A klub új címere, és a tulajdonos, a belga Roderick Duchalet ellen tüntettek az Újpest labdarúgócsapatának a szurkolói a Szusza Ferenc Stadion előtt. A lila-fehérek szurkolói nagy számban gyűltek össze a 16 órakor kezdődő eseményre.

Forrás: ripost.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus
@Mirabilis: szoktam néha. Néha iszom is, de mindig csak mértékkel és jó társaságban. Utálom, ha belassulok. Ja... és roppantul kerülöm, h bocsánatot kelljen kérnem akármiért is. Persze, ha úgy alakul természetesen megteszem... de akkor is utálom a bocsánatkérést a hülyeségem miatt. :)
Equus
@Mirabilis mit kellene bevallanom? Vmi bűn lenne abban, h néha iszom, néha elszívok egy füves cigit? És... ettől még ember vok...
a helység kalapácsa
Konkrétan itt belga a tulajdonos, de biztos más csapatnál is külföldi, és minden csapatnál mindenféle nációjú játékos - ???!!!
Mitől magyar a magyar futball?
Ezzel a felállással pont a lényegét vesztette el ez a történet.
Rohan a néger a zöld füvön a kék ég alatt lila mezben a fekete-fehér kapú felé egy sárga-rózsaszín labdát terelgetve, miközben azt üvölti "Mombas(sz)a!" - vagy valami ilyesmit.
És mégis... és mégsem érdekli a magyar futballt a kutyákon kívül senki.

Úgy örülök, hogy nem értek a futballhoz!!!
a helység kalapácsa
"Dezsőke, akarsz érteni a magyar futballhoz?"
"Nem akajok!"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.