Vélhetően nem a névvel van a legnagyobb gond a Class FM-nél, a hallgatottság, a népszerűség nem nő, miközben borsos fizetéseket adnak.

Az áprilistól már csak webrádióként működő Class FM reggeli műsorát, a Morning Show-t Stohl András, Pataki Zita és Janklovics Péter vezeti. De azóta is folyik a Morning Show és az időközben a Rádió1-re átigazolt és ott Reggeli Show címmel műsort vezető Sebestyén Balázsék közötti jogvita.

Pontos adatokat szinte lehetetlen beszerezni, de annyit tudni: Stohlék hallgatottsági csúcsa 8170 volt, az átlag pedig há­romezer körül mozog. A számok nem hazudnak, az online rádiót éppen csak hallgatják. Erről árulkodik a Facebook-oldaluk is. Bárki megnézheti, igen kevés számú lájkot gyűjtenek, az élő bejelentkezéseiket 14 ezer körül nézik. Összehasonlításképp: Balázsék egy-egy élőzését félmillióan követik.

A hallgatottság nem nő, még annak ellenére sem, hogy havi sok millió forintért olyan nagyvadat szerződtettek a reggeli műsorba, mint Stohl András.

„Minimum 2,5 millió forint plusz áfa, de inkább hárommillió havi fixért írt alá Stohl András a Class FM Morning Show-jához”

– mondta a Borsnak egy rádiós körökben mozgó informátor. „Miért ne vállalta volna? Akármekkora is a hallgatottság, András ezzel nem bukhat. A legjobb színházakban a legjobb rendezők versengenek érte. Nem beszélve a filmekről, gondoljanak csak a Válótársak harmadik évadára, amit most kezdenek forgatni. Ha vége is lesz a rádiózásnak, neki ez egy fantasztikus kirándulás volt, marha sok pénzért.”

Stohl Andrást kereste a lap az ügyben, de nem kívánt nyilatkozni. Kolléganője, Pataki Zita viszont szívesen beszélt.

„A névhasználatról nem tudok mit mondani, az nem a mi ügyünk” – kommentálta az aktuális történést pataki Zita. „Ez a tulajdonos ügye. A hallgatottsággal nem nagyon foglalkozunk, nekünk az elsődleges a tartalom. Ez a legfontosabb. Az ügyvezető igazgató szerint jók a számok, elégedettek. Engem az érdekel, hogy jó legyen a műsor. Műsorvezetőként nem érzem a nyomást. Ha jól elvégzem a dolgom, amire szerződtettek, akkor az jó. Azt nem tudom, hogy kinek mennyi a fizetése, soha életemben nem kérdeztem meg senkitől. Ez üzleti titok. Csak a közalkalmazotti szférában tudtam még tizenhat éve, hogy a tanár kollégám is olyan keveset keres, mint én” – mondta nevetve.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Lényeg, hogy a lé dőljön, fő hogy mulasson a magyar, ne gondoljon búra-bajra, legyen kit gyűlölnie, legyen kitől rettegnie, és legyen kinek hálát adnia azért, hogy minden szenvedéstől meg potenciális ellenségtől megvédik. A nézettség nem számít, a többit meg ki nem sz*rja le. Kérdés honnan van a lé?
F_Viktor
@Eladott Ország: A Class jelenleg mar nem kozpenzbol mukodik, eppen ezt a simicska adot tette tonkre vajna Radio 1-e.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.