Úgy tűnik egy felelőtlen, kissé túlsúlyos hazánkfia, vagy lánya úgy döntött, hogy sétál egyet a Dagály sétány egy hónapja átadott aszfaltján. Június elején adták át a XIII. kerületben a Dagály sétány aszfaltútját, ami a 3-as metró Forgách utcai megállóját és az újonnan épült Duna Arénát köti össze. A jelek szerint viszont a kivitelezés nem sikerült tökéletesen: olvasónk, Fekete Ujj hétfő délután fél hatkor készítette ezt a fényképet, amin azt látni, hogy a frissen átadott aszfalton már keletkezett is egy komolyabb törés, a szakaszt inkább le is zárták:

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Cefi: Nem ajánlom! Négykézláb viszont járható! :-))
Nessy
Minek annyi hajó? Az Árpád hídnál leszállnak a 3-s metróról, lesétálnak a Duna partra, és úszva közelítik meg a stadiont. Stégeket és lépcsőket kell építeni a Margit hídnál, a Szigetnél stb. Pár száz millából kijönnek! Így rá tudnak hangolódni a versenyekre!
Ahogy már a Duna Aréna padlója is beszakadt, hazánk "nagyjait", különösen Orbánt és Németh Szilárdot nem ajánlatos oda engedni.
Cefi
@Nessy: Építettek. A sétány alá. Négyet-ötöt biztosan, mert ez volt a megalománék terve. Mert a környező infrastruktúrát szégyenlik. Mi óbudaiak csak tudjuk... kis koromban ott laktam. Bojtár u. Kisbojtár vendéglő, ma is meg van. Utána Hévizi u. Meggyfa vendéglő. Ma már noma sincs. Ma békás, duna felől...
Nessy
@Cefi: A Hévizi úti körzeti rendelőbe voltam ifjú kedvesnővér a 60-s évek elején.
Föld u. Giegler vendéglő, Kenyeres u. Hickmann kert vendéglő.
Cefi
@Nessy: A rendelővel szemben a Ferde lámpa. Ma már az sincs. De a piacnál a Bádog bár még megvan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.