Egy Magyar Közlönyben megjelent határozat szerint a gyermekvédelmisektől vonnak el 90 millió forintot, hogy több jusson a versenysportokra.

Több mint 90 millió forintot von el a kormány  a „szociális humánszolgáltatók részére biztosított szociális és gyermekvédelmi ágazati pótlék, és egyéb ágazati bérrendezéssel összefüggő támogatásokból", a pénzt pedig "versenysport támogatására" fordítják egy kedd este megjelent kormányhatározat szerint – olvasható a Magyar Nemzet cikkében.

Az Orbán Viktor által szignált kormányhatározat szerint az összeget a tavalyi költségvetési év maradványaiból biztosítják. 

A pénz átcsoportosításáért Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter felel, a végrehajtás pedig azonnali. 

A cikk szerint a 90 millió forintnak "az idei évben is lett volna helye a szociális és gyermekvédelmi ágazatokban. Szinte már unalomig ismételt közhely, hogy utóbbi területeken állandó és súlyos a munkaerőhiány, legfőképpen éppen azért, mert rettentően alulfizetettek a felbecsülhetetlen jelentőségű munkát végző szakemberek."

(Címlapi kép: pixabay.com)

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
@Hellcat: De most is az az első, csak azt nem mondják hozzá ,,AZ Ő CSALÁDJUK,, a többi le van szarva szerintük!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rosalinda57
@Eladott Ország: Most már csak olyan csoportosulás kell, ahol azok, akik nem tudják eldönteni, hogy hová is tartozhatnának, beállnának a sorba. Az arányukkal választást lehet nyerni, ugyanis azok akik nem tudják eldönteni hová álljanak, választási lehetőséget lehet ezzel adni nekik. Pl. Pártonkívüliek Magyarországért névvel. Az arányuk egyébként magasabb, mint a Fidesz támogatók aránya ( vélt vagy valós arány ? , de mindegy ! )
Desischado
Én már semmin sem csodálkozom. ez az igazi arca ennek a parazita bandának! És még vannak, akik tapsolnak nekik! Istenkém, hova süllyedünk még?!
Eladott Ország
@rosalinda57: "Pártonkívüliek Magyarországért" névvel, kijönne a szavazók 40 %-a és meg is lehetne nyerni a választást. Alakítanánk egy pártokon kívüli Magyarországot.
F_Viktor
Ez is bele illik orban agyament, diktator politikajaba.
Mestersegesen termeli a szegenyseget, az elesettseget, a tudatlanyagot, a kesobbi rabszolgasag taborat, akiket lehet majd manipulalni, kihasznalni.
A penz pedig mehet egy ismertseggel rendelkezo szuk retegu, csicskava tett sportoloknak osztogatni, akik majd jo szolgalatot tudnak tenni a nep-hulyiteseben.
Eladott Ország
@F_Viktor: ellopottorszag.egyuttpart.hu/
AZ ELLOPOTT ORSZÁG. Orbán Viktor és társai összesen 12 ezer milliárd forintot loptak el Magyarországtól. Tőled 1,2 milliót.
F_Viktor
@Eladott Ország: Egy négytagú családtól 5 millió forintot?
Ezek után az értelmetlen paksi beruházás 10-12 ezer milliárdja elgondolkodtató. S ez csak a beruházás, a 40 évnyi drága villamosáramot is majd a Zemberek fizetik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.