Megérte az Európai Uniónak humanitáriusan viszonyulni a migránsokhoz, ők cserébe ugyanis közel-keleti viszonyokat teremtenek a német főváro... BERLIN, 22:58 Megérte az Európai Uniónak humanitáriusan viszonyulni a migránsokhoz, ők cserébe ugyanis közel-keleti viszonyokat teremtenek a német fővárosban – írja a Der Tagesspiegel. A saría-rendőrség tagjai nem csak megfenyegetik, de nyíltan meg is támadhatják kiszemeltjeiket a főváros utcáin, akik többnyire csecsen nők. Nem ritka az sem, hogy súlyos sérüléseket szenvednek el az áldozatok, akiknek egyetlen bűnük, hogy nem követték szigorúan a Korán előírásait.

Forrás: 888.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A lelki nyomoronc g..cifodor nem birt HIR-hu maradni: az altala idezett cikk cimebol csak a "csecsen"-t felejtette ki,...
Szoval nem a sziriai haborus menekultek, hanem a magomed-fele g...cik felemlitik meg az embereket...
Akikrol meg nagyon gyorsan kiderulhet, hogy orban basi letelepedesi kotvenyeinek koszonhetoen araszthattak el Nyugat -Europat...
Tetves bagazs vagy a Gazdaallatoddal egyutt, 888 es gfodor...
karma1
Csak egy kis lenyeges dolog: nem igazan targyalja ki gfodor, hogy az igazi bevandorlo veszelyt a csecsenek jelentik. Itt az eredeti cikk-reszlet:
"Authored by Soeren Kern via The Gatestone Institute,

Threats of violence against "errant" women are viewed as "acts of patriotism."
"They have come to Germany because they wanted to live in Germany, but they keep trying to turn it into Chechnya with its medieval ways." — Social worker interviewed by Meduza.
"Everyone's attention is fixed on the Syrians, but the Chechens are the most dangerous group. We are not paying sufficient attention to this." — Police in Frankfurt (Oder)."
Es amiben megjegyzi a cikkiro, hogy a csecsenek csoportja a legveszelyesebb, es nem forditottak rajuk eleg figyelmet a nemetek, mert mindenki a sziriai menekultekkel volt elfoglalva.
Mondom, mint eddig is mar sokszor ezen az oldalon: TESSEK ELOVENNI az Interpol nemzetkozi terrorista-korozo listajat es TESSEK OSSZEHASONLITANI a magyarorszagi letelepedesi kotvenyt vasarlokeval, es ha csak egyetlen nev is azonos a ket listan, orbant, rogant es a tobbi hazaarulot azonnal vezetoszaron elvezetni!!!

Hadhazy, Juhasz, Angyan, Tenyi,... HAHO, EBRESZTO !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.