Ha 2018-ban tényleg kiírják a választást, akkor valóban itt az ideje, hogy Budait leporolják és elővegyék a naftalinból, hogy gátlástalanul vádaskodjon a Fidesz kedvére. Budai a régi, hablatyol szemrebbenés nélkül. Vasárnapi sajtótájékoztatóján az Oroszország által elrendelt embargóból fakadó külgazdasági intézkedésekért felelős miniszteri biztos – nem félreértés, ez Budai Gyula éppen aktuális titulusa, amiért a fizetését kapja – Czeglédy Csabáról állított bizonyítékokkal nem alátámasztottakat.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
" Majd a Buday" gondolják a Fideszben, és előhúzták a cilinderből a Budai Gyulát. Ostobaságokat mondani, szemrebbenés nélkül tudatosan valótlan állítani remekül képes!
quadrocopter
A törpepatkány már belefulladt az 1242 "ügybe" itt volt az ideje, hogy ismélt kiröhögtesse magát!
colibri
Bár ne hallottam volna eszmefuttatását. Ez az ember olyan buta, hogy betonba lehetne verni. Igaz, a fidessben sokan vannak hasonlók és orbánnak nagyon jók. De, hogy a választóknak mi tetszik ebben? -na ezt soha nem fogom megérteni.
Equus
a halottlátó igazmondó megszólalt. A ráckevei, húgyszagú ügyvédi kunyhóból beevickélt a nagyurak asztala mellé. Pár morzsáért szopik, nyal, szart lapátol
F_Viktor
@quadrocopter: Irod:
"...itt volt az ideje, hogy ismélt kiröhögtesse magát!"

Igen, mi kirohogjuk, de a fityesz nyajnak, a hazugsagok okan alternativat nem lato otthon maradoknak ennyi is eleg, hogy valtozas ne tortenjen az orszagban.

Tegnap kaptam a hirt, hogy a nemzet gazszereloje megvette azt a ceget, amely a multik szorolapjait valogatja, illetve kezbesiti.
Igy majd minden haztartasba eljuthatnak a fityeszes hazugsagok is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.