A fideszes volt lakitelki polgármester foglalkozásoktól tiltaná el a melegeket, és szerinte az is jó ötlet, hogy ha valaki munkája során melegekkel találkozik, megtagadhassa a feladatvégzést.

Hétfőn a Magyar Hírlap Felföldi Zoltán volt lakitelki polgármester publicisztikáját közölte, melynek címe: "Eddig és ne tovább! Ideje levernünk a cölöpöket" címmel.

Az írásban a fideszes politikus a hétvégi Pride kapcsán "konzervatív tételeket" kíván megfogalmazni.

Felföldi összesen 8 tételt fogalmaz meg, köztük azt, hogy a homoszexualitás abnormális, hogy a meleg helyett a homoszexuális szót kell használni, hogy mindenhol ki kell állni a melegek ellen, vagy hogy a házasság csak férfi és nő között lehetséges, de ennél azért jóval továbbmegy – azt javasolja, hogy a homoszexualitás bármifajta kifejezését tiltsák be csakúgy, mint orosz mintára a "homoszexuális propagandát".

Egyes foglalkozásoktól is eltiltaná a melegeket:

Ezeket a pozíciókat, illetve foglalkozásokat ne lehessen betölteni, illetve művelni nyíltan vállalt homoszexuális orientációval. Gyermekeinket ne neveljék homoszexuális tanárok, Nemzeti Színházunkat ne igazgassa homoszexuális direktor, homoszexuális ne lehessen miniszterelnök, miniszter!

A melegeket emellett még tovább is diszkriminálná, mondván ha valaki a munkája során kapcsolatba kerül homoszexuálisokkal, "ne legyenek kötelesek végrehajtani bizonyos – munkájukból egyébként adódó – feladatokat".

(A címoldali illusztráció forrsa: Pixabay)

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nekem hasonló ötleteim vannak ezekkel a gátlástalan trógerekkel szemben! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
nekem hasonló ötleteim vannak ezekkel a gátlástalan trógerekkel szemben! =))
bencemacska
Lakitelek?
Országgyűlés alelnöke?
Fejétől büdösödik a hal! De már a farka is rohad!
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/11/orban-1.jpg
Delíriumban, mint akinek elmentek otthonról.
Felföldi Zoltán: "...homoszexuális ne lehessen miniszterelnök, miniszter!" De elcseszett, bántalmazott, skizofrén hajlamú (nem én mondom, ő mondta magáról egyik fiatalkori őszinteségi rohamában) akinek nincs egyetlen őszinte pillanata, amikor le tudná
vetkőzni saját küldetéstudatát, és azt a beteges kényszert, hogy mindenről saját maga nagysága jusson eszébe, olyan ember se legyen az ország miniszterelnöke.
Nessy
De nagy az Isten állatkertje! Nem ártana időpontot kérnie a legközelebbi ideg és elmegyógyászati szakrendelésre.
Zeta
Lakitelken lesznek az első internálótáborok!
A homosexuálisok szivárványszinű kitűzőt fognak hordani!
De megbélyegzik a családokat is , mert ilyen utódokat hoznak! Hacsak nem tagadja meg a gyerekét.
soljanka
Akkor most a migránsok, aztán a Soros után a melegek az ellenség.

Beteg elmék ezek.
Engem nem zavarnak a hangyái a fejében.
Az viszont igaz, hogy inkább 10 meleg szomszéd, mint egy ilyen ellenségkereső hibbant.
staro2
Egy faluba valók a lezsákkal.
Mit várhatunk tőle??
kokopelli
..ez egy olyan jelenség (mármint a homofóbia),mint a súlyos baleseteknél
a "bámulás" Sokaknak borzasztó,de nem tudnak,nem odanézni! Kell nekik
a napi "kik", meg a napi harag
Nem érdekel,nem megyek oda!(én sem) Nem ismerem,nem babrálom!!!
A nagy álkeresztények nem üvöltenek haragjukat kanalizálva, a szent-kat-
holikus anyaszentegyház ellen a pedofilia ellen!? Semmilyen Zsolt elvtárs,
hallgatunk mint a ß@r a fűben?
P.s.: A németeknél a házasság elismerése,majdhogynem tiszta gazdasági
döntés volt azt adóósztályok rendberakása érdekében! :=)
quadrocopter
Ilyen az.amikor primitív hullazsákok hatalomhoz jutnak!
namihami
Azért bízzunk abban, hogy Lakitelek elég nagy falu ahhoz, hogy normális emberek is éljenek ott. Bááár, a polgármester-választásuk ezt eléggé határesetté teszik. Csak az adhat némi reményt, hogy talán nem 100 %-kal választották meg.
De... a remény hal meg utoljára.
Edmond Dantes
Érdekes,hogy a volt MSZMP tagok,KISZ titkárok kommunistáznak hangosan,feltűnően és lelkesen.Ez az ember most hasonló indíttatásból és lendülettel támadhatja a melegeket.Én ezért őt az általa említett foglalkozásoktól azonnal eltiltanám,de nem azért mert buzi,hanem azért mert egy kapitális barom.
Apatszerek
a hétvégi volt Pride közönsége azt hitte, hogy a kifutón parádézhat, a piros szőnyeget elfelejtették leteríteni sok kóros:, elme bajos, zavart gondolkodású személynek.
Apatszerek
"Lehet vonulgatni, meg prájdolni. Akkor is ti vagytok a legnagyobb vesztesek a világon! Minden élet értelme a szaporodás! Mivel ti erre képtelenek vagytok, teljesen értelmetlen az életetek, és ezt nem bírjátok elviselni, ezért "tornáztok" állandóan! Soha sem fogjátok megtudni, hogy milyen érzés először a kezetekbe venni a gyermeketeket! Milyen érzés látni rajta, hogy az én szememet, de az édesanyja száját örökölte. Akárhány gyereket örökbe fogadhattok, ezt akkor sem fogjátok átélni lúúzerek! És majd ha eljön az idő ( remélem minél hamarabb) amikor a halálos ágyatokon fekszetek, egyedül lesztek. Nem lesz mellettetek gyerek, unoka, család. Remélem, majd akkor is ilyen"vagány csajok" lesztek"! (K infó)
micfild
@Apatszerek: és mi van ha a hetero házasságban meleg vagy leszbi gyermek születik??? mivel minden meleg vagy leszbi pont hetero kapcsolatból születik.
Köb Jani
Egészséges személynek is lehet betegsége, na de ennyi beteg, nem lehet már egészséges személy, ami ugye orvosi eset, mert a betegséggel orvost kell keresni, de nem a felvonuláson.
quadrocopter
@Apatszerek: és neked a melegektől kevesebb lesz a fizetésed? Ki hatalmazott fel arra, hogy bárkinek a nemi identitását meghatározd?
quadrocopter
Ez a Felföldi azóta melegfóbiás, amióta a Keleti wc.-jében nem állt meg neki a román kiscsávó!
Apatszerek
@quadrocopter: Betegségről írtam, és nem a nemi identitásról, betegszemélyek azok orvosi esetek, de nem vonulgatnak büszkeséggel., mutogatni magukat, hogy betegséggel élnek, és nem akarnak kigyógyulni betegségükből! A szabadon burjánzott betegségnek kell gátat vetni, az egészséges életfelfogással.
quadrocopter
@Apatszerek: - Melyik szakorvosi lexikonban található a "másság" mint betegség meghatározása?
- a kérdés továbbra is nyitott: mennyiben befolyásolja az életminőségedet, ha melegek is léteznek?
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Ha nem tévedek a buziság egy genetikai hiba,de javíts ki ha nem így van,/most nem a divatbuzikról,leszbikről beszélek/.Ergó ha hiba,akkor javítani kell...nagyon ótvaros ez a "másság" duma!!Ezt a szót ti libsik találtátok ki a deviáns viselkedés finom elnevezésére!!!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: - melyik szakorvosi lexikon/tanulmány állapította meg, hogy "genetikai hiba"?
(www.origo.hu/tudomany/genetika/20141119-ujabb-bizonyitek-a-homoszexualitas-genetikai-meghatarozottsagara.html)

- A homoszexualitás evolúciós értelme
A homoszexualitás evolúciós szempontból nem tűnik adaptív viselkedésnek, a darwini rostán már régen ki kellett volna hullania. Akkor mégis miért maradt fenn? Egy érdekes elmélet szerint az a gén, ami a férfiakban homoszexualitásra hajlamosít, termékenyebbé teszi az anyát. Valóban, több tanulmány szerint (legutóbb 2012 május; Andrea Campereo: The Journal of Sexual Magazine) a meleg férfiaknak több testvérük van az átlagosnál. Hogyan növeli vajon a termékenységet ez az ismeretlen misztikus gén?
A feltételezések szerint a gén a férfiak irányában ébreszt erős vonzalmat mindkét nemben, ami az anyában ledérséget, a fiúban melegséget eredményez. Itt az evolúciós haszon: több gyerek, bár némelyikük nem vagy nem hatékonyan viszi tovább a szülő genetikai információjának fonalát. A homoszexualitás tehát egy evolúciós játszma melléktermékeként születhetett. Ha így van, az anya nem hibás, hiszen ő is kapta a gént – sőt senki sem hibás, mivel egy egy genetikai variációról van szó csupán.
( index.hu/tudomany/2012/09/29/homoszexualitas_ndash_genek_vagy_neveles/)

-Pszichiátriai és pszichológiai értékelése[szerkesztés]
A fejlett nyugati társadalmakban a pszichiátria és a pszichológia szakmák egységes véleménye szerint nem minősül betegségnek. A Mentális rendellenességek kórmeghatározó és statisztikai kézikönyvéből (DSM) a homoszexualitást 1973-ban a III. kiadással vette ki. A homoszexualitás BNO (Betegségek Nemzetközi Osztályozása) kódját 1990-ben törölte a WHO.(wiki)

- Nos akkor mi van a "hibával" és a "deviánssággal"?
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Nos...szépen levezetted...csak egy probléma van..."homoszexualitás tehát egy evolúciós játszma melléktermékeként születhetett" tehát te magad is elismered hogy vakvágány...és az csak beállítottság kérdése,te mellékterméknek nevezed ,én hibának...mivel hímnemű egyedekbe került az a gén!!Azt meg azért minketten tudjuk ugye hogy miért vették ki a betegségek közül??!!Vastagon benne volt az akkor ébredező liberális politika!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: - a mellékterméki minősítés nem azonos a vakvágánnyal! Amúgy feltételes módban van megfogalmazva.
- nem azonos a "hibával"
- és nem azonos a "deviánssággal"!

Ergo: az összes eddigi ismeret szerint, határozottan nem beazonosítható a kiváltó ok, ezért nem "hiba" és ezért nem" deviancia!

A kérdés továbra is adott feléd: - a másságuk mennyiben befolyásolja a te életminőségedet, aktuális állapotodat, anyagi helyzetedet? Ők is adóznak, művészek, termelési szakemberek, pedagógusok, orvosok és az élet minden területén léteznek!
Még akkor is, ha te esetleg létens meleg vagy és a nyilvánosság előtt az ellenző, elutasító vehemenciáddal véded magad!
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Gondolatmeneted mentén felvonulhatnának akkor az állatokkal kefélők is,hiszen azok is adóznak...esetleg orvosok ...de attól még beteg az elméjük...tudom ez sarkított példa..Ezzel arra akartam rámutatni,tojok én a beállítottságukra,de akkor vonuljanak olyanok között akik hasonszőrűek!! Szerencsére még az emberek zöme heteró...és bizony minket zavar a buziparádé...mert végigcsörtetnek a fél városon,akaratlanul is látod!!Miért nem csinálják a parádéjukat a Hortobágyon a szürkemarháknak...oda nem kéne rendőri védelem sem,mert azokat nem háborítja fel a dolog!!
JAJMÁR
Szörnyű mennyi műveletlen, ostoba ember van. Ráadásul ezt még tovàbb is örökítik, a gyerekcsinálás nem műveltség kérdése.
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Ugyanolyan polgárok, mint te! A betiltott csürhe parádéja mennyivel volt látványosabb?
Desischado
Döbbenet, hogy egy ilyen undormány, agyhalott homofób lény polgármester lehet!
Equus
ez az idióta Shakespeare műveit elégettetné. Neki macedóniai Nagy Sándor csak egy homokos semmi. A szaráig nem ér fel egyiknek sem. És ez a pár karakter is kár ezért a lelki toprongyért.
lópicigáspár
Akkor nem kell betartani a "törvényeket", mert az egész vezetés egy büdös köcsög!
to stop the rot
Itt helyre teszek pár dolgot - ha akarod, ha nem.

Szodoma és Gomora.
Ez nem változott.
De van az a bullshit, hogy seggbe dugod a barátnődet, a feleséged, más barátnőjét, más feleségét, szerinted mi a különbség, hogy férfiak egymást dugják seggbe?
SEMMI: - Innen induljunk ki.

Vannak, akik betegek, akik szenvednek ettől, de mostanra már elburjánzott a divat buzulás.
Az emberek már nem tudják, hogy mit csináljanak jó dolgukban, etért kipróbálnak mindent.

A másik: Nincs jobb vagy rosszabb bűn.
Csak bűn van.
A hazugság, lopás, rablás, csalás, megcsalás paráználkodás, bántás, ölés, stb - IS bűn!
A bűn között nincs különbség.
Lopsz?
Nem vagy jobb a buziknál.- vágod, geci!?
Csalsz?
Nem vagy jobb a gyilkosnál. - vágod, geci!?
A bűn (bármilyen formában), az bűn.

Érted ezt?
A lopó, hazug, csaló, gyilkos ítéli el a buzit?...

Kéne képbe kerülnöd, és a helyén kezelni a dolgokat - magad kapcsán.

De tudod mi van?
MINDEN BŰN, amit ebben a világban bárki elkövetett, megbocsátatik.
De most jön a kijózanítás: A következő világban (aminek feltámasztottként a részese leszel), már nincs bocsánat számodra, ha folytatod az őrületed.
A feltámadással (amiben nem hiszel), minden megváltozik.
Akkor már nem született leszel, hanem Isten által teremtett.
Akkor minden új lesz, csak egy nem: a gondolkodásmódod.

Mély víz ez.
Nem is ragozom tovább.
szep napot
Nekem az urologusom buzi. Jo orvos, ugyhogy nem erdekel. Mindig mondja, hogy doljek elore es kohogjek, o meg bevilagit a seggembe. Remek keze van. Egyetlen gond, hogy sokkal nagyobb lampat hasznal (szerintem valami hosszu zseblampat), mint az elozo orvosom. Neha vizsgalat utan meg az ules is faj egy kicsit. En nagyon bannam, ha o nem gyogyithatna tobbe.
Pálinkás Pál
@quadrocopter: Semmivel...akkor az esélyegyenlőség nevében tiltsák be a pride-ot is!
lampa laz
Minden ember önmagából indul ki, ő is, és ezek szerint hibádzik a faßinál valami...
quadrocopter
@Pálinkás Pál: A pride nem fenyegtett senkit, a formaruhás idiótákkal ellentétben!
mackoka46
Na orbánc kancsó nem lehetsz diktátor !
SystemError
És így hivják meg a gyerekmolesztáló, meleg cimbijüket. Hát ki fogja ezt elmondani neki..:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.