Éva szerint ez annyit jelent Mészárosnak, mint amikor ő 500 forinttal kisegít egy hajléktalant.

A 43 éves makói nő levélben fordult a milliárdos polgármesterhez. Éva egyedül neveli kamasz gyermekét – írja a Délmagyarország.

Mészáros Lőrinctől kért anyagi segítséget egy makói nő

A nő egy devizaalapú lakáshitel miatt több mint egymillió forinttal tartozik, fizetése egy részét levonják, amit megkap, abból is törleszt. Hétvégén is dolgozik, ahogy gyermeke is. Saját lakásuk nincs, albérletben laknak. Történetét nem vállalta névvel-arccal, azt mondta, szeretné megkímélni a gyermekét attól, hogy a társai megszólják, és ő sem szeretné, hogy „a fórumozók elmagyarázzák neki, milyen hülye volt”.

Éva azt mondta, azért írt Mészáros Lőrincnek, mert azt gondolja, hogy egy ilyen segítség egy vagyonos embernek ugyanolyan apróság, mint amikor ő adott száz forintot egy hajléktalannak az utcán. Akkor a gyereke meg is kérdezte, „hogyan gondoltad ezt, anya? Hát nekünk sincs”. Az anya elmagyarázta, és legközelebb, amikor szembejött velük a kéregető, már ő nyúlt szó nélkül a zsebébe.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
,,várhatsz babám elvárhatsz, míg csak bele nem fáradsz,, kb ez lesz a válasz, ha egyáltalán válaszol a főgázcsővezető ))))))))))))))))))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
,,várhatsz babám elvárhatsz, míg csak bele nem fáradsz,, kb ez lesz a válasz, ha egyáltalán válaszol a főgázcsővezető ))))))))))))))))))))))))
nezelodo
Aki bedőlt Orbán szlogenjének, (három gyerek három szoba négy kerék), és devizahitelt vett fel, aztán elhitte hogy megmentette Orbán, az nyugodtan kérjen a nem pénztáros Lencitől segítséget, és várja csak ki amíg megkapja.
nyanya001
Ha problémád van, áss egy gödröt, kiabáld bele a problémádat.
Na ugyanezt fogod elérni a mocskos tetves strómannál is !
sokanvagyunk
Rossz helyen kért - az uradalmi intéző nem Krőzus.
Clavigo
Pazarolni a Gazdaállat pénzét ?? Ki hallott már ilyet...
eszegfu
Hosszu életü leszel ezen a Földön, amig kivárod, hogy Mészáros segitsen!:) Már ne is haragudj, de Lölőnek sokkal több pénzébe kerül, hogy "szivéhez közel álló" céget/cégeket kihuzzon a csávából... ilyen "apróságok" már nem férnek bele.
Eladott Ország
hirtv.hu/ahirtvhirei/dolgozoi-nem-reszesulnek-meszarosek-sikereibol-1396469
A Mészáros Lőrinc cégei által foglalkoztatott fizikai dolgozók átlag alatti fizetést kaptak. Országosan bruttó 263 ezer forint volt az átlagfizetés, a Mészáros és Mészáros Kft.-nél a munkásoknak ennél 10 ezer forinttal kevesebb járt havonta. Ezekkel európai bérfelzárkózás soha a büdös életben nem lesz. Mészárossal a szarát kellene megetetni.
szaboria1
Jobban teszi ha valaki máshoz fordul mert Lörincke meghalna ha egy forintot is adna neki.
Fradigege
Nem kérni kell tőle, hanem ki kell belőle verni. Mert az a lóvé soha nem az övé.
wagabund
"Mészáros Lőrinctől kért anyagi segítséget egy makói nő"...

szerintem itt a kiváló alkalom, hogy bizonyíthassa:-arany szive van. Kell ettől jobb propaganda? ráadásul egy millából megússza...ilyen olcsón nem létezik reklám...

nagyon remélem, hogy ad neki, persze a sajtó előtt...

(egyedüli veszély, hogy ha látják a népek a milliárdos adakozását, másnap tízezer ember fog a portája előtt kunyerálni..)
justhpeter
@Eladott Ország: Ez az egyszerű helyzet.
bakegya
...egy olyantól mit várhatna Kedves Éva aki néhai Váradi András juhászt képes volt eltakaríttatni az útjából???-és olyan gyalázatos módon???
cikicakk55
3 éve én is ugyan ilyen nehéz helyzetv
nezelodo
@bakegya: Először csak a trágyáját lopta, aztán jött a juhász eltakaríttatása... Ezek biztos nem hisznek a túlvilágban, és a halálunk idején esedékes elszámoltatásban.
eszegfu
@Horizont: Az égvilágon semmit sem fog "lépni"!:( Csak ugy... kifizetett cégein keresztül 3,2 milliárdos tartozását egy O.V. "közeli" cégnek... 2016-ban 5,2 milliárd (!!) osztalékot vett ki...
wpym
Igaza van! Ezek a rablo figurak az orszag penzet, tehat kozpenzt lopnak ejjel-nappal. Az a legkevesebb, hogy egy reszet jo celra visszaosztjak!
Nessy
Kedves Éva! Ezzel az erővel a Lánchíd oroszlánjaitól is kérhetne segítséget!
quadrocopter
A Fél-Analfa Béla csak úgy töri magát, éppen most iratja össze, hoigy hány embernek segíthetne - nem?
Az összes bankó legyen a szemfedője!
Eladott Ország
@Nessy: Ezek nem a reformkori urak jogutódjai.
Nessy
@Eladott Ország: Jól tudod! :-))
Széchenyi, a legnagyobb magyar adományozó oroszlánjai!
Edmond Dantes
Szerintem fog segíteni.Azért gondolom,mert kivásárolta Gizi (Orbán sógornője,Lévay Gizella)
cégeinek három milliárdos tartozását is,tehát hatalmas szíve van.Kedves Éva,hivatkozzon Gizire!!!
Perwool
@Eladott Ország: Amúgy milyen érdekes, hogy Orbán környékén mindenki iszonyat gazdag, feleségtől, apun át a haverokig, vőig, csak épp ő olyan csóró, hogy megesik rajta az ember szíve. Még egy kibaszott kocsija sincs. Már gondoltam rá, hogy gyűjtés szervezek neki egy autóra. Loreal. Mert megérdemli.
Csak csodálni lehet a nyáj szerint. Isten küldötte. Ezt a dumát tényleg nehéz felülmúlni, ha az ember nem óhajtja a Mindenhatót kitúrni a székéből...
Én a magam részéről el sem tudnék jobb vezért képzelni a vajdánál!
Vagy várjunk csak! De. Egyet mégis. Lévai Anikót!
Nos ő az, akihez képest a férje egy alig szobatiszta kis úttörő.Ez a nő, ez az anya, ez a géniusz. Gondoljunk csak bele! A hölgynek tudtommal egész életében nem volt egyetlen főállású munkaviszonya sem. Az utóbbi elég sok évét intenzív szüléssel töltötte. Ennek ellenére ezelőtt jó sok évvel, mikor még nyilvános volt a családtagok vagyonbevallása rendelkezett úgy 5-6 @urva jól menő céggel, meg nagyjából 30 nagy értékű ingatlannal. Évekkel ezelőtt! Mindezt 5 rajkó, meg a háztartás mellett! Beosztotta a konyhapénzt...
Mit tudna ez a magyar Jean d'Arc művelni az országgal?
Ha a következő miniszterelnöknek őt jelölik, ismét a Fideszre szavazok.
maci0427
Elegem van az Összes kormányból és Politikusokból akik 1990 -es "gengszterváltás" óta, hatalmon voltak és vannak ! Egyik 19 a másik egy híján 20 ! Érdeklődéssel várom a 2018 as választásokat !
simmering73
@maci0427: Ugyan miért várod érdeklődve? Szarból nem lehet várat építeni.
Desischado
@Yoda69: Pontosan. Én az egyik barátnőm tanácsára írtam neki, bár biztos voltam benne, hogy nem lesz foganatja. A műtétemhez kértem segítséget tőle. Ajánlottan ment el a levelem, nem kaptam vissza, de egy sort sem írt vissza, nemhogy segítséget adott volna. Pedig neki az a pénz annyi lett volna, mint nekem tíz forint. Ennyit mészáros lőrincről. orbánékon kívül senki ne számítson tőle semmire.
Yoda69
@maci0427: Ha eleged van beloluk nem mindegy ki nyer ?
szép új világ
1. Tegyük fel hogy ad. Utána több ezren fordulnak majd hozzá vérszemet kapva. Szerintem ez a
megoldás kizárt.
2.. Nem ad. Ebben az esetben egy szívtelen és ocsmány tolvajnak fogják majd titulálni (ami
egyébként igaz) és negatív színben tünteti fel a fideszt. Tehát ez a megoldás sem jó!
3. Szerintem ez lesz a tuti: Elmondják, hogy a zsírdisznó állandóan jótékonykodik, milliókkal
támogat több segélyszervezetet, ezért a segítséget kérő hölgy forduljon (fel) valamelyik
segélyszervezethez. Van rá egy üveg piám, hogy ilyesmivel fognak kirukkolni.
evacica
@Desischado: A pénz zöme nem Lőrincé azt mindenki tudja! A lopott pénzen nincsen áldás!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.