Soros tartotta el Orbánékat, effektíve. Hát, wazze. Akkor nem volt gond, hogy külföldről jött a pénz. Ha nem lett volna Soros, nem lenne Fidesz. Ilyen értelemben tényleg kárhoztatni lehetne az agg amerikai üzletembert, neki köszönhetjük, hogy a nyakunkat szorongatja ez az izé, mint a Nyolcadik utas a halálban az az orgazmus, vagyisizé organizmus, mely mindent felfal, a saját köztigazdáját is, nyálas, félelmetes és mohó, kövér és tesis és olyan arcocskája van, mintha németh szilárd és matolcsy szerelemgyereke lenne. OV a Soros-alapítvány ösztöndíjasaként tanult, Soros (mai értéken) majd’ negyed milliárddal támogatta az alakuló Fideszt, mely ebből építette ki az infrastruktúráját, enélkül nem lett volna sehol. Orbán Viktor az egyetem elvégzése után, 1988 áprilisától a Soros Alapítvány 680 ezer forintos (ma ez több mint 12 millió forint) támogatásából alapított Közép-Európa Kutatócsoport munkatársa lett, és a Soros Alapítványtól havi 10 ezer forintos ösztöndíjat kapott. (Magyar...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Fodor hasonló bugyutaságára a napokban ezt írtam:
Komoly kételyeim vannak

A derék Fodorka nyilvános reklám-levelet írt Sorosnak

Nem, nem veszem át a gondolkodásmódját csak használom a szófordulatát, pontosabban én csak kérdés formájában. Mint ismert a minap a derék megmondó-ember „TGM: Bokros Lajos nem fasiszta” című írásában azzal vádolta a közgazdászt, hogy valójában „csak szívességet tesz az ellenfélnek”!
Ahogy erről a derék hvg.hu beszámolt „A Liberálisok elnöke Facebook-oldalán tette közzé csütörtökön közzé a levelet, amelyben Gyurinak szólítja és tegezi az üzletembert.” és „megköszönte Soros Györgynek „azt az önzetlen segítséget”, amelyet Magyarországnak nyújt több mint három évtizede”.
Nos semmi kétség Sorosnak és főleg az alapítványainak elévülhetetlen érdemeik vannak – arról, hogy a dolgok ennyire félrementek nem ők tehetnek, hisz a személyek kiválasztásába nem szóltak bele -, s ezt nem árt nem elfelejteni. Azonban a jelenlegi közhangulatban olaj a tűzre és sokkal inkább segíti Orbán eszement kampányát, mint a tisztánlátást.
A pasa iránti megalapozott rosszindulatom mondatja vele, hogy nem tudom kizárni, hogy ez volt a célja! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.