A 49-es villamos utasai az üzletember portréján taposhattak. A 49-es villamos padlójára is jutott a Soros György arcképével díszített kormányzati propagandaplakátokból, így az utasok az üzletember portréját meg is taposhatják. Az elegáns hirdetési formáról a 444 adott hírt. Ám a BKV a Klubrádió megkeresésére azt közölte: a matricákat nem ők helyezték el, mert nincs értékesíthető padlóreklám-felületük. Azt tartják valószínűnek, hogy valaki a jármű oldalfaláról leszedte a plakátokat, és a padlóra ragasztotta. A járműveket a kocsiszínben átvizsgálják, a sérült, rongált és nem rendeltetésszerű helyen lévő plakátokat leszedik, így a társaság tájékoztatása szerint Soros Györgyöt még a pénteki napon eltávolítják a padlóról.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
"Azt tartják valószínűnek, hogy valaki a jármű oldalfaláról leszedte a plakátokat, és a padlóra ragasztotta. " Próbáljanak meg leszedni ők valahonnan egy plakátot és - már ha ez a művelet sikerül úgy, hogy az egyben marad - utána máshová felragasztani. Arról nem is szólva, hogy a méretek nem egyeznek, és a villamosok nincsenek őrizetlenül hagyva órákon át, hogy ezt "provokátorok" megtehessék. Meg különben is, ahhoz hogy egy plakát felragadjon a padlóra először portalanítani és zsírtalanítani kell a felületet. Ezek tiszta hülyének néznek mindenkit!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Manhattan: Igazad van! Márpedig nem hagyományos ragasztóval teszik fel a matricákat a BKV jármüveinek oldalára, hanem "öntapadóssal", vagyis a büdös életben "csak ugy" nem lehet leszedni, főleg "áthelyezni", mert már akkor nincs rajta a "hátoldala", ami megakadályozza a matrica összeragadását.
Ugyhogy a hülyék a tuloldalon, azaz a BKV-nál vannak!
CsipkeRózsa
@Manhattan: Ugyanezek a gondolatok jutottak eszembe a BKV válaszát elolvasva.
namihami
Biztos nem vette senki észre, senkinek nem tűnt fel, hogy valaki b@sztatja a villamos oldalát, aztán a padlót.
És azért, hogy egyáltalán ragadjon az a plakát, előtte kitakarította a villamost. Látva a többi villamos állagát, ez egyébiránt nem túl súrún fordulhat elő.
Yoda69
@Manhattan: Van egy egyszerubb magyarazat is. A plakat tetepte onmagat a villamos oldalarol, majd felragasztotta magat a padlora. Ennek az az elonye hogy a plakat ezt menet kozben is meg tudja csinalni, es meg csak fel sem tunik senkinek. Javaslom a BKV-nak rojanak ki penzbuntetest a plakatoknak, mert igy viszont jegy nelkul utaztak.
Perwool
Azt látom, hogy mindig olyanok teszik tönkre hazugsággal mások életét, akiknek a sajátját az igazság forgatná fel.Utólag okosnak lenni azt jelenti, hogy elsőnek hülye voltál!
Szánalmas magyarázkodás!
Semmi sem erősíti meg jobban a gyanút, mint egy hivatalos cáfolat. ...
(R. Frost)

Erre költ milliárdokat egy állam, ahol a kórházban nincs vécépapír...
Mert azt az utcára ragasztgatják ki...
relatív
Egy ilyen ' taposó ' plakát csak ezeknek a csökkent értelmi szinten állóknak jut eszébe, jellemzően...

Hajazik a gyakorlat a korábbi miniszterelnök képével ' tündöklő ' lábtörlőre. Volt aki megcsinálta, és volt aki megvette !!!
A magyar ugar sajnos nem sokat változott az utóbbi 100 évben, miközben a világ rendesen elhúzott körülöttünk, több értelemben IS !l

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.