Nincs úja a nap alatt. 1965 volt az év amikor csúcsrajárt az amerikai polgárjogi mozgalom és egymást érték az erőszakos események. A politikatörténetbe úgy vonult be ez az időszak, mint a” Harlemi hossz forró nyár” elég ijesztő, hogy Orbán, kövér, és a teljes Fidesz kommunikáció most ezt plagizálja a forró ősz emlegetésével.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Kövér csak azt igazolja, hogy ő is jogosult a férőhelyre Grazban. Igaza van, ő is be van kattanva már akár csak a Gazdaállata.
justhpeter
Kövér csak azt igazolja, hogy ő is jogosult a férőhelyre Grazban. Igaza van, ő is be van kattanva már akár csak a Gazdaállata.
CsipkeRózsa
Nem Soros gondoskodik róla, hanem a kormány, a Fidesz és az ők sok szóvivője.
nevemnick
Ne festegessétek a falra a hamis ördögöt kövérkés elvtárs, mert a titeket nem kedvelőknek több eszük van mint gondolnátok. Nem kell ahhoz zavargás, hogy elhúzzatok a francba. Emlékezz a néma tömegre az ország háza előtt...
Sámannus
Ha megkapjuk az oroszoktól a metró hibakódját, talán még hiszek is ezeknek a szarjankóknak.
Addig ezek csak hazaáruló ge.ihuszárok lesznek.
solidedge
A Fidesz most készíti elő a rendkívüli állapot bevezetését. Aki a bevezetés után tiltakozni mer a kormány ellen bűncselekményt követ el, mivel Soros által felbérelve nemzetbiztonsági kockázatot jelent. Erdogán, Putyin figyeljetek, így kell ezt csinálni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.