kond
Szerintem is igazuk van a panaszkodóknak. Egy repülőbemutató nem belvárosba való, sőt ne adj isten történne egy baleset...de elképzelem, hogy ha az idén nem engedték volna most mekkora hangerővel Orbánoznának...:))
1magyar
Ne engedjék, joguk van az embereknek is a pihenéshez a nap bármely szakában.Aki ilyeneket kitalál, azt kéne röptetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél