Pár nap múlva találkoznak a nagy budapesti taxiscégek vezetői, hogy kitalálják, hogyan lépjenek fel a hiénák ellen a vizes világbajnokságon.

Összeülnek a legnagyobb budapesti taxiscégek vezetői csütörtökön, hogy megbeszéljék, miként tehetnek a taxis hiénák ellen – értesült a hvg.hu.

A nagygyűlés érthető, hiszen nemsokára startol a vizes világbajnokság, amelyben a taxisok is vastagon érintettek lesznek, és nem mindegy, hogy a versenyzők és turisták milyen tapasztalatokkal hagyják el a fővárost. Azzal ugyanis a cikk szerint minden érintett tisztában van, hogy a szokásosnál több taxis hiéna fog rárepülni a nagy haszonnal kecsegtető rendezvényre.

Ismert, tavaly a Szigetről vitt el többszörös áron egy ír férfit egy taxis, majd amikor az nem akarta kifizetni a borsos cechet, a budai hegyekben kirakta.

De ugyancsak a Szigetnél tűnt fel az a taxis, aki a 280 forintos kilométerdíj elé nemes egyszerűséggel odaragasztott egy 1-est, így a díj hirtelen már 1280 forint lett ezer méterenként.

(Címlapi kép: pixabay.com)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Egyszerű a megoldás, tegyenek rendet a saját embereik között, és ne az utcán ordibáljanak a jogaikért, ha konkurencia van a láthatáron. Melyik vállalkozás szaladhat nyalni a kormánynak, ha a tevékenységét a konkurencia veszélyezteti?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.