Kilencvenkilenc százalékban már állt az alku, de mi­előtt aláírták volna a szerződést, Gundel Takács Gábor visszalépett. Ezért a csatornának másik műsorvezetőt kellett találnia az Áll az alku című game show-ra.

  A Bors információi szerintkörülbelül egy hónapja megszületett Gundel és a TV2 közt a megállapodás a korábban nagyon népszerű táskás játékkal kapcsolatban, de kiderült, hogy az utolsó pillanatban mégsem jön össze a közös munka. Ezért aztán tudni vélik, hogy Kasza Tibi lesz az, akivel ezután alkudozniuk kell majd a játékosoknak.

„Nem állapodtunk meg, ennyi. A TV2 joga azzal vezettetni a műsort, akivel csak szeretné”

– közölte szűkszavúan a lappal Gundel Takács, a hír többi részét viszont sem Kasza Tibi, sem a TV2 nem kívánta egyelőre kommentálni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

X-ray
Beszédhibás vezet műsort? Nem tehet róla, hogy selypít, vagy pösze, de könyörgöm, inkább olyan melót válasszon, ahol nem kell megszólalnia... Én lúdtalpas vagyok, ezért nem megyek balett táncosnak!
justhpeter
Sajnálom, nálunk ez a szint. A beszédhibás műsort vezet, az idióta meg országot - másfél milla birka ünneplésével.
maci0427
Szégyen ez az egész ami hazánkban folyik ! Amúgy gázos,hogy ez szint Magyarországon !
Eladott Ország
Ezeket a párvenü, hivalkodó, bunkó tahókat termelte ki, a munkaalapú hűbéri-polgári társadalom fideszül , ezeket nyomják le a torkunkon és teszi hozzá, hogy ez így rendben van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.