Az izraeli nagykövet valóban nagyot hibázott, – ritkán, vagy talán soha nem értünk egyet a 888-on megjelentekkel, ez mos kivétel, de nem úgy! – mert nem tájékoztatta az amúgy folyamatosan létéért küzdő zsidó állam elöljáróját, hogy mi is Magyarországon a valódi helyzet.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
@durbincs: az egész érdekessége ..." az amúgy folyamatosan létéért küzdő zsidó állam"
...gondolom ezek szerint a léte soros pofájától függ...:)
Csizmás Kond
@durbincs: ezek megszokták, hogy mindenbe belepofázhatnak...csak nehogy valaki pofánkapja ismét...
CsipkeRózsa
@Csizmás Kond: @durbincs: Jól elbeszélgettek egymással.
Először az egész cikket olvassátok el.

Azért ebből az eltérő véleményből levonhatjátok azt a következtetést is, hogy ott nem úgy történik a nagykövetek megszólalása, hogy a miniszterelnök összehívja az összes nagykövetet, és a szájukba rágja, mit mondhatnak vagy hogyan fényezzék az országukat.
A nagykövetek saját véleményüket elmondhatják. Netanyahu valóban nem tudja, itt milyen az igazi helyzet, és mi a gyűlöletplakátok következménye.

Netanyahu közeli látogatása előtt nem akarja a helyzetet élezni, hátha készül valamilyen üzleti tárgyalás is. Azon kívül, ő sem szereti Soros ténykedését, de ő nem indított Soros ellenes hadjáratot, nem ezzel hülyíti az országot.
Csizmás Kond
@CsipkeRózsa: ...rózsámszál...a nagykövet a pokolban is nagykövete valakinek...és akárhol is van ő a gazdája parancsát követi...persze a balhét is ő viszi de azért fizetik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.