Orbán és Dzsudzsák lazáznak, láss csodát, csak mint otthon, a kocsmában, vagy a fociöltözőben. Pedig ez a főváros és éppen külföldi kormányfő érkezik. Jól mondta Hofi, nálunk az egy főre eső bunkók száma kettő.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Cefi
"Mi a bort szaglásszuk, a kutyák egymás segglyukát, az eredmény ugyanaz."

(Stephen King)
bakegya
Ezek már bunkók a köbön!-ORBÁN FOCIŐRÜLETE JÓL NYOMONKÖVETHETŐ EZEN A FELVÉTELEN-ki is fosztotta Magyarországot ez a focibarom!
nevemnick
Index:
,,Abdel-Fattáh esz-Szíszi egyiptomi elnök meg is érkezett a Magyar-Egyiptomi Üzleti Fórumra, Orbán pedig bemutatta neki Dzsudzsákot. "Magyarország nagyszerű csapat" - mondta az ezek szerint a diplomáciában kellően jártas egyiptomi elnök, mire Orbán harmadszor is előjön a szívfájdalmával: "de nem itthon játszik ő sem".

Dzsudzsák egyenesen nem reagált a kormányfő felvetésére, bár valami olyasmit suttogott egyszer, hogy "elnök úrhoz bármikor jövök". DE AZT NEM TUDTUK MEG, MELYIK MAGYAR KLUB FIZETNÉ ÉVENTE A FOCISTA MILLIÁRDOS GÁZSIJÁT."

Hülye kérdés: az adófizetők, vagy Soros és vagy Gyurcsány.

Hülye f@sz vicctorovics.
Nessy
"Futbóliában ma már csak egy nóta jár: csodacsatár,
Valahogy igy szólt a nóta a Csodacsatár című régi filmben.
Cefi
@Nessy: "Mindent Duka ellentengernagynak köszönhetek!"
karma1
Az egeszben az a legszomorubb, hogy orbannak nem kene dzsudzsakkal szemben is kisebbsegi erzesenek lennie, DE VAN! Ahogy kiszall a kocsijabol, 10 masodpercen belul ketszer gombolja ossze a zakoja elejet, egyszer megigazitja a nyakkendojet, egyszer felhuzza a gatyajat... Ez a body language mind azt jelenti , hogy egy pillanatra sem erzi a sajat szemelyet elegge fontosnak, neki muszaj valahogy elfoglalni a kezeit. De dzsudzsaknak is ... Ahogy a sajat venajat fogdossa a bal kezevel, az sem jelent semmi normalisat a paliban... Mindegy, ez van.
Ja, es ki volt az a rengeteg nem iden lesult kozel-keleti faszi orban korul? (Mar az ideges testoroket leszamitva?)
nevemnick
@karma1: megnéztem kétszer ezt a videót (nem vagyok mazochista) és rájöttem, hogy valakinek súlyos kényszerbetegsége van.
karma1
@nevemnick: A facebook-on olvastam a statekot,: 16 masodperc alatt 18-szor igazgatta magat, ami NAGYON SULYOS szemelyisegzavar, elmebaj, vagy/es nagyon eros drog hatasara csinalja, amit csinal...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.