Az ATV Egyenes beszéd című műsorának hétfői adásából derült ki az Index Comment.com blogja szerint, hogy az egyik műsorvezető, Mészáros Antónia kiszáll, és az ENSZ gyermekvédelmi szervezete, a UNICEF magyarországi ügyvezetőjeként folytatja.

Mészáros Antónia otthagyja az ATV-t

A nemzetközi gyermekvédő szervezet élén Mészáros Antónia Danks Emesét váltja majd, aki korábban szintén kommunikációs szakemberként dolgozott, többek közt kormányszóvivő is volt.

Mészáros az ATV-n korábban vezette a Szabad szemmel című háttérműsort és a Start című reggeli műsort is. Az Egyenes beszédben a korábbi műsorvezető Kálmán Olgát váltotta, aki a Hír Tv-hez igazolt.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nemkati
@kisrigó: Elgondolkozhatna már az ATV, hogy miért is mennek el a legjobbak. Pont azok mennek el, akik miatt nézhető volt a csatorna.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
Nálam a migráncs I a nyerő.MONDJA BALÁZSKA-MOST KAPCSOLJUK...aztán kiszól a mikrofon állvány mögül egy hang,elismétli megtámassza a balázska fölött a plafont-riportalanyok sehol-Melyik magyar is lenne képes ennyit hazudni mint a lakájmédiája orsos orbánnak!!!
human
@terlasz: Bizony vannak határok amit nem léphet át egy riporter. Nem hiába egy szakmáról van szó.
bencemacska
@human: ma, 14:50
Főleg azért kell kesztyűs kézzel bánni a riportalanyokkal, mert ha megsértődnek a riporterre, - okkal, vagy ok nélkül - nem jönnek be a stúdióba.
És akkor a legjobb riporter is megy a lecsóba.
bencemacska
@human: ma, 16:03
Ilyenre is meg olyanra is, hogy egyáltalán be sem mennek!
A Fidesz- KDNP most teljesen bojkottálja a Hír TV-t, ahol a G nap előtt még külön "szeparé" is várta őket!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.