A Magyar Honvédség látja el a Budapesten megrendezendő Úszó-, Vízilabda-, Műugró, Műúszó és Nyíltvízi Világbajnokság megvalósításához szükséges létesítmények őrzését és védelmét – az erről szóló kormányrendelet a Magyar Közlöny hétfői számában jelent meg.

A kormányrendelet szerint a Magyar Honvédség által védendő létesítmények kijelöléséről, valamint a magyar állam folytonosságát és függetlenségét megtestesítő ereklyék köréről és az őrzésükre vonatkozó szabályokról szóló 2011-es kormányrendeletet módosítva egészítik ki a vizes vb létesítményeivel a védendő épületek körét.

A honvédség ez utóbbi feladatát 2017. július 13-tól 2017. július 31-ig látja el, "a rendvédelmi feladatokat ellátó szervek feladat- és hatáskörét nem érintően".

A kormány döntése a honvédelemről és a Magyar Honvédségről, valamint a különleges jogrendben bevezethető intézkedésekről szóló 2011. évi törvényen alapszik.

A vizes vb-t július 14. és 30. között rendezik meg Budapesten és Balatonfüreden.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cefi
Azok a katonák, akik azokban a laktanyákban laknak, akiket civil biztonsági őrök védenek...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
mivel nincs elég katona hozzá, ezért a don Alejandro Pintér Civil Biztonsági Szolgálata öltözik be hozzá, óránként €100-ért. A pályázatot kiírták, minden olyan cég részt vehetett, amelynek don Alejandro volt a tulajdonosa.
F_Viktor
S a kulfoldi turistak Eszak-Koreaba kepzelhetik majd magukat...
papa.49
Ja értem nehogy valaki még befejezze az elmaradt munkákat )))))))))))))))))))))
namihami
Ha már a haza védelme túl bonyolult feladat ennek a ""hadseregnek"", akkor kellett egy könnyebb feladatot keresni nekik.
A műszaki és kiképzési szintjük egy-egy medence védelmére talán még megfelelő. A hon őrzése pedig legyen a NATO feladata, amihez ugyan kevés pénzzel járulunk hozzá, de mentségünkre legyen mondva, hogy a saját csapataink most a kicsit drágára sikeredett VB-vel vannak megbízva, hiszen oda jobban kellett a pénz.
to stop the rot
Mert az ingyen van?
Bakker, néztem a legutóbbi avatást, piros, kék zöld nyaksálban feszítettek a félig elhízott, jóllakott napközis jövő katonái.
A színekről:
Kék - kisdobos
Piros - úttörő
Zöld - cserkész.

NINCS ÚJ A NAP ALATT!
Cefi
Azok a katonák, akik azokban a laktanyákban laknak, akiket civil biztonsági őrök védenek...
justhpeter
A vizes vb-vel egyidejűleg a magyarok katonai paródiával is szolgálnak. Lehet, hogy a fideSStől védik a vb-t ? Annyi mindent loptak már, a kormány meg szeretné ha a vb végéig legalább megmaradna.
Eladott Ország
Miközben a TEK , Pintértől Hajdu Jánosig ,Simicskótól Tarlósig bohóckodnak és akciófilmet forgatnak terrortámadást szimulálnak az üres metróaluljáróban éjnek idején, a látvány kedvéért, a vezér örömére és megelégedésére, vérben úszó műhullákkal körbebástyázva és védik az Orbán családot, pont nem érnek rá a vizes vb. létesítményeit védeni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.