Lázár János miniszter az eheti Kormányinfón elmondta, miért ment neki a kormány a CEU-nak. Ki nem találnák: Soros György.

Végre kiderült, miért volt a begyében a kormánynak a Central European University (CEU), erről Lázár János miniszter beszélt a szokásos Kormányinfóján. 

Az Index cikke szerint Lázár a következőket mondta a CEU-témáról:

Itt mi békében megvoltunk egymás mellett CEU – Fidesz-kormány az elmúlt években, a változás ebben akkor állt be, amikor Soros György egy programot hirdetett arra nézve, hogy Európa határait meg kell nyitni, és évente egymillió bevándorlót kell Európába behívni

- mondta el a szeánszon a miniszter. 

A cikk szerint később is visszatért a témára, akkor azt mondta, Soros pénzügyi és gazdasági tevékenységei ellenére a CEU nyugodtan üzemelt és üzemelhetett volna, ám amikor a magyar származású üzletember meghirdette a menekültpolitikáját (mármint amit a Fidesz neki tulajdonít), akkor azt nem tolerálhatták tovább. 

Kis érdekesség, márciusban még arról volt szó, hogy a CEU csaló, mert úgy ad amerikai diplomát Magyarországon, hogy az USA-ban nincs anyaegyeteme, áprilisban Kósa Lajos meg arról beszélt, hogy minden, a jelenlegi magyar kormányt érintő támadást a Fidesz bevándorlás és letelepítés-ellenességére lehet visszavezetni, így a CEU-törvény elleni támadást. 

(Címlapi kép: wikipedia CC BY-SA 3.0/Gphgrd01)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Elég szegényes a fantáziájuk...Kivéve, ha lopásról van szó.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Ez a pasas egyre borultabb elméjű lesz!!! Ragad rá valami a főnökéből!
justhpeter
Kósa Lala és a Rezsi Szilárd csak egy ostoba báb, de Lázár aljas. Ismeri a tényeket, de ennek ellenére hazudik, mert ez az érdeke.
Sámannus
Fosnak, ha nem ijesztgetnek mindenkit mert másképpen megbuknak.most már rémeket látnak mindenben.
Ezért orbán még a gazt is megtámadja. Hisz a gazembereket is támadják:DDD
Hari
Ahogy a művelt fideszes mondja: tempora mutantur et nos mutamur in illis !
human
@Jozefina: Lázárnak nem borult az elméje. Vannak a fideszben ilyenek, de ő nagyon is észnél van. Lázár mindig pontosan tudja mit kell mondani. Nem kell ehhez hinnie abban amit mond, csak tudnia kell mit akar elérni és azt mondja amivel azt el tudja érni.
Eladott Ország
Igaz, hogy alapvetően tele van a padlás Soros Györggyel, a CEU-val, és már a Századvég(bél) ventillátorába is szar került (sajnos a 99%-os - fidesz matek- felhatalmazás ellenére magyarok az átlagnál kevésbé elégedetlenek az EU migrációs politikájával), beszéljünk Lázár Annyitisér Jánosról, aki – bár még nem tudjuk, hogy a lebetegedett sztárfellépő hiányában fog-e énekelni Desikerült? Nem diszkriminatív, nem a CEU ellen szól a felsőoktatási törvény módosítása, az a cél, hogy valós egyetemek működjenek az országban (Palkovics László) A kormány egy egyetemet sem akar elüldözni, így a CEU-t sem: csupán egy 28 intézményre vonatkozó vizsgálatról van szó, vagyis ha a törvényes működésre vonatkozó feltételeket a többiekhez hasonlóan biztosítani tudja a CEU, akkor az elüldözésre vonatkozó vád a hisztériakeltés része. Vannak szabályok, amelyeket 27 külföldi egyetem – köztük a Sorosegyetem – nem tart be, ezeket kell most rendbe tenni. A CEU folyamatosan megtéveszti a közvéleményt, beleértve nemzetközi tekintélyű tudósokat és szervezeteket. A Soros-egyetem a jogszabályok betartása helyett az előjogainak minden áron való megtartását választotta, ehhez pedig minden eszközt bevet. A Sorosegyetem olyan privilégiumokat élvezett, melyek semmilyen más felsőoktatási intézmény számára sem voltak biztosítottak. Magyarországon senki sem veszélyezteti a tanszabadságot, az amerikai féllel folytatott tárgyalásoknak azonban célja, hogy megvizsgálják, mely külföldi egyetem felel meg a magyar törvényi előírásoknak. A túlárazott vizes vébé minden idők legnagyobb és leglátványosabb megnyitóünnepségén – tegnap végre beismerte, amit eddig is tudtunk. A kormány hazug, legalja, pitiáner, bosszúálló, frusztált hatalommániás senkik gyülekezete, akik egy elismert oktatási intézményt is képesek kicsinálni a rövidtávú politikai haszonszerzés céljából. Akik hazudnak éjjel-nappal, miközben az általuk összetákolt rozoga emelvényről rekedt hangon óbégatják, hogy erkölcsileg fölötte állnak mindenkinek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.