Horgászni volt a szabadidejében két rendőr a borsodi Vadna mellett egy tónál, mikor egy autó a vízbe csúszott. A rendőrök két embert mentettek ki.

Horgászni volt pénteken szabadidejében a Miskolci Rendőrkapitányság két beosztottja – Dusza Attila törzsőrmester és Boér Balázs törzsőrmester – a borsodi Vadna melletti tónál, ám a kapásra várást megzavarta egy autó, amelyik belecsúszott a tóba.Horgászni mentek a rendőrök, életet mentettek

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint egy 32 éves budapesti férfi a pihenőparkban – járműve sebességét feltehetően nem megfelelően megválasztva – közlekedett, amikor személyautójával az útról lesodródva egy fának csapódott, majd a tóba csúszott.

Horgászni mentek a rendőrök, életet mentettek

A rendőrök azonnal a bajbajutott férfi és utasa segítségére siettek, vízbe ugrottak és odaúsztak a gyorsan süllyedő járműhöz. A vezető oldali ajtót a rendőrök kifeszítették, majd előbb a sofőrt, utána pedig 20 éves utasát is kimentették és partra segítették. Az eset során személyi sérülés nem történt.

A baleset körülményeit a Kazincbarcikai Rendőrkapitányság vizsgálja.

(Fotók: police.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

wagabund
Ha van vér a pucájában a sofőrnek, akkor igencsak imába foglalja a két kimentője nevét...

Ők meg "jó helyen voltak jó időben"...

A rendőrök ügyesek voltak, megvolt a napi horgászélmény...
justhpeter
Jutalmat javasolok a horgászegyesülettől is és a rendőrségtől is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.