Tizenkét pontban szedtük össze, hogy Horthy Miklós kormányzó mivel írta be magát a magyar történelem dicstelen, fekete könyvébe. Főoldal » Hírek A múlt sötét árnyai: Horthy Miklós bűnei 12 pontban 2017-06-23 15:10:39 AJÁNLD ISMERŐSÖDNEK Cikk ajánlása NYOMTATÁS Nyomtatás Betűméret növelése Betűméret Betűméret csökkentése Share Megosztás Tizenkét pontban szedtük össze, hogy Horthy Miklós kormányzó mivel írta be magát a magyar történelem dicstelen, fekete könyvébe. 1. A fehérterror során a Horthy Miklós által vezetett fegyveres alakulat tagjai mintegy ezer embert gyilkoltak meg szerte az országban, a katonák által civil áldozatok ellen elkövetett gyilkosságokról Horthy Miklós bizonyíthatóan tudomással bírt, a rémtettek megakadályozására nem tett kísérletet. 2. A Horthy Miklós által kinevezett miniszterelnökök közül a legtöbben gróf Bethlen István érdemeire hivatkoznak, hiszen az 1921-től 1944-ig fennálló államszervezeti és kormányzati struktúra legfőbb...

Forrás: mazsihisz.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Nem vagyok zsidó, de ha az lennék sem hiszem, hogy szégyellnem kellene. Horthyt ez a főgeci nevezte kiemelkedő államférfinak. M.o. szégyene ez a tahó, gonosz, pöcegödörből Soros által kikupált putrihuszár. Csak Sztálin vétója mentette meg, hogy ne akasztófán végezze Horthy.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Manhattan
Nem vagyok zsidó, de ha az lennék sem hiszem, hogy szégyellnem kellene. Horthyt ez a főgeci nevezte kiemelkedő államférfinak. M.o. szégyene ez a tahó, gonosz, pöcegödörből Soros által kikupált putrihuszár. Csak Sztálin vétója mentette meg, hogy ne akasztófán végezze Horthy.
CsipkeRózsa
Kácsor Zsolt cikke után érdemes elolvasni a hozzászólásokat is. Sokaknál nagy a sötétség.
Csizmás Kond
a mázsihisz akkor vonhatna le hiteles következtetést Horthyról, ha a háború utáni megtorlás zsidó elkövetőit is elítélné.
Peller Anikó
Dehiszen pont ezen pontok miatt dicsőíti a huszár a hortit. Részben mert pont azokat a pontokat teszi, részben meg azokról álmodik. Bejön neki a jobbikos eszmerendszer, másrészt a jobbikos szavazókra is kacsalog.
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: A háború utáni, szerinted megtorlás, inkább politikai cselekedet, nem zsidó tett volt. Felelős kormány által követett irány, a politikai bűnök kivizsgálása volt. Zsidó vallású politikusok is voltak, de talán azt is mondd hozzá, hogy még milyen vallás követői ténykedtek ott. Nem vallási tevékenység!
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...lehet nem jól fogalmaztam...a kommunisták nagyon nagy % ( zsidó) volt...ők akasztottak ők vertek agyon stb embereket...
...a vallást emlegetni ebben az esetben azért nem hiteles mert a vallásos zsodó nem ált be hóhérnak.
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: Te hoztad fel a vallási kötődést. Egyébként, a nem vallásos zsidó is zsidó. Magyarországon a zsidó kifejezés vallási meghatározás.

A kommunisták hány %-a volt zsidó, vagy csak sokan úgy érezték, hogy sokan vannak?

Hiszen most is sokan úgy érzik, hogy Magyarországon sok zsidó van.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: hogy ki a zsidó az elég magas kérdés, viszont ha vallásként számoljuk akkor aki nem vallásos az nem az.
quadrocopter
@Csizmás Kond: Ne hülyén halj meg, ha eljön az idő!

-Törvényen kívül: fehérterror és lakossági pogromhullám 1919-1921
konfliktuskutato.hu/index.php?option=com_content...id...feherterror...
Törvényen kívül: fehérterror és lakossági pogromhullám 1919-1921 ... zsidók kivégzését bajos lenne Szamuelyék bűneinek megtorlásaként igazolni.

- A megfélemlített ország Hetek Közéleti Hetilap
www.hetek.hu/hit_es_ertekek/201002/a_megfelemlitett_orszag
2010. febr. 19. - Horthy, a fehérterror legfőbb irányítója, az antant megszállás alatt lévő ... felelőtlen elemeknek a bűnei, a legszigorúbb vizsgálatot indítottam, ...

Tanujjá bazzeg, mer hüje maracc!
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: A nem vallásos katolikus nem katolikus? Ezt minden vallásnál végig veheted.
Csizmás Kond
@quadrocopter: ...szégyellje magát az aki nem ismeri a történelmet vagy a valóságot szándékkal keveri a hazugsággal.
...és tényleg hülyén érzem magam amikor ilyen suttyó butákkal kell vitázzak mint te.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...és aki nem beszél az néma...
quadrocopter
@Csizmás Kond: Tudod faszkalap, azért tettem be a linket, mert annyira primkó húgyagyu vagy, hogy keresni sem tudsz a gugliban, csak üresben túráztatod a pofádat!
Próbáld meg elolvasni a linkeket, vagy kérj telefonos segtséget!
Csizmás Kond
@quadrocopter: ...ja link...mert a suttyóknak az a történelem... náladnál a feketelyuk is világosabb.
quadrocopter
@Csizmás Kond: Nem tudod, mi a link - faszkalap?

Jövőre piacra dobják az értelmi képeségeket felismerő pc-t! Esélyed sincs, hogy be engedjen lépni!
Csizmás Kond
@quadrocopter: Olyan tuskó vagy, hogy lefulladna a fejedben a láncfűrész!
quadrocopter
@Csizmás Kond: Újabbal gyere kis primitív, ne ilyen dohos dumával! Na, mi van a linkekkel, faszkalap?
Csizmás Kond
@quadrocopter: Faszkalapozd fajtádat aki ennyire sötétnek nevelt. A link nem tényt bizonyít hanem csak egy bemásolt valami ami lehet valóság vagy hazugság. A történelem az a megtörtént valóság és aki azt nem ismeri az minden hülyeséget elhisz mind te...és húzza picsába ne itt nekem írogass suttyó !
quadrocopter
@Csizmás Kond: Mire vered a taknyodat faszkalap? Mennyivel hitelesebb a beugatásod, melyekről egy linket sem tettél be - faszkalap?
Az egysejtű bonyolult biológiai massa hozzád képest - faszkalap!
Peller Anikó
Jajj fiúk, fiúk. egy csipetnyi önmérséklet.

Egy link valóban lehet téveszme vagy szándékos hazudozás. Esetleg közelítheti a valóságot.

Viszont nem ismerheted a valóságot még ha átélted sem. A valóságnak csak egy kicsinyke szeletét ismerhetjük linkekből, könyvekből, tévé rádió, újság. Ezek sajnos többnyire hazudnak vagy tévednek. Elhiszünk dolgokat, ennyit tehetünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.