A násznagy leitatta a koszorúslányt, és a lagzi után lefeküdt vele

A 29 éves John Sylvester Young 2016 szeptemberében volt násznagy a pennsylvaniai Pittsburghben egy lakodalomban. A férfi az este folyamán az egyik koszorúslánnyal lett párba osztva. Míg kísérgette a 15 éves lányt, egymás után adta neki az alkoholos italokat, majd fogdosni és csókolgatni kezdte. Amikor pedig a lagzi végeztével a násznép visszavonult egy hotelbe, a Young lefeküdt a tinivel.

A férfit a menyasszony jelentette fel, akinek a fiatal lány a rokona. Youngot elítélték szexuális zaklatás miatt, és 23 hónap börtönbüntetést kapott, leghamarabb 11 hónap múlva szabadulhat.

(Fox News)

(A címoldali illusztráció forrása: Pixabay)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
türelmetlen volt a faszi, a menyasszony meg simán irigy... akkor mit csinál, ha a férje félrelép.?(mondjuk a kis koszorúslánnyal)
Csizmás Kond
...mongyuk egy koszorúslány nem kéne kiskorú legyen...
Csizmás Kond
@Szeparepa2: A "nálunk" még nem jelenti azt hogy az illető nem kiskorú. pl Indiában már ötévesen férjhez adják a lányt, de az sem jelenti azt hogy az illető nem kiskorú.
Az a tény hogy egy tizenötéves leítta magát és lefeküdt egy idősebbel az sem jelenti azt, hogy csak az idősebb a hibás...
...és inyencség...az is lehet másoknak hányingerkeltő...
levarosbukta
@Csizmás Kond: Lökött vagy te komám! Miért ne lehetne egy koszorúslány kiskorú. A koszorúslányság nem azt jelenti hogy kötelező őket megdugni.
Csizmás Kond
@levarosbukta: ma bárki lehet bármi...de ha valaki ismeri az értelmeket akkor már nem ír butaságot.
Equus
normális országban ebben semmi kivetnivaló nincs. Elmúlt 14 éves, a testével rendelkezik. Dugtak egy egészségeset... mit kell ezen irigykedni?
Amerika a furcsaságok hazája.
Equus
@Szeparepa2: a sok fonnyadt seggű vén kurva, meg az aszott pöcsű vén fasz fiatalkorában elmulasztott lehetőségeinek vissza nem térő esélye van az acsarkodásban.
Vénségükre szeretnék elhitetni, h ők soha nem maszturbáltak, de még csak nem is fingottak a templomban. Csökött agyú idióták, de azok a firkászok is, akik ezzel remélnek olvasóközönséget szerezni maguknak.
A habosra vert szájuk mögül el sem tudják képzelni, h a fiatal plébános olyan kézzel adja a szentelt ostyát, amit maszti után nem volt ideje megmosni.
qxy
Tudjátok amikor a 14 éves lány fel teszi a facéra hogy - " Kapcsolatban" Na meg , ha ez az ágy beszélni tudna az élszakáról?Ma már az a ciki ha még szűz .
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/02/kdnp1.jpg
Mondom, mi van: múlt héten derült ki, hogy Körmend csaknem húsz éve KDNP-s
alpolgármestere (több fényt, b*szki, több fényt), civil foglalkozása szerint három évtizede tanár,
évek óta egy most 16 éves lánnyal folytatott viszonyt, aki korábban a tanítványa volt. Ez testvérek meg keresztények között is azt jelenti igen nagy valószínűséggel, hogy kiskorú, még az is lehet, hogy 14 évet be nem töltött gyerekkel ápolt istentudja milyen kapcsolatot.Nem citálom ide a Btk. (szerintem) vonatkozó paragrafusát, de azért hadd állapítsam meg, hogy
egy ötvenes, állítólag keresztény értékeket képviselő, egy család, isten, nemzet nevében
garázdálkodó párt színeiben évtizedek óta politizáló jóembernek egy 14-16 éves kiskorúra hajtani akkor is égbekiáltó, ha a nyomozás kideríti, hogy valójában az áldozat tehet róla.
simmering73
A menyasszonynak nem volt jobb dolga a nászéjszakáján, minthogy a násznagyot meglesse?
Edmond Dantes
@simmering73: Az egész történetben ez az egyetlen életszerű kérdés,fején találta a szöget.Sokat próbált tizenöt éves lányok mesélhetnének ennek a kiváncsi menyasszonynak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.