Péntek fél hat körül 150-200 ember gyülekezett Vecsésen.

A hvg.hu tudósítása szerint a jelenlévők azt mondják, csalódtak a Jobbikban. Politikai mozgalom bont zászlót épp – állítják. Szerintük nincs képviselve a szélsőjobboldal Magyarországon, ezt ők fogják megtenni.

A szervezők egy videóval álltak elő nemrég. E szerint Vecsésen

„egy új erő fog születni, ami kíméletlen harcot hirdet a nemzetpusztítás ellen a rend és az igazságosság nevében”.

A videóból kiderül, hogy a liberalizmusellenes lázadók többek között az ellen tiltakoznak, hogy „Magyarországot egy cigány képviselje az Eurovíziós dalfesztiválon”, hiszen „a magyar kultúrát meg kell védeni, a nemzet identitását vissza kell állítani”, de az állítólagos agresszív melegpropaganda és a multik adóelkerülése ellen is tiltakozni kell. Az is kiderül, hogy a cél a közelebbről nem részletezett „egyetemes emberi minőség helyreállítása”.

A Betyársereg és az Identitesz mellett a harmadik fontos szereplő, az Orosz Mihály Zoltán vezette Érpataki Modell Országos Hálózat végül kimaradt az összeborusából – ideológiai különbségek miatt. – írja a 24.hu.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Ha a Fidesz valóban ellenezné, már régen betiltotta volna a szélsőjobb akcióit! Van ebben az országban gyűlölködés nélkülük is bőven!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
babp1982
@Pálinkás Pál: Te tényleg enyire hülye uninteligens baromarcú vagy? ..és az én szövegértésem roszz:-)) Ennyira nem vagy képes,hogy visszaolvasd a saját írásodat?.-))))) Szegény jobbik,ha ilyen - 30as IQ-valé rendelkező hívei vannak:-))))) Ostoba vagy maradjunk enyiben és történelemből meg nulla . Áruld már el ki hülyíti így az agyadat minuszos haver?:-))
babp1982
@Pálinkás Pál: @Pálinkás Pál: Te szerencsétlen ez hozta ki belőled a II VH hozzászólásodat amiből kiderült,hogy egy szerencsétlen agymosott - IQ val rendelkező náci palkánta vagy? Na jó lehet velem egyezkedni 10 IQ megfelel kicsi adolf?? Na
babp1982
Az előző hozzászóláshoz tartozik! Ne ennyit egy jibbikos IQ-ról " Tudod a dolognak az a lényege, hogy a zsidók senkit nem fenyegettek, nem vonulgatnak, egyértelműen védelmi jellegű szerveződés!
A "gárda" nevű csöcseléket jogerős bírósági ítélet törolte el, nem véletlenül!,,

A szélsőjobb "vélemény nyilvánításának" eredménye a II. vh.!
Pálinkás Pál
@babp1982: Látod tahó...megtaláltad az első háborúra utalást...amire én csak válaszoltam!!Remélem az 1982 a neved mellet a születési dátumod...akkor betudom a gyenge oktatási szinvonalnak mérhetetlen primitívséged!!
babp1982
@Pálinkás Pál: Nem talaltvtanulatlan baratom az a fiam szuletesi datuma-:)))Latod milyen egyszeru emberpalanta vagy rogton az jut eszedbe hogy akkor szulettem es ha a PIN kodom te nagyon okoska?Na akkor menjunk a szovegertesre amobol allitolag te jeles vagy professzor ur!Akkor ugorgy neki megegyszer es olvasd mar el IQ bajnok hogy mit ideztem aztan surgosen iratkozz vissza az alt isk 2-ik osztalyaba mert volna meg mit tanulnod! Es ilyen emberekbol all a jobbik-:))) Te ott vecsesen mindenki olyan hulye mint te vagy te kivetel vagy?
Pálinkás Pál
@babp1982: Te vakhangya..ha elolvasnád az összes hozzászólást,akkor látnád hogy került a képbe a háború!!! Igaz mutattam neked már,de látom így sem fogtad fel! Látom teljesen felesleges a vita,mert írástudatlannal marhaság az ABC-ről polemizálni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.