Nyilvánosságra hozták: Íme a “Soros ügynökök” listája... A lista olyan személyek neveit tartalmazza, akiket a Soros Alapítványok pénzéből képeztek és fontos tisztségeket töltenek be. Ma délelőtt egy Facebook posztjában hívta fel a figyelmet Harangozó Tamás MSZP-s képviselő, hogy a Fidesz politikusai és holdudvara bizony sokat köszönhet Soros Györgynek, ugyanis a Soros alapítványok pénzén tanulhattak. A legnagyobb ellenzéki párt képviselője az alábbiakat írta: Íme a “Soros ügynökök” listája: Orbán Viktor, Kövér László, Szájer József, Deutsch Tamás, Németh Zsolt, Schmidt Mária, Kovács Zoltán. Őket is a Soros alapítványok pénzéből képezték. Remélem Németh Szilárd gyorsan végez az eltakarításukkal! Osszátok meg, mindenkinek tudnia kell!

Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Gerinctelen férgek odaszarnak, ahonnét ettek ( potyáztak, szórakoztak, vedeltek) !
Oszt' jó napot!
lusta
Hiába no, leghangossabban a tolvaj kiabál tolvajt.
quadrocopter
Gerinctelen férgek odaszarnak, ahonnét ettek ( potyáztak, szórakoztak, vedeltek) !
Oszt' jó napot!
lópicigáspár
Ez gondolom csak a jéghegy csúcsa. Viszont, ha már így kimondták, nem lehetne részletesen, hol, mikor mennyi támogatással, csak a teljesség végett!
Pálinkafőző Rézüst
@quadrocopter: és drogoztak...A kisgecónak soha nem volt munkahelye, egyetlen napra sem, és konkrétan Soros pénzéből élt a családja! Az akkori átlagbér 3-4X-eséből tengődtek szegénykék...És most odaszart, ahonnan ezt kapta. Gerinctelen senkiházi...
Dr plágium
Ezt eddig is tudtuk :) és azt is hogy ezek mindannyian gerinctelenek.
nyanya001
Ezért lett spekuláns, - a putriszökevény szerint -

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.