Több hónap feszült csend után letette hűségnyilatkozatát Botka mellett Molnár Zsolt a szocialisták szürke eminenciása is. Mint a parlament Nemzetbiztonsági Bizottságának elnöke adott interjút a Sztárklikknek, a vizes vb biztonsági kérdéseiről, de ne legyen kétségünk ez a téma csak a csomagolás.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Pont most magyarázza a rádióban, hogy majd mit csinál a Botka kormány, mikor a vízes VB-ről kérdezték!
Béla333
Molnár mit keres még az MSZP-ben?

"Ron Werber: Molnár adjon hálát Istennek, hogy nem beszélek
Molnár Zsolt adjon hálát Istennek minden egyes napért, amikor nem nyitom ki a számat – üzente az Indexen keresztül az MSZP korábbi kampányfőnökének Ron Werber.
Az Izraelben élő politikai tanácsadó, miután a telefonbeszélgetés során többször is megismételte a fenyegető mondatot, azt mondta: az az MSZP-ben terjedő pletyka ugyan nem igaz, hogy ütésváltásra is sor került volna kettejük között, de az tény, hogy kőkemény vita zajlott le a Jókai utcai székház irodájában, amikor márciusban információt kaptak Rogán Antal lakásügyéről. Werber azonnal használni akarta a muníciót, Molnár viszont meg akarta akadályozni a „negatív kampányt”."
index.hu/belfold/2014/05/14/ron_werber_molnar_adjon_halat_istennek_hogy_nem_beszelek/

Persze nekem mindegy, hogy egy ilyen mutyis politikus ott van-e vagy nincs, de szerintem Molnár csak arra játszik, hogy végre összehozza a Fidesz-MSZP koalíciót.
Ő az összekötő tiszt...
wagabund
"Molnár Botka párton belüli izmozás."...

előbb-utóbb baj lesz ebből..amúgy ezzel is mélyítik az emeszpé sírját...

nagyon kell ez a veszekedés? nem zavar senkit, hogy két kopasznyakú kiskakas küzd a szemétdomb tetején?...
...miközben a héja ott köröz felettük?

(a héja az találós kérdés)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.