Az biztos, hogy a legfontosabb magyar meccseken tele lesz a Duna Aréna, de mi a helyzet a selejtezők idején? Remek megoldás született, hogy elkerüljék az ürességtől pangó lelátókat.

Király Nóra, a Fiatal Családok Klubja alapítója az M1 reggeli műsorában számolt be a hírről, miszerint szurkolói pályázatot írtak ki a vizes vb-hez.

Gyerekekkel töltenék fel a vizes vébé nézősorait

Tavaly a cél az volt, hogy minél több óvodást és iskolás gyermeket bevonva megmutassák: Magyarországnak van a legnagyobb szurkolói csapata.

Ezúttal, a vizes vb előtt írtak ki pályázatot “Nem vagyunk mi kispályások” címmel, kérve, hogy a délelőtti versenyszámokon is minél több gyermek legyen jelen.

Az Európa Szívében Alapítvánnyal közösen most arra biztatnak minden gyermeket, családot és pedagógust, hogy látogassanak el a vizes vb sporteseményeire – számolt be a kormany.hu.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus
majd mennek az újkori önkéntes rendőrök, a polgárőrök, 2000 Ft-ért és egy hambiért és felállva tapsolnak.
papa.49
Én viszont a medencét tölteném fel a kitalálókkal, aztán vizet bele teli!!!
nusika
...minél több gyermek legyen jelen.""...akkor mi lesz a bevétellel?? Hol lesz ebből haszon, vagy legalább = legyen a kiadás és bevétel?
Perwool
Tacepaók, Jelszavak, aláírásgyűjtés, CÖF-ös menetelés.
Kiköpött, mint Mao Kulturális Forradalma. :))
Az 10 évig tartott. Mi most 7-nél tartunk, de jó eséllyel felülmúljuk a Nagy Kormányost.
namihami
És amikor majd a kamera végigpásztáz a nézőtéren, akkor a 6 milliárd néző (hiszen ennyire van igéret) meg fog szakadni a röhögéstől vagy meg lesz győződve arról, hogy Magyarország lakossága szinte kizárólag óvódáskorúakból tevődik össze.
Ész???-hová mész???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.