A fideszes volt lakitelki polgármester foglalkozásoktól tiltaná el a melegeket, és szerinte az is jó ötlet, hogy ha valaki munkája során melegekkel találkozik, megtagadhassa a feladatvégzést.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Keresztényfiataldemokratám! Recsket esetleg nem nyitnád meg nekik? És ha a fiadról is kiderül, hogy meleg, mit csinálsz? Tanácsot kérsz Orbántól?
Jozefina
Na hát ilyen barmok miatt nem csoda ha könnyeznek a mária szobrok pásztón.
Meg születnek ilyen és ehhez hasonló csasszuskák:
zarojel.hu/felcsuti-tolvaj-balon/
Elképesztő barom!!!
nola
Nem azzal van a gond, hogy ez egy szerencsétlen elmebajos, hanem, hogy mindez megjelenhet ma a Magyar Hírlapban.
Szégyen...
justhpeter
Ez a fideSS-csürhe a kontraszelekció legjobb példája. Nem véletlen, hogy a bármilyen posztra akár véletlenül is odakerült fideSS-nyalonc hatalmas hányada nagy része hatalmas barom. Normális ember ha véletlenül tévedésből közéjük kerül, az vagy normaidőn belül leépül és átveszi ezt a fideSS-szintet, vagy pánikszerűen menekülni kezd. Erre legjobb példa a volt polgi a cikkből. Ritka jószág, az biztos.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.