Nagyjából egymillió eurót, azaz körülbelül 300 millió forintot ajánlott Gyurcsány Ferenc azokért a dokumentumokért, melyek elvileg Orbán Viktor külföldi számlájához tartoznak.

Nagyjából 300 millió forintot ér az a körülbelül egymillió euró, amit Gyurcsány Ferenc ajánlott azokért a számlakivonatokért, amelyekkel elvileg azt lehetne bizonyítani, hogy Orbán Viktor miniszterelnöknek külföldön óriási vagyona van. 

A pénzbeli ajánlat már világos: csak hogy ne kelljen rákérdeznie, ez nagyjából 1 millió euró. A kérdés az, hogy a dokumentumok megvásárlása előtt van egy olyan átmeneti időszak, amikor még nem az enyémek, de az általam meghatározott feltételek szerint egy vagy több független harmadik, negyedik fél hitelesíti őket

- mondta el a Magyar Narancsnak egy interjúban Gyurcsány. (A teljes interjú a csütörtökön megjelenő lapban lesz olvasható.)

Gyurcsány egyébként a saját pénzéből akarja fedezni az akciót, és az sem érdekli, ha a kifizetett vételár után nem ő, hanem valaki más hozza nyilvánosságra a papírokat.

Ez már nem is érdekel. Az országnak és személy szerint nekem ez ennyit megér. Itt nem az elsőség a kérdés, hanem az, hogy nyilvánosságra kerülnek-e vagy sem

- mondta el a lapnak. 

Az állítólagos eladónak azonban, ha meg akarja kapni a pénzt, el kell árulnia Gyurcsánynak, hogy kit képvisel, vagy ki áll mögötte. Csak akkor lesz megállapodás a volt szocialista miniszterelnök szerint, ha ezeket tisztázzák.

A Magyar Narancs cikke szerint "ha a politikus végül nem tudja alátámasztani az állításait, és nem mutat be semmit, azzal a választások előtt nagyon nehéz helyzetbe hozhatja saját magát és a pártját is."

(Címlapi kép: Facebook/Gyurcsány Ferenc)

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

staro2
Kidobott pénz.
Az elvakult orbán rajongók akkor is rá szavaznának ha este bemenne hozzájuk és fegyvert rájuk fogva elvinné a pénzüket, meg ás értéktárgyukat.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
A Panama papírok ügye is lecsengett, mígnem kiderült, hogy a németek megvették. Innen kezd a németek számára érdekes lenni az ügy.
staro2
Kidobott pénz.
Az elvakult orbán rajongók akkor is rá szavaznának ha este bemenne hozzájuk és fegyvert rájuk fogva elvinné a pénzüket, meg ás értéktárgyukat.
nezelodo
És Orbán mennyit költött vajon az egykor nagyra tartott KISZ-es mozgalmár elvtársa lejáratására? Tartok tőle igen magas "kilónkénti" ár jönne ki, ami Orbánnál kiszámolva, napról napra csökken...
wagabund
mindennek ára van...a bosszúnak is.

...és mint tudjuk, szart sem ér a harag pénz nélkül...kicsit sokba fáj, de legalább nem az adófizetők pénze bánja. (ha bukta van).

(ja, amúgy az őszödi beszéd felvétele, tárolása, értékesítése sem lehetett olcsó...de az "megtérült")
levarosbukta
@staro2: Szerintem is! Amikor egy fidesz-hivő ismerősömet megkérdeztem arról hogy mit szól ahhoz hogy Orbán gyakorlatilag munka nélkül milliárdos lett azt mondta hogy irigy vagyok. Ennyi!
karma1
Gyurcsany tudja, mit beszel, itt mar csak arrol lehet szo, hogy valakinek MUSZAJ bizonyitania , amit egyebkent mindenki tud.
@lusta-nak is igaza van, mert egy egybites agyu, elvakult fidesz-fan annak is tapsikolna, ha orban szemelyesen vagna ot fol negy darabba, mert vakon hisz - a tenyek nem zavarjak.
Viszont ha soha senki semmit nem tesz TEVOLEGESEN ezellen a g.ci ellen, akkor o gyoz megint - es ezt akarja Gyurcsany megelozni.
A kormanynak mar regen arra kell lopnia, hogy a csokos zsaroloknak a szajat be tudja fogni (mar csak egy ideig-oraig) a nekik juttatott vagyonnal, de nemsokara nem lesz mibol.
Na, erre az idoszakra ohajtja a kocsog bevezetni a szuksegallapotot a kamu puccsal. Miert eppen most utazott erdoganhoz? Miert eppen most jon MEGINT putyin - 4 honap utan -, miert ontjak a penzt a kulfoldi esetlegesen a fideszre szavazokra a lovet?
Mar nagyon kilog a lolab...
lusta
@staro2: Most is rá szavaznak, holott fegyver nélkül rabolja ki őket, meg minket is.
Hellcat
Kevés lesz a médiafelület a kommunikálására.
amaramaistanna
...még nem rágott le róla minden csontot, ez az ürge Orbán "ikertestvére"...
Jozefina
Előbb vagy utóbb de biztosan kiborul a zsák!
tudode
Valakinek már meg kellene állítani ezt az elszabadult hatlövetű kapaágyút!
.
Sokkal tartozik Gyurcsány annak, aki kikukkolt beszédéből kiragadott egy mondatot, amelyet, ha IGAZI ÁLLAMFÉRFI LENNE EZ A RAFCSI ZSEBHOKIS, kiegészíthetné azzal, hogy
.
HAZUDTUNK, SŐT LOPTUNK REGGEL, DÉLBEN, ESTE AZ ÉJ LEPLE ALATT IS, mindent, amelyre megfájdult a rágójuk a siserehadnak!
.
Így kell ezt csinálni???
.
Addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik!!! MÁR REPEDEZIK, DE NAGYON!!!
karma1
@TASzSz: Ugyan mar, most mire lettel annyira finnyas? Ez egy nyilt szinen torteno hirvasarlas.
Nehogy azt hidd a rozsaszin almaidban, hogy egy-egy zaftos hirert az ujsagirok nem perkalnak meg a mai vilagban is...
Gyurcsany informaciot vesz, es nagy valoszinuseggel nem is olyat, amit tilos lenne megtudnia, mert ha figyelmesen olvastad, akkkor azt is el kell enekelnie a penzt atvevonek, hogy ki all a bizonyitekok mogott, vagyis semmi buncselekmeny nem tortenik,
Ha Magyarorszagon minden tisztessegesen, a demokracia jegyeben mukodne, akkor Gyurcsany elmondana a nyilvanossag elott, hogy mit allit orbanrol, es orban - ha artatlan lenne - , akkor azonnal a birosaghoz fordulna becsuletsertesert Gyurcsany ellen. De orban nem arftatlan, nem demokrata, es ezert nem is fordul feljelentesevel polpolt peterhez Gyurcsany elleneben, mert akkor el kellene indulnia egy eljarasnak, amiben Gyurcsany - ha nincs igaza - erkolcsileg, politikailag, karrierileg mindenkeppen tonkremenne meg az unokaja felnott korara is...
Tehat egy lelkiismeretes ugyesznek HIVATALBOL kellene elinditani azt a vizsgalatot, amit Gyurcsany 1 millio euroval kenyszerul kivaltani, mert ha polton es a rendorsegen mulik, akkor mindenki megmarad abban a hitben, hogy orbannak nincsen meg egy egymillios zakora sem penze, mint amilyet szijjaspetya egymillaert a szemetbe dobott, mert a vagyonnyilatkozataban csak 700 ezer forint maganvagyont vallott be.
Es ezt az a masfelmillios idiota orbanhivo tovig beszopja, mint hiteles infot...
Tudod, a hulyek a tuloldalon...:o(
karma1
@Horizont: Szerintem is, meg azok szerint is, akik szemelyesen ismerik Fletot...:o))) Minden ki van szamitva pontosan...Van egy olyan erzesem - egyre masszivabb -, hogy kover mar eleg regota elkezdett beszelni (nemethszilarddal egyutt) a varhato oszi terrorcselekmenyekrol, hogy szerintem Fleto erre az idoszakra elesitette be ezt a "fegyveret", akkor fogja kivagni az asztalra a bizonyitekot, es szerintem ezzel meg tudna a fidesz eszkalaciot akadalyozni...
(Mert ha ez napvilagra kerul, akkor erre nem lesz felkeszulve orban se, meg a rogan-habony duo sem).
Ezert kodosit Fleto, de szerintem jol csinalja, egyebkent pedig nem egy ongyilkos tipus 5 gyerekkel a neve'n,...:o))
En azt mondom: hajra Fleto, mert a Simics a kanyarban sincs - igaz, neki nem is lenne utana kellemes, mert o maga is rengeteget lopott, illetve elt a "minden szentnek maga fele hajlik a keze" cimu alaptetellel...:o)))))
Zeta
Ha eddig nem volt semmí, ezután lesz.
verőce21
"Lopják az...EU-s pénzt...az Eu-s pénzt...az eu-s pénzt...és az a baj, hogy nem..." :)
Clavigo
@Horizont: Nagyon bízom benne,,hogy " megfekteti " a Zsírmorét...De azért ideje lenne ""vetítenie " is,,mert lassan kicsúszik az időből..
MukiPIsti szabadstrandi jegyarus
Tombol a nyár , strandidő van már
Az ősz hullajtja a leveleket, le veletek !
Csendben elmúlik a tél , olvadás ,
aki nagyon sáros az már 1/2
Hűvös széllel érkezik a tavasz ,
a hatalom még jobban ravasz .
A beborult ég végre már kiderül ,
és a végén minden simli kiderül .
karma1
@Clavigo: Csak idoben lehet,... pont ugy, mint a tuzijatekon,... Ha elobb durran el, akkor nem olyan erdekes, latvanyos. Ennek MUSZAJ jo idoben, jokor "robbannia", Es fog is...:o)))
Pálinkafőző Rézüst
Kevés! A kispohos rablógeci simán túllicitálja! Sőt a Fletónak az összes vagyona csak töredéke, mint a kispohosé. Asszem ennek az üzletnek lőttek...
TASzSz
@karma1: Sok beszédnek sok az alja! Az nevet, aki utoljára nevet... Csak kár, hogy megint mi egyszerű emberek szívunk... de sebaj, majd Botka rendet rak!
adrenalink
@Horizont: 12:59-re
- Mi az? Víz alatt él és nem érdekel?
- Szarok rája...
SZVSZ: Így van ezzel az a 1,5 millió hithű fityiszes szavazó, meg félek, az a hónapok óta különböző mesékkel hitegetett bizonytalan választó is...
karma1
@TASzSz: Ezt komolyan mondod? Botkat? mert akkor sajnos eros rohoghetnekem tamadt,...:o))) Ugye Te se hiszed, amit mondasz? Botka, RENDET???
Amit eddig csinalt, az eppen arrol szolt, hogy mindenkit mindenkivel sikeresen osszeugrasszon. Sikeresen kijelentette, hogy o aztan senkivel sem fog ossze, de majd visszaveszi a penzt orbanektol, amit azok elloptak. Csak eppen azt a tervet felejtette el elmondani, hogy ezt megis hogy kepzeli?
CsipkeRózsa
@TASzSz: "Az nevet, aki utoljára nevet.."

Soros, vagy nem Soros?
prime777
@staro2: "Kidobott pénz.
Az elvakult orbán rajongók akkor is rá szavaznának ha este bemenne hozzájuk és fegyvert rájuk fogva elvinné a pénzüket, meg ás értéktárgyukat. "

Ezt szajkózom már én is ezer éve.
A szarházi fidesz hívőt nem az ország érdekli,hanem saját maga.
Ergo neki csak akkor van béke a lelkében, ha Orbán van hatalmon,függetlenül attól ,hogy az mit tesz.
Tehát az ellenzéknek egy esélye van csak!
Azokat a szavazókat megnyerni akik most még passzívak.
Ennyi a titok.
Ha a fideszes hazaáruló csürhe csak egyszer is böcsületes lett volna ,akkor már elzavarhatták volna ezt a bandát körülbelül 20x.
De nem.
És én ezért utáltam mindig is fideszt és szavazóikat.
Nekik mindent lehet ,másnak meg kuss.
Náluk ez az életfilozófia.
Na menjenek a redvás anyjukba!
Ismét egy gyöngyszem Máraitól!

"A kommunizmus tragédia, de az igazi ellenfél mindig a „nemzeti” jelmezbe öltöztetett képmutató kapzsi jobboldali." (Márai Sándor)"
Edmond Dantes
@Pálinkafőző Rézüst: Elírta előlem.Ha valóban valaki árulja azokat a papírokat,és az eladót csak a pénz érdekli,akkor azt Gyurcsány sosem kapja meg.Az ő ajánlatával szemben ott van az egész államkassza.Ez a dolog csak akkor működik,(persze ha léteznek ilyen papírok),ha Gyurcsány már megvette,most csak be akarja vinni Orbánt az erdőbe.Ebben most Gyurcsánynak drukkolok,bár...
TASzSz
@quadrocopter: Mi nem érthető??? Olvasd végig!
quadrocopter
@TASzSz: A kérdés maradt! Mit keres itt a gazdálkodó szervezetre vonatkozó vesztegetés?
Belli
Gyurcsány egyet 100% biztonsággal tud, hogy van egy dokumentum, ami azt bizonyíthatja, hogy Orbán egy kis trükkel pár éve nyithatott számlát Svájcban. Erre vannak bizonyítékok. A számlanyitás nem egyszerű, de megoldható, a tuti svájci bürokrácia is kijátszható. Ha megvan a számla, hát bármi lehet.
bencemacska
@Pálinkafőző Rézüst: ma, 13:02
Tartok tőled, hogy neked lesz igazad. Mibe kerül a mi pénzünket oda költeni. Ráadásul neki nem kell hitelesíttetni sem!
bencemacska
@TASzSz: ma, 13:27
Csak győzd kivárni!
Elég fiatal vagy hozzá?
babp1982
Na de Feri egyszer mar atvertek az agyadat az nem volt eleg?Egy millio euroert en is krealok neked olyan anyagot a fideSS rol ,hogy megnyalod mind a husz ujjadat
Béla333
A szappanopera 101. része!
Még most sincs semmi konkrétum, csak a duma!
A következő részben majd azt fogja részletesen elmesélni, hogy milyen öltözet volt rajta, amikor a közvetítővel találkozott és hogy milyen italt ittak...
bencemacska
@Belli: ma, 18:44
És volt is néhányszor a csuti Svájcban és más pénz centrumokban is a Sárával, meg a Gazsival!
Sőt egyszer Róza is ott volt!!!
Ilyenkor valószínű, hogy a svájci számláról ment a gyerekek számláira a pénz!
TASzSz
@quadrocopter: Mert a bank mi? Onnan adják ki az adatokat!
TASzSz
@bencemacska: Idő mint a tenger! 25 év már eltelt a gengszter-váltás óta! Türelem!
bence
@bencemacska: ! Tuti , hogy így van !
human
No Feri. Ha ezt végig tudod csinálni, akkor nagyot nőttél a szememben. Ha nem, akkor áshatod politikai értelemben a sírodat. Ugyanis garantálom, hogy sikertelen akcióázás esetén Orbán tud erre építeni kampányt ami megerősíti a táborát.
karma1
@quadrocopter: 15,27-re: en ugyanezt akartam kerdezni, de erre irtam a valaszt is 11.01-ben Szerintem ennek a Btk-s torvenynek semmi koze Fleto tenykedesehez, pont azert, mert nem sutyiban, nem valakinek a penzet hasznalva teszi ezt, es allamerdekrol van szo, hiszen mar nagyon komoly nemzetbiztonsagi tenyezo az, amit ez a zsirdiszno veghez visz...
karma1
@human: Lajkoltalak, de tudom, hogy Fleto meg egyszer nem kovet el egy oszodi beszedet, amit a szili katalin ki tud szivarogtatni. Hidd el, Gyurcsany tudja, hogyha nem tud viritani, akkor neki egy eletre lottek...
Ha viszont IGEN... Na akkor,... Akkor varhatoak a kover altal oszre bejelentett terrorcselekmenyek, futyisz altal vegrehajtva es levezenyelve...
bencemacska
@Szeparepa2: tegnap, 21:44
Már eladta, le is adózta!
Yoda69
Hajra Feri, veled vagyunk.
Javaslom nyiss egy szamlat ahova lehet utalni. En is tamogatnam anyagolag az otleted, es ezzel vagyunk igy par szazezren
Belli
@human: figyelj, ott van nála legalább egy olyan doksi konkrétan Orbán Viktor névvel, svájci címmel, ahol intézték neki a számlanyitás lehetőségét, szóval ezt ingyen is tudja Feri már legalább másfél éve, hogyan nyithatott számlát Svájcban az a féreg !!! És tudod mi a szép ebben, hogy a magyar Svájci Nagykövetség is tud arról nem egy hete, hogy Orbán Viktor ( szül időponttal) néven egy megnevezhető személy és megnevezhető cég közreműködött ebben az ügyben. A politika még a magát sterilnek valló svájciaknál is úgy müködik, mint a putyinizmus oroszoknál, és mindenütt a világon!!!
A Feri ott szarta el az egészet, hogy nem csinált wikilikszes bulit. Most már van idejük a svájciaknak orbánnal együttműködve eltűntetni mindent, nehogy megint hasonló eset legyen, mint a németekkel annó.
human
@Belli: Egy biztos. Bármit talál Orbánról az a stabil szavazótáborát nem fogja megingatni. A gyerekek vérét inná reggelente Orbán a hívek akkor is csak arra gondolnának, hogy biztos azért mert egészséges. Ennyi.
Belli
@human: Ebben viszont tök igaza van!!! Ez a barom magyar nép azt kapja, amit megérdemel!! Az csak passzió nekem is oknyomozóként, hogy elnézzem és időnként azért bosszankodjam is, hogy mekkora pusztítást tud csinálni egy kormánygépezet a nép éljenzésével. A magyar ilyen, ha azt mondják neki, hogy 56 forradalom volt, azért éljenez, ha azt mondják neki, hogy ellenforradalom volt, akkor azért éljenez! A kettő között meg letagad mindent. Orbán tovább regnálhat, mint Jani bácsi!
Belli
@karma1: csak egy kérdésem lenne az írásodból; hallottál te mostanában tisztességes magyar ügyészről?
Ne vicceljünk, még remény sincs rá!
karma1
@Belli: Nalad a pont,... Sajnos...:o(((
De azert valakinek majd csak el kell itelni ezt a szenya bandat, nem gondolod? Nehogyma nekik legyen igazuk!?
human
@Belli: Orbánék legnagyobb bűne, hogy látva az emberek tudatlanságát nem az oktatásukra, hanem a tudatlanságban tartásukra szövetkeznek és kihasználják hiszékenységüket.
Yoda69
@staro2: Ez igaz, viszont a hezitaloknak eros erv lehet.
Borsodi
Orbán szavait úgy isszák a barmok mint új szülött az anyatejet.Ettől nagyobb hazudozó ember nincs az egész világon.Gyurcsánynak más embernek kellene egymilliót adni.vagy a jó istenhez fohászkodni,hogy megszabadítson a zsarnoktól.
Csizmás Kond
...ma pénzért bármi megvehető...sőt legyártható.
...de az még nem jelenti azt, hogy az eredeti.
rdos
Kispályás ez a ferigyerek, nem kicsit. Nagyon. Ennél az összegnél sokkal - sokkal többet kereshetnek azok, akik fedezik moszkoVityát. :-( Szóval ebből az "üzletből" sem lesz semmi. :-(
Belli
@karma1: Az ítélkezés formája nyilván való. A jelen bűnbandához tartozó vérbírókat és az ügyészséget kihagyják. Orbánékat katonai bíróság elé kell majd állítani. Ahogy Csauékat! És végrehajtani. De nemcsak a családját kell katonai bíróság elé állítani majd, hanem minden kiszolgálóját.Gyorsnak kell lenni, mert aztán csak megjelenik majd a nagy és nagyon demokráciás, az amúgy a munkások vérét demokratikusan és maximálisan kiszívó, robotokká alakított embereket kimunkált uniós multicégekből álló Európai Unió bürokratái, és hirtelen védelmükbe veszik a putrijával együtt.
Mindemellett csak mondom, nehogy valaki azt gondolja, hogy Feri oldalán állok. És tolom a DK-t. Erre van nem kicsi bizonyíték is a Hír TV oldalán. Viszont ez a bűnbanda nem maradhat! Ez nyomósabb érv, mint a Feri idiótizmusa.
Belli
@human: ..és azt képzeld el, én gyógypedagógián tanítok. Többségében nem súlyos fogyatékkal élők. Ha beszélgetsz velük, nem tudod megmondani, hogy iskola szintjén gyógypedagógiai képzést kapnak. Amilyen pusztítást csinál és csinált ez a bűnbanda fidesz a hamis istent, Baál imádó kdnp-vel együtt, az elképesztő!!! Persze van benne saruk a Feriéknek is. De van, ami a javukra írható, míg ezeknek csak a pusztítás 7 éve az, ami kézzel fogható!!! Ezeknek a gyerekeknek informatikát is kell tanítanunk. Az iskolában 12 db asztali számítógépet lehetett használni nagyjából 2011-12-ig. Vagyis az előző kormány szerezte be, nagyon sok iskola kapott nagyon sok gépet. Feriéknek ez írható a javukra. Az elmúlt évre egyetlen működőképes gép sem maradt, 12-ből 12 használhatatlan lett. És nem azért, mert a reggelihez ingyen kapott kakaót szórakozásból öntötték bele a cigány gyerekek vagy szétverték volna!
Eleve XP-n futna. De fizikálisan is meghaltak, el sem indíthatóak. Tanítsál már informatikát használhatatlan géppel!!! Azt képzeld el, mit írsz be a naplóba, mint órai anyag, hogyan haladsz a tantervedben?
Június végén két kollégámmal együtt önszorgalomból, laikusként, kifestettünk két osztálytermet, mert utoljára 2008-ban volt festve. Az egyik kollégám nem mert fölmenni a létra tetejére, mivel a mennyezet 3,5 méterre volt, és a létra rendesen inogott. Ennek ellenére elég jól sikerült a festés. És biztosan van sok iskola, sok hozzánk hasonló barom tanára, akik hasonló, önerős munkába fogtak, hogy ne egy putrira hasonlítson az ő iskolája. A putrivezér közben jól érzi magát, épülnek a stadionok, az ő putrija rendben van, talán nem derül ki a svájci számlanyitás sem! Az istentelen kdnp meg hülyíti a Baál-imádatával az ő nyáját.
karma1
@Belli: Igazad lehet: ha annak idejen ceausescunak hosszabbra nyulik a targyalasa, es beleszolhatnak kulfoldrol is a marhara demokratikus szervezetek, akkor nem tortenik meg a kivegzes. Ezt sajna nalunk nem lehet mar kivitelezni,mert azonnal kismillio hivuk tamadna - vagy csak aktivizalna magat az az 1.3 millio koruli bagazs, aki ma a szavazotaboruk -, es mindent elkovetnenek, hogy szabadon vedekezhessenek, es nem ugy bannanak veluk, mint egy hazaaruloval szokas.
Majd az orszag es az emberek penzet kell beloluk legeloszor kipreselni, visszaszerezni, mert azert azt lehet kovetni, meg ha idobe is telik.
Bar okos volt a szemetlada - na, erre futotta neki csak a Soros altal megszerzett tudomanyokbol -, hogy a svajci bankoktol nem lehet szinte semmilyen cimen sem kihuzni a banktitkokat, tehat oda kell betenni a penzt, amit ellopott...
Legeloszor persze a legfobb ugyeszseget kell "lefejezni", el kell tavolitani poltot a posztjarol, bar ez szinte lehetetlen, mert komolyabb jogokkal rendelkezik, mint a mindenkori miniszterelnok.
Olyan nemzetkozi targyalast kellene csinalni, mint amilyen a nurnbergi perben volt, ugyanis orban nem csak Magyarorszag lezullesztesevel vadolhato, hanem az Europai Uniot IS elarulta putyinnak, nemi elonyokert, de a kinaiaktol is fuggni fogunk mar, hiszen nyiltan kert toluk penzt.
qxy
Na mi van? ennyi felesleges pénze van Ferinek? Na nehogy aztán olyan dokumentum is elő kerüljön hogy Feri a hunyó. és akkor ott is ugrik ahol nincs is árok. Nem kicsit hülye ez a Feri, hanem nagyon.Össze fog a kis cigány gyerek Putyinnal és már ki is lökik.Netán baleset éri???
Belli
Nem érdemes azon rugózni, hogy Ferinél van-e vagy látta-e azt a papírt, ami bizonyíthatja, hogy orbán (orbán viktor nevű ember, véletlenül pont olyan születési adatokkal) számlát nyitott Svájcban, ami akkor lehetséges hétköznapi esetben, ha valaki ott dolgozik majd, akár alkalmi időszakban.Lehet úgy, hogy például 2013 év végén bejelentkezik egy svájci irodánál, akivel megállapodik, hogy 2014 januárjától dolgozik valakinek, valahol. Tehát szerződést köt egy céggel, ahol valamilyen munkát fog végezni. A munkáért Svájcban bér jár, viszont az átláthatóság kedvéért muszáj bankszámlát nyitni a dolgozónak, ahova utalja a cég a munkabért. És megérkeztünk orbán svájci számlájához. Erről a dokumentumról ezer százalék, hogy Feri tud!!! Láthatta ezt a papírt, sőt azt is tudhatja, hogy dátum szerint mikortól meddig, hol (melyik városban, melyik épületben) dolgozott orbán nevű ember valamilyen munkakörben. Nyilván azt is tudja Feri, hogy melyik cég volt az, amelyik intézte az ügyet Svájcban.
Van ennek az ügynek még folytatása, nem kevés meglepetéssel. Várjuk meg, hogy ki, mit mond a hozzászólásában. Elolvasva az eddigieket, hát nagyon magyar, de betudom annak, hogy dübörögnek az indulatok Ferivel szemben. És az is lehet, hogy Ferinél két papír van, egy, amit már régen tud, és egyet kapott mostanában. És tudjátok, hogy mi lenne a nagy durranás? Ha kiderülne, hogy az első, ami ingyen van nála az azonos azzal, amelyikért most készül fizetni 300 milliót. És persze ennek is vannak még fokozatai, őrület, de izgalmas, és életveszélyes is lehet, mondjuk számomra..., "nem KICSIT, NAGYON!" Hogy Feri időtlen időkig tartó szavát idézzem, és remélem ezt most nem kúrja el, orbán megszívja!!!
Csizmás Kond
@karma1: Cseuseszkuék stb….naszóval mivel amúgy is románnak vélsz, megpróbálom elmagyarázni a velük kapcsolatos oly-sokat hangoztatott félreértéseket.
Ugye tudod hogy cseuseszku azzal vált hírhedté a nyugati politikában, hogy az imefével kötött hitelek uzsorakamatát felszámolta annak a valós lejárta előtt, és az így felszabadult javakat, amiket a kamat fejében majdnem ingyen kellett volna leszálítania a nyugatnak megpróbálta valós áron értékesíteni….na itt ütött neki az óra utolsót. A mindenütt kapható (hozzád is hasonló) marhára demokratikus erőket felbíztava a nyugat lerombolta a kommunizmisnak kikiáltott cseuseszku kultuszt és lőn demokrácia…persze ugyanolyan szegény ugyanolyan elnyomot, csak most nem föltétlen otthon kell beledögöljenek a nyomorba hanem elmehetnek másnak szolgálni ugyanazon jövedelmek mellett….
…és nümberg meg putyinyi előny meg kínaikölcsön….hát nem ugyanaz a mese zajlik itt is mint annakidején ott ???...csak a hivatalos nyugati uzsora finanszírozhat mindent ???
…na mars vissza fejni !!!
human
@Belli: Régi szép idők mikor 1 milliót költhettünk informatikai fejlesztésre az iskolában. És mindezt helyi cégeknél piaci áron. Aztán elkezdték ezt az összeget csökkenteni, majd eltűnt. Majd megjelent egy szolgáltató cég, hogy innentől kezdve mindent rajtuk keresztül kell rendelnünk. És a szemembe merték mondani, hogy ez azért jó így, mert nem az intézménynek kell fizetnie érte, hanem a megyének!!! Érted, szerintük jobb, ha nem piaci áron helyben szerzem meg ami kell, hanem majd 50 km-ről szállítja ide egy cég aki ráteszi rendesen a hasznát. Így kevesebb eszközt tudtunk venni és várnunk kellett egy hetet, hogy megérkezzen. Drágább és lassabb lett így a rendszer, de valaki biztos jól járt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.