div style="width: 100%; height: 0px; position: relative; padding-bottom: 57%;">

Lezárult a nyomozás, 17 gyereket zaklattak a bicskei gyermekotthonban. Nemcsak az igazgató, az egyik nevelő is részt vehetett ebben.

Lezárult a nyomozás a bicskei gyermekotthonban elkövetett szexuális zaklatások ügyében, a rendőrség összesen 17 sértett esetében kér vádemelést szexuális erőszak és visszaélés, valamint kiskorú veszélyeztetése miatt.

Az RTL Klub Híradója szerint az elmúlt 26 évben összesen 17, 10 és 18 év közti gyermeket bántalmaztak, zaklattak vagy erőszakoltak meg az intézményben. 

A gyermekotthon volt vezetője mellett az egyik nevelő is zaklatta a rábízott gyermekek egy részét. A volt igazgató ellen 15 rendbeli bűncselekmény bizonyítható a rendőrség szerint.

Van olyan gyerek, akit mind a két gyanúsított kihasznált.

A rendőrség szerint még idén elkezdődhet az ügy tárgyalása.

Az intézmény volt vezetőjét októberben vádolták meg a korábbi lakók, hogy éveken át molesztálta őket, végül összesen 17-en jelentkeztek hasonló vádakkal. A volt igazgató 10 hónapja ül előzetes letartóztatásban az RTL Klub Híradója szerint.

(RTL Klub, Index)

(Címlapi kép: pixabay.com)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Az ilyen helyekre tobzódnak a rohadék pedofilok. Nagyon-nagyon meg kéne szűrni őket, mert életeket tesznek tönkre. Ezeknek a legjobb a kilövés lenne -talán egyszer elfogynának.
justhpeter
Jó lenne tudni, hogy ez volt az utolsó eset.
papa.49
Ide se kell ,,pályaalkalmassági,, ugyan úgy mint a parlamenti képviselőséghez, vagy a miniszterséghez sem!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.