Kitűnő a magyar egészségügy, csak nagy a csatazaj körülötte – mondta Balog Zoltán miniszter hétfőn, a Semmelweis-nap alkalmából, miközben a csatazaj más emberi halandónak az életébe kerül. És mindez csak a választások miatt van, rendkívül kemény csatára számítanak az egészségügy és a politika területén is – mondta Balog. A miniszter az ellenzéki média manipulációjának nevezte az egészségügy helyzetéről kialakult képet, és inkább ünneplésre hívott fel mindenkit .

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ez a sunyi döglégy igazán adhatna munkát a temetkezésnek!
Nessy
Mesélni mindenki tud! Tudatosan valótlant állítani fapofával, már kevesebben! Kormányunk tagjainak sikerül.
simmering73
Akkor mulassunk. Dugjon már fel valaki egy pezsgősüveget az öregnek.
papa.49
Fogsz te még sírni te vigyorgó vándorköszörűs, mikor akasztani fognak, mert már megérett a dolog erre, ha lenne rangsorolás ki a legutálatosabb a kontár elkurmányban A PÁLMÁT TE MAGASAN VINNÉD EL !!!
namihami
Kitűnő a magyar egészségügy---neki és a fajtájának.
Hűűű, de szivesen betenném egy általánosnak mondható kórház még általánosabb nyolcágyas szobájába. Fűrdő és rötyi a folyosó végén. Ellátás a szokásos. Stb., stb...
quadrocopter
Ez a sunyi döglégy igazán adhatna munkát a temetkezésnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.