Megkövetjük a kormányt – bocs Orbán – rémhírt terjesztettünk akkor, amikor azt állítottuk, hogy minden fellelhető közpénzt a gyűlölet keltésére pazarol. Költ belőle másra is, most éppen a szociális szféra jobbítása helyett sportra.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
A stadionok meg lassan sorra kerülnek a renoválásban anélkül, hogy a széksorok megkoptak volna!
Eladott Ország
Ha maradt még töredéknyi erkölcsi tartás ebben a jobb sorsra érdemes országban, akkor
mégiscsak fel kellene tűnnie annak, hogy bármennyire aprópénz ez a nemzet disznószerelőjének zsírosodásához és a naponta kiszórt milliárdokhoz képest, nincs morális magyarázat arra, hogy ezt a pénzt is, ezt az átkozott aprópénzt is a leginkább kiszolgáltatottaktól és rászorulóktól vonják el. Akkor sincs rá magyarázat, ha a Fidesznek és a rendelkezés aláírójának nem szavazói, hanem homályos tekintetű rajongói és feltétlen hívei vannak. Ezt a nyomorúságos 90 milliós tételt akár ott is hagyhatták volna, ahol a legjobb helyen lenne, de nem, ebbe is belekapaszkodtak.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/08/orban-fb.jpg
„Miniszterelnökön látszik, hogy nagyon szereti a gyerekeket !!! ”
Ha van deníciója a feneketlen aljasságnak és érzéketlenségnek, akkor ez az.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.