Facebook-csoport alakult, hogy ne rúgják ki a bajai halfőző fesztiválról "behalászlevezve"bejelentkező köztésévés riportert.

A hétvégén sikerült viccesre a köztévé egy élő bejelentkezése a bajai halfőző fesztiválról, ahol a riporter széles jókedvvel és kissé nehezebben forgó nyelvvel indult neki a bejelentkezésnek, az egyik interjúalanya pedig népszokás helyett népszopást emlegetett először, ami miatt az élőzést másfél perc után le is keverte a köztévé. (A népszokást népszopásra ferdítés egyébként utalás volt a stúdióban ülő hírolvasó tavalyi nyelvbotlására.)

Bencze Péter riporter ellen vizsgálat indult, hétfőn derül ki, hogy az állásába kerül-e a bajai bejelentkezés.

Ne rúgják ki Bencze Pétert

Köszönjük PB Bea :)

 

A Facebookon létre is jött egy csoport, amely azt szeretné elérni, hogy ne rúgják ki a férfit.

Bencze mellett egyébként a Híradótól 2013-ban élő műsorban káromkodás miatt kirúgott Szebeni István is kiállt

(Címlapi kép: Facebook/Ne rúgják ki Bencze Pétert)

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
justhpeter
@karma1: Tökéletesen egyetértek. Utcáról beugró személyzettel senki nem várhat komolyabb teljesítményt. Minden ponton felkészítetlen és felkészületlen emberke áll rendelkezésre, nem is lehet más az eredménye. Legalább nézett volna valaki utána a korábbiaknak, hátha abból is tanulhattak volna. Annál is inkább, mert én nem vagyok halászlé kedvelő, de amikor Baján megkóstoltatták velem a bajai halászlét csak azt mondhattam, hogy az valami isteni.
Zeta
Múnkahely!
Hol lehet piálni? Vagy nem mondták neki, munkaidőben tilos? Kevés helyen néznék el neki!
terlasz
@Zeta: Nem tűnt piásnak, de lehet az is, hogy izgult, mivel talán gyakorlatlan még. Inkább a cikizős "népszopás"(tavalyi baki) nem tetszett a szerkesztőnek. Ezeknek nincs humorérzékük, orbáni arrogancia mentén működnek.
nezelodo
A Pityókás Pálfy a Parlamentben volt bebaszarintva, mégsem rúgták ki, hanem nagykövetet faragtak a borkedvelő keresztényből. Ja hogy nincs egyenlő mérce a fijjuknál?
Equus
miért kellene kirúgni? Mert bebaszott munkaidőben? Kötelezővé kellene tenni az alkoholfogyasztást a kamionsofőröknek is. Mérjünk egyenlő mércével. Első az ittasság, utána jöhet a meló... pajtikáim és kérek még egy vodkát... Mit vagytok úgy odáig... Jelcin is ivott, oszt mégis milyen jól elvolt, he?
lampa laz
Na, és, a főnök meg pálinkázik a nyugtatóra...látjuk a hatást naponta, mégsem rúgjuk ki

Ez a pösze azért megérdemelte volna, h soha többet ne kerülgessen képernyőre, mert nemcsak a pia okozta nála a "népszopás" beszédet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.