Bokros Lajos volt pénzügyminiszter, a Modern Magyarország Mozgalom elnöke közleményében kemény szavakkal ostorozza Orbán Viktort.

Bokros azt írja, a kormány fasisztává züllött, és véres polgárháborúba akarja taszítani az országot.

Ki kell mondani végre, ezért kimondom: Magyarország miniszterelnöke fasiszta. A magyar kormány az adófizetők pénzén hazudozva, állami politika rangjára emelte a gyűlöletkeltést.

Bolond lett a kormány, írtam korábban. Igen ám, de ez életveszélyes bolondság. Vajon mi lehet a cél? Nyilvánvaló kormányzati kudarcaik nyomán véres polgárháborúba taszítani az országot csak azért, hogy a Fidesz tovább uralkodhasson és lophasson?

Eljött az idő, hogy minden becsületes magyar állampolgár felemelje szavát a nemzetvesztő kormány fasiszta propagandája ellen. Ne mondhassa senki, hogy nem tudta, mi folyik itt

- olvasható Bokros közleményében.

A kormány nem sokáig hagyta válasz nélkül a vádakat:

Bokros Lajos a Soros-hálózat tagja, Soros pénzéből fizetik, Soros pénzéből él. Soros fizetett katonájaként rágalmazza Magyarország miniszterelnökét

- írta a Kormányzati Tájékoztatási Központ.

(444.hu)

129 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Igaza van orbánnak! Ne hagyja hogy a fejére szarjanak! Van szája is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Edmond Dantes
Ha a már nagyon idős Soros, ne adja isten, meghalna,a Fidesz kénytelen volna saját halottjának tekinteni.Honnan a fenéből vennének egy hasonló kaliberű ellenséget a választások előtt? Úgy kell nekik,mint egy falat kenyér.
Cefi
@Edmond Dantes: Kurvára jó!! A nap legjobbja!10/10
1magyar
@F_Viktor: Nem védem én eltolcsyt sem, igazad van, mindent áthárítottak az emberekre.Ő semfog a történelemben a nép megmentőjeként szerepelni.
19 a másik egy híján 20. Mindenkor az államcsőd megmentéséről hadoválnak mikor az emberektől vonnak el.
F_Viktor
@1magyar: Kulonbseg csak annyi, mig az egyik megszoritasbol a fityesz 3 evig jol el tudta navigalni az orszagot, addig a masik esetben ellopjak, elherdaljak az ado-forintokat + az EU-s tamogatasokat.
bencemacska
@Edmond Dantes: tegnap, 15:34
Visszatérnek Gyurcsányhoz!
TASzSz
@iluminati: Aztán ugyanezt Moszkvában is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.