Az MTVA csak ilyen kikötéssel hajlandó eladni bárki arcképét. Az Együtt például éppen emiatt nem vehetett hírfotókat a plakátjaira az MTI archívumából. Az Együtt párt az elmúlt években többször is próbálkozott pontosan ugyanazzal, amit a magyar kormány megbízásából fellépő Lounge Design Kft. a Soros-plakátkampány ügyében most megcsinált. Vagyis azzal, hogy az MTI óriási fotóarchívumából portréfotót vásároljanak, hogy abból aztán plakátot szerkesszenek. (Pénteken írtuk meg, hogy az országot ellepő óriásplakátok alapjául szolgáló, egy 2005-ös ukrajnai sajtótájékoztatón készült hírfotót a Lounge 60 ezer forintért vette meg az MTI/MTVA-tól.)

Forrás: 444.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
A fijjuggat ez a legkevésbé sem izgatja, mert az estleges pert elveszítve, az adózók pénzéből lesz mindez kifizetve.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lusta
A fijjuggat ez a legkevésbé sem izgatja, mert az estleges pert elveszítve, az adózók pénzéből lesz mindez kifizetve.
bencemacska
Mert, amit szabad Jupiternek, nem szabad a kis ökörnek!
Equus
Pacta sunt servanta! A sok jogvégzett fidesznyik ezt nem ismeri... Nem beszél latinul csak a pénz hangját ismeri. Hogy 2000 éve ez a szokás, őket ez nem köti. Holnap reggeli kávé mellett eltörlik a római jog oktatását is. Helyette lesz felcsúti jog: az erősebb TEK-es baszik alapon.
quadrocopter
Soros egy dögös perrel megszivathatná a genyó rezsimet!
lusta
@RonaGyuri: Nem hirtelen jött megvilágosodás miatt írtam ezt, hanem ez a gyakorlat és még a tákolmányba is beleírták, hogy nekik még véletlenül se keljen fizetni. Érdekes módon az egybites 300 forintos budiforradalmárok, na ezért egybitesek, tudatáig ez már nem jut el.
Yoda69
Boduletes penzt fog keresni ezzel a plakat uggyel soros a nemzetkozi birosagon, amit aztan a magyar adofizetok rohatnak le a geci jovoltabol.
nezelodo
Kíváncsi lennék, egykor Orbán mennyit fizetett az üvöltő kisfiú plakátért amit a fidesz "szeplőtelen fogantatása", (Ugye milyen röhejes már ez a jelző?), után egy választáskor felhasznált. Vagy mennyibe fájt az adófizetőknek a vekkeres ötlet elcsaklizása az akkori, mára már a politika szemétdombjára vetett példaképéről, az olasz politikai szélhámostól és gazdasági harácsolótól? Alighanem legtöbben sejtjük a lehetséges verziót, a dakoták nem szeretnek fizetni, még megrendelt óriásplakátot sem, esetleg csak olyan 59-es tsz szervezői módszerrel, persze a dobtáras mára már ívtáras lett.
Jozefina
Soros nagyot fog ezen kaszálni. Orbn az adófizetők farkával veri a salánt. Egy igazi senkiházi, beteg ember!!! Valószínűleg Soros a Magyar népnek vissz fogja csurgatni a megnyert milliókat!!
kokopelli
Azért a fityiszesek jó üzletet csinálnak a saját (A4-es) fényképeikkel!
Egyre több,az országot elhagyó fiatal kisgyermekes házaspár vesz Orbán
Viktor és Német Szilárd fotókat!
Azt állítják a szülők,hogy a picinyeik a szobácskáikban nyugodtan alszanak,
mivel ezek a fotó szerintük elűzik akár a "gonosz szellemeket" is!
Ugyanakkor a szülők is elégedettek,mert nincs tovább problémájuk a "villany
leoltásával" sem!...Őszintén!.. megértjük a családokat!? :=))
kokopelli
@Yoda69: ..a csutignóm sohasem a kis fütyülőjével verte a csalánt!...ha jól tudom!? :=((
Yoda69
@kokopelli: Jol. Ezert is vezettek be regnalasuk elso eveben azt a torvenyt, ha balfszsaguk miatt elmeszeli oket az Unio, akkor jogosultak extra adot kivetni a lakossagra. Ergo mindennek mi isszuk meg a levet, ok meg szabadon leraboljak az orszagot.
MukiPIsti szabadstrandi jegyarus
Bevezették Magyarországon a primitív tahoizmus rendszerét sokmindennel megspékelve .
:-(((((((((((((((((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.