Világszínvonalúnak ígérik a sporteseményt, de nem úgy kezdődik. Interneten is vehetnek jegyet a mozgáskorlátozottak a pénteken kezdődő vizes vb-re – erről tartott volna sajtótájékoztatót Nyitrai Zsolt stratégiai társadalmi kapcsolatokért felelős miniszterelnöki megbízott pénteken, de a Hír Tv riportja szerint a sajtóesemény nem vallott világszínvonalú szervezésre. Rögtön az elején elment a hang, tehát kb. tíz stáb feleslegesen érkezett high-tech berendezésekkel, ugyanis az így sugárzott hangot sem rádióban, sem tévében nem lehet használni. "Ne variáljunk", "tiszta kongós az egész", "megtenné, hogy elismétli elölről az egészet?" – ilyenek röpködtek. A hangosítást végül a tájékoztató végéig nem sikerült rendbehozni, így minden új megszólalóhoz át kellett csoportosítani a mikrofonokat. Hogy hogy is van a kerekesszékesek online jegyvásárlásával, azt ebben a cikkben bogoztuk ki. Úgy fest ugyanis, hogy a mozgáskorlátozottaknak jelenleg is sokkal bonyolultabb a procedúra, mint...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ömlik a pénzünk a nagy semmire! Eddigi infók szerint, a föld lakosságának nagyon elenyésző része fogja figyelemmel követni. A pénz lenyúlási botrányokról már nem is beszélve, hogy fele ennyiből megrendezhető lett volna az egész. Úgy szar ahogy van! Ráadásul minden tönkre tesznek miatta, víz partok stb. A 3 milliárdos ugró állvány meg egy kb. 120 millió forintba kerülő ronda tákolmány, totál égő. A vizes VB egy nagy szégyen, nem büszkeség.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Clavigo
@papa.49: @human: :) :) :)DDDDD :) :) :) Szegény kegyes Urunk,,,:( :( Mint egy hanyatt lökött tarhonya..:) :)DDDD :) :)
papa.49
@human: A Botka mellé egyenesen hokedlire kellett volna állítani a hazugovicsot)))))))))
Vagy még jobb a nyakánál fogva felhúzni magasabbra!!!
papa.49
@Clavigo: JÓÓÓÓÓÓ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
human
@papa.49: Bár annyival nyerne a Botka (egy új mszp-vel), mint amennyivel magasabb :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.