Vajon miért viselkednek így a muszlimok már régóta Nyugat-Európában – és másutt, ahol megjelennek nagyobb számban bárhol a világon? Egyelőre kis mértékben, de ugyanaz játszódik le Debrecenben, a Sámsoni úton, mint ami nagy mértékben, nap mint nap zajlik például a norvégiai Oslóban, a svédországi Malmőben, a franciaországi Marseille-ben, a németországi Berlinben, a dániai Koppenhágában, az angliai Londonban, az USA-beli Michigan …

Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
"Azért valamit mégiscsak tud a mi Viktorunk!!! Csak a fafejűek értsék meg amivel Viktor érvel!!! Hajrá Viktor!!! Eddig JÓ Vagy!!!"

Ennyit erről szennylapról, azt meg a nagy mély-magyarkodásban is illene tudni, hogy a "hír lap" egybeírva a helyes!
JAJMÁR
Én pedig kikérem magamnak, hogy a "magyar közösség"nevében hülyeségeket irkálj! Elmagyarázom, hogy miért: az ördög nem alszik, valahol a világban még egy ostoba társaság azt hiszi, ilyenek a magyarok, mint ti!
human
Nagyon szép idézetek vannak a koránból, de azért jobb lenne egy .net végű domainnél hitelesebb forrásból olvasni ezekről az írásokról.
human
@quadrocopter: Azért írták külön a "hír lap"-ot, mert oroszul is külön írják: новостные сайты
Azt hiszem most lebuktattál egy orosz propaganda oldalt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.