Nem könnyű sztárt találni két nap alatt, de ezúttal mákjuk volt a vizes vb szervezőinek. A többszörös Grammy-díjas CeeLo Green lép fel két dal erejéig a még mindig szupernek titulált pénteki megnyitón. Azért az sokat mond, hogy üres volt a naptárja.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkafőző Rézüst
@nyanya001: ebben nincs benne a megnyitó! Meg a záró!
Amúgy ez meg ki?? K
Ki ismeri??? Ja, ne a gugliról... :)))
cs.n.
@Pálinkafőző Rézüst: Rögtönzött közvéleménykutatást végeztem családon belül, a leghíresebb két számát csak én ismerem, ez derült ki. De névről nekem se ugrott be, csak ráguglizás után, hogy ja, igen, már hallottam kismilliószor. Hozzáteszem, nem önszántamból, hanem buszon, munkahelyen, stb. kénytelen voltam, ahol ment valami zenerádió. :)
Pálinkafőző Rézüst
@cs.n.: köszi az őszinteséget :)) Hát ez van, ennyi sokért ez jut nekünk... Még egy Karel Gott sem.. ... :))
cs.n.
@Pálinkafőző Rézüst: Pedig az ütött volna, ha előadja a Maja, a méhecske címdalát. Olyan pogó lett volna, amire még a jövő évi Metallica koncert szervezői is irigykednének. :)
Macskaszem
Bazi nagy sztárok mindketten, kár, hogy a kutya se ismeri őket. Bazi nagy pénzből ezt tudták összetákolni. Birkanépnek ez is megteszi.
Pálinkafőző Rézüst
@cs.n.: nameg a Lédi Karnevál... Az is ütött volna...:D :))) Minden világversenyt ide hoztak volna,,,... :)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.