A Fidesz szerint nagy lehet a baj az MSZP-nél, ha még mindig nem tették túl magukat a 2010-es vereségen. Ezt arra írták válaszul, hogy a szocialisták szerint a kormánypárt több millió forintnyi plakátköltéssel nem tud elszámolni.

A Fidesz szerint az MSZP-nél "nagy lehet baj", ha még ma sem tudják elfogadni a Fidesz 2010-es választási győzelmét.

A nagyobbik kormánypárt ezt arra reagálva közölte kedden az MTI-vel, hogy Nyakó István, az MSZP sajtófőnöke sajtóhírekre hivatkozva azt mondta, a Fidesz 63 millió forintos plakátköltéssel nem tud elszámolni, amivel 120 millió forintos kárt okozott a költségvetésnek, ezért a választás rendje elleni bűncselekmény, valamint különösen nagy vagyoni hátrányt okozó, bűnszövetkezetben elkövetett csalás gyanúja miatt feljelentéseket tesz.

A Fidesz reagálásában kifejtette: bűnszervezetben elkövetett csalás miatt jelenleg éppen a szocialistáknak lenne elszámolnivalójuk, Czeglédy Csaba ügyvéd, szocialista politikus ugyanis több ezer diákot lopott meg és 3 milliárdos áfacsalást követett el. Közölték továbbá: a szocialisták minden segítséget megadnak a "Jobbik-Simicska korrupcióhoz".

(MTI)

(Címlapi kép: MTI/Koszticsák Szilárd)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Lepényleső
...a fidesz viszont túl tette magát,minden emberségen?
Lepényleső
...a fidesz viszont túl tette magát,minden emberségen?
colibri
Mekkora a szájuk? Magukból indulnak ki? Vagy már elfelejtették, hogy Orbán az első kormányzása utáni bukásába hülyült bele? Mocskok!
quadrocopter
Leszoktak a röhejes "emútnyócév"-ről, most ez a süket duma lesz!
kokopelli
A Csutitörpe a pártfinancirozással került hatalomra,
az óriás példaképe meg a tiltott pártfinancírozással
bukott meg!...Döntetlen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.