2017 elejétől kezdve 12,8 milliárd forintot költött a plakátkampányra a kormány. Ebből a mentősök 10 százalékos béremelését már végre lehetett volna hajtani.

Fél év alatt 12,8 milliárd forintot költött el a kormány az adófizetők pénzéből a plakátkampányokra, ekkora összegből már a mentősök 10 százalékos béremelése is kijött volna, vagy akár a hallgatók ösztöndíjának emelése is a Hír TV cikke szerint.

A 12,8 milliárdból 5,7 milliárd forint a legújabb, Soros György arcával ékesített plakátokra ment el, amelyek rossz emlékeket idéznek fel a magyarországi zsidókban.

A Hír TV cikke szerint ez a második legdrágább kampánya a kormánynak az utóbbi évekből, ennél többet csak a kvótanépszavazásra költöttek, ami végül sikertelen lett.

A cikk szerint 2013-ban a "Magyarország jobban teljesít" elnevezésű kampányra még csak 800 millió forintot költött el a kormány az adófizetők pénzéből. 

"2014 óta a teljes kormányzati kommunikációs gépezetre 50 milliárdot költött az állam, a plakátkampányok mellett különböző állami vállalatok reklámjaira, rendezvényeire. (...) Mindehhez hozzájönnek még a közmédia mintegy 77 milliárdos költségei is" – olvasható a cikkben.

A Hír TV cikke szerint 2013 óta csak a "kékplakátos" kampányolásra 25 milliárdot szórt el a kormány, és akkor még ehhez jönnek a tájékoztató füzetek, nemzeti konzultációk, tévé- és rádióreklámok, valamint fizetett hirdetések. A plakát- és egyéb kampányolással többek közt Rogán Antal miniszter Pasa Parkbeli szomszédja, Csetényi Csaba is jól járt.

(Címlapi kép: Youtube)

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
A 12.8 milliárd már az a szám, ami miatt mindenkinek! hátat kellene fordítani a tetű fidessnek. Elgondolkodtató, hogy mennyi pénzt költenek magukra, azaz a nagy semmire, illetve gyűlöletkeltésre!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Lepényleső
Bőkezűek,hiszen az a pénz sem az övék,-volt eddig?
papa.49
Fenét a plakátokra ZSEBBE, oszt. jónapot!!!
colibri
A 12.8 milliárd már az a szám, ami miatt mindenkinek! hátat kellene fordítani a tetű fidessnek. Elgondolkodtató, hogy mennyi pénzt költenek magukra, azaz a nagy semmire, illetve gyűlöletkeltésre!
quadrocopter
Csókoltatják a kórházak a kilüvésre érett - és váró - gagyi Gecit!
nezelodo
Hová fokozza még a dádé? Horthy a fehér lován ülve korbácsolja Sorost a kék plakáton?
papa.49
A Soros meg halálra röhögi magát ezen a balfaszbabszemszarjankón))))))))))))))))
nemkati
Az csak az egyik aljasság, hogy a közpénzt elégetik (= zsebre teszik) ezzel a plakátdömpinggel, és pofátlanul azt állítják, hogy ez nem propaganda, hanem a lakosság tájékoztatása. A nagyobb baj az, hogy minden egyes plakáttal, amit ez az undorító kormány kitesz, az emberek egymás és másfajta emberek, embercsoportok iránti gyűlöletét szítják. 0rbán, amióta a politika porondjára lépett, akkora rombolást végzett a lelkekben, amit nagyon nehéz lesz, ha egyáltalán lehetséges, visszafordítani.

nepszava.hu/picture/119184/normal/476/00476109.jpeg
papa.49
@Pálinkafőző Rézüst: Már szeretném látni, bár tudom ez nem a ,,kívánság műsor,, ))))))))))
Grafix69
Ez nagyon fontos lehet , a többi gond meg le van szarva.
Perwool
Soros-fóbiában szenvedő, szellemileg lerobbant társaság Rohadt ez az egész államszervezet. Nincs egyetlen ember, aki szembe merne menni Orbán akaratával? Mindenki grazi kezelésre szorul?
Nincs senki aki megmondaná ennek a félkegyelmű társaságnak, hogy ez már beteges?
A kormány még továbbra is arra költi a pénzünket, hogy megmondja nekünk, mitől féljünk, mit és kit utáljunk?Nem látják, hogy még sose volt tele ennyi gyűlölettel ez az ország.Nemhogy arra törekednének, hogy ne legyen ilyen borzasztó hangulat az országban!
Gondolják, hogy bárhol külföldön érdekelnek valakit is az óriásplakátjaik? Úgy őszintén, minek ez? Teljhatalmuk van, kormányozzanak szépen, ne Lenin permanens forradalomelméletét igazolják! Persze kell a hisztéria, a pánik, az egymás féktelen gyűlölete. Ellenség nélkül még egy diktatúra se létezett.Szóval éljen és folytatódjon a szabadságharc! Bárki ellen.
El tudja valaki képzelni, hogy mondjuk az USA-ból bárki, aki igazán nagy ember, tönkre akarja tenni Európát? Biztos nem vágná szarrá ezernyi saját érdekeltségét is...
tudode
A zemberek már röhögőgörcsöt kapnak ettől a HATALOM, PÉNZÉHES ERŐLKÖDÉSTŐL!
.
Megérdemelnék ENNYI BAROMKODÁS UTÁN két szék között az anyaföldre huppanni!
.
Bár ellenzékben durva q.vább a VÉGVÁRI PARANCSNOK!
Cicamama55
Ő nem fog emiatt sírni, bezzeg mi, zokogni fogunk ha ilyenekre költik a közpénzt!
bakegya
KAPITAL ERROR-látni szeretném amikor térden csúszva,mászva .könyörögve kérnek bocsánatot-SOROSTÓL IS ,de nem kapnak!
Nessy
Miután már itthon nincs mire költeni, a határon túli dolgokra is elment pár milliárd. olimpia nem lesz, a vizes V.B. még pár miiliót elbír a nyitásig. tényleg ez a pénz már elkölthető. A zemberek tájékoztatása, szédítése lényeges a kormány számára, és minden pénzt ,egér.
Zeta
Ez szándékos pénzpocséklás!
Nincs annak a pénznek jobb helye?
Tudom , Magyarországon minden rendben van!
Nem éheznek a gyerekek, a nyugdíjasok.
Van eleg pénze a dolgozóknak, a segédmunkástól a mérnökig, az ápolótol az orvosig , mindenkinek.
Jók a fizetések mindenütt.
Főleg a fideszes kedvenceknek!
Lesz züzelője mindenkinek a télen.
Ha nincs , akkor megfagyunk, éhendöglünk.
Legalább nem lesz kihez hazajönni a nyugaton dolgozóknak.
Manhattan
Ha egy hazugságot mondasz és folyamatosan ismételed, akkor az emberek előbb-utóbb elhiszik. De, ha elég hangosan és sokan mondják, akkor mindenki elhiszi, hogy az úgy van!
kopacsijanos
@colibri: Te faszopó kutya ütő ki pöcs! Jobb lenne ha nem lenne semmid sem mert a muszlimok elvették még a hazádat is?,Utána jön az életed ahogyan már tették sok nyugateurópaival! Mert akit megölnek nnak hiába akarnak kártérítést adni már nem élvezi az életben!
a helység kalapácsa
A plakáton Soros homlokára "büdös zsidó"-t író egybites fidesznyikeknek:

www.youtube.com/watch?v=GwdH6bcYwd4

Oooops!
Yoda69
@kopacsijanos: Hunnan frocsogsz eszleny ? Mucsarol ?
terlasz
@kopacsijanos: Hallottál már arról seggnyaló, hogy csak tavaly 32ezer ember halt meg amiatt Magyarországon, mert nem kapta meg a megfelelő orvosi ellátást? Kik az igazi tömeggyilkosok a gazdád, aki az egészségügy pénzét stadionokra, gyűlölködő plakátkampányra költi vagy a muszlim terroristák? Mindkettő, de Orbánod sokkal több embert tesz el láb alól.
Így aztán Colibriét is kinyalhatod, ha már a szádra vetted, persze nem biztos, hogy megengedi.
Ludmilla
azért ez az Európa szégyene ne higgye,hogy sikerül úgy megdöglenie,hogy nem felel az ország kirablásáért
Perwool
@Manhattan: "A hazug ember büntetése nem az, hogy nem hisznek neki, hanem az, hogy ő sem tud hinni senkinek."
George Bernard Shaw
justhpeter
@kopacsijanos: Ne erőlködj, ami elment már többé nem jön vissza.
Perwool
Időnként próbálom elképzelni, mikor Soros, a 86 éves dollármilliárdos, akinek a világ több mint száz országában van üzleti érdekeltsége, ül a felhőkarcolójában makkos cipőben, szivarral a kezében és napi sok órán át azon töri a fejét, hogy miképp tudná Magyarországot tönkretenni.
"Ma küldök a Kétfarkú Kutya Pártnak 1 millió forintot. Hú de kemény kibaszás ez Orbánnal. Holnap veszek egy új cipőt valamelyik csóróbb Momentumosnak. Holnapután meg kifizetem valamelyik civil szervezet telefonszámláját."
Hadviselés a nemzet ellen...
Biztos @urva sokáig tartana neki kinyírni az országot, ha ez lenne a célja... Kíváncsi lennék, hány magyar civil szervezetről és politikai tömörülésről tudja, hogy egyáltalán létezik...
Nevetséges ezt a hisztériakeltést és bűnbak keresést.
Én speciel nem kaptam még egy fillért se Sorostól, nem fizetett be külföldre tanulni, semmi ilyen...Orbánt és bűntársait??
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/02/orb.jpg
Ilyen árokásó, saját népét akár feláldozni is kész önző f*sz talán még soha nem csimpaszkodott
ennek a nyomorult országnak a trónjába.
cs.n.
És ezek csak a plakátok, mennyi lehet az összes, amit kiszórtak az ún. "társadalmi célú" hirdetésekre?
relatív
Bedobott ' gumicsont ' a kommunikáció szövege - a vélt váltóerő lekötése a cél ezzel, mert mondanivalója semmi, hiszen értelmes dolgokat nem tudnak megfogalmazni, csak a zsigeri gyűlölet szítása, és a gondolkodók lekötése a célja a szövegnek - a mindenkori ' holdudvar ' kellő pénzzel való eltartása csak a céljuk mindezekkel.

Az értelmesebb állampolgároknak nem a regnáló, hanem a magyar állampolgárok érdekének kibontására kellene összpontosítani, minden állami pénz szórását erőteljesebben kellene - minden fórumon, és állandóan - kipellengérezni, akár büntetőjogi következményekkel IS !
desiro
@Perwool: Jó a meglátásod teljesen egyet értek. Kíváncsi vagyok, mi lesz Gyuri bácsi után?
Eladott Ország
@desiro: kolozsvaros.com/2016/12/09/mi-a-franc-lesz-veletek-ha-soros-netan-feldobja-a-pacskert/
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/05/soros.jpg
Tudom, hogy a tisztességes keresztény hazafi a liberális-, zsidó- és egyéb fóbiáinak rabságában, valamint felsőbbrendűségének tudatában bármikor vöröset lát a szeme előtt Soros neve hallatán, de már nem fiatal ő sem, és bár titokban szittya magyar szűzlányok vérét issza, de mi lesz veletek, ha meghal? És mielőtt meghalna még meddig süllyedtek a hazugságok, félrevezető aljas disznóságok bűzös mocsarába, hogy elhitessétek egy országgal, virágzó demokrácia az, ahol nincs szabad sajtó, meglopják az embereket, és minden nyomorúságról Soros György, a kártékony vírus tehet?
Jozefina
Soros magyar állampolgár is. Jellemző erre a magát "keresztényinek" tituláló bagázsra, hogy magyart-magyar ellen uszít!!! Mindezt keresztényi alapon??!!! Gyalázatos!!!
cikicakk55
Egyszerűen hihetetlen,hogy egy 160 cm-es kis lófüttynek ekkora hatalma legyen egy ország felett.Sajnos egyre jobban látjuk,hogy teljesen esélytelen a törvényes úton való eltávolítása. Törvény már rég nincs.Olyan törvény van,ami nekik jó.Nekünk rossz.Nekik a törvény szerint jogaik vannak,nekünk meg kötelességeink.Az ellenzékünk egy darab sz-t nem ér.Mind megalkuvó és csak a saját megkaparintott vagyonkáját féltve,csendben próbálnak megbújni,Ők maguk is szítva az emberekben a gyűlöletet.Azt,hogy a nép már nem csak a migráncsokat és Sorost gyűlöli,hanem egymást is,azt pont az ellenzék bűne.Ők szedték darabokra az országot.Ahány párt van,annyi darabban van az ország.Így képtelenség bár mit is megnyerni.Hiába vagyunk jóval többen,mint a FideSS maffia és holdudvara. Nincs törvényes lehetőségünk semmire.nem tudunk senkit,semmit feljelenteni lopásért,szabad rablásért,nép elleni erőszakért,mert az alkotmány a törvény és Polt Péter mellettük áll.Talán egyszer majd nálunk is el ér a gané annyira magasra,hogy a nép végre észre vegye,hogy mi fogunk bele fulladni,ha nem teszünk ellene.Jó lenne megtudni,hogy a Románoknak hogy sikerült a diktátor házaspárt likvidálniuk? Annak idején bár többször leadta a tévé,egyszer sem néztem végig a kivégzésüket,de ha ez itt nálunk megismétlődne,biztos,hogy megnézném legalább 50 x,hogy egész biztos legyek benne,hogy igen! elértünk mi is oda!
mackoka46
Ebben a mórikáló csóró botrány országban eget veri az aljassági büdzsé.
Kookas
@Pálinkafőző Rézüst: én sem adom fel.
CsipkeRózsa
Ez a cikk 2017. július 4.-én íródott, azóta még ment hozzá jó pár milliárd Ft.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.