Több hónapja zaklat valaki a Facebookon több olyan szülőt is, akiknek gyermeke a veronai buszbalesetben halt meg. 

"Gipsz Jakab" álnéven zaklatja valaki a veronai buszbalesetben meghalt diákok szüleit, egyikük, Sipos Szilvia több képet is készített az üzenetekről – olvasható az Index cikkében.

Remélem szépen lezajlott az anyák napja és a tanév záró

- utalt az egyik üzenetében a zaklató a nő elhunyt gyerekére, rengeteg szmájli közepette.

Szilvia Sipos

http://m.hvg.hu/kkv/20170703_veronai_buszbaleset_pizoli_allami_palyazat Felfoghatatlan!!!! Hogy miért??? Azért,mert már lassan fél éve,hogy megtörtént az életünk legszörnyűbb éjszakája,,reggele!...

A zsidó kölkeitek megdögléséből is pénzt akartok, nektek semmi sem elég? Büdös rotvadék zsidó banda

- ez pedig egy másik jellemző üzenet "Gipsz Jakabtól".

Mindezek mellett más válogatott szidalmat és gusztustalanságot is megengedett magának a zaklató, aki ellen a rendőrség április óta nyomoz.

Sipos Szilvia mindezek mellett arról is írt Facebook-bejegyzésében, hogy rendkívül keveset tud a nyomozás jelenlegi állásáról, illetve a vizsgálat eredményéről. Több érintett szülő is hasonló panaszokkal élt már korábban is.

A január 20-án az olaszországi Verona mellett történt tragédiában a buszon utazó 56 főből – 43 gyerek, 11 felnőtt és a két sofőr – 17 vesztették életüket.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

r2d2
Gipsz Jakabot jelenteni kell, mert álnéven kommunikál, s aztán kéri a FACEBOOK, hogy igazolja magát magánokiratokkal... szkennelje be azokat, s addig, amíg megteszi felfüggesztik az oldalát. Közben - feljelentés alapján - a hatóságok IP cím alapján beazonosítják az elkövetőt s zaklatás gyanújával ...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
maci0427
A buszvezető azt vallotta,hogy nem aludtam el ! Hogy mi történt valójában,szerintem az átélt események után,már ő sem tudja-tudhatja szerintem ! De lehet,hogy valakik tudják ? Mert csak úgy, véletlenül nem történhetett meg ez a szörnyű baleset , valami oka biztos,hogy volt ! Persze lehet,hogy ez örökké homály marad ,épp úgy mint a mostanában történt Német buszbaleset ahol nyugdíjasok haltak meg hasonló körülmények között !
Cicamama55
Hát bizony a temetéstől kezdve ez az eset másról már nem szól, csak az anyagiakról. Számtalan közlekedési tragédia után csendben lezajlanak a dolgok, itt félreverték a nagyharangokat, folyik a pénzcsata! Ha a sofőr meghalt volna, már régen lezárták volna az ügyet azzal, hogy elaludt! Így azért kacifántosabb a helyzet! Én nagyon sajnálom őt, mert ha nem vétkes, akkor ő az egyik legsúlyosabb károsultja ennek az esetnek én úgy érzem! Az emberek/?!/ viselkedése pedig a családokkal szemben egyszerűen undorító!!! Halkan jegyzem meg, hogy miért érzem azt, hogy mégiscsak valami a busszal nem volt rendben??
r2d2
Gipsz Jakabot jelenteni kell, mert álnéven kommunikál, s aztán kéri a FACEBOOK, hogy igazolja magát magánokiratokkal... szkennelje be azokat, s addig, amíg megteszi felfüggesztik az oldalát. Közben - feljelentés alapján - a hatóságok IP cím alapján beazonosítják az elkövetőt s zaklatás gyanújával ...
Pálinkás Pál
@r2d2: Neked aztán fingod nincs a számítástechnikáról!!!Mit akarsz ,milyen IP-cím alól írjak???Ez most éppen német alól megy,de ha akarod a következő svéd lesz,vagy bolíviai!!Magyarul ha nem értesz hozzá,ne oszd az észt...talán még a mi hülye rendőreink is megtalálták volna április óta egy valós IP-címről!!
r2d2
@Pálinkás Pál: Olvasom dörgedelmes bejegyzésedet, mely az intelligencia hiányáról árulkodik! Velem így ne! Oké? Rokonaiddal, családtagjaiddal - most nem részletezem személy szerint - nyugodtan, ha letűrik!!!
Egyébként nyomozó barátaimat kérdeztem a témáról, ők így szokták nap mint nap, és eredményesek!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.