Jövőre biztosan kap CT berendezést az Országos Kardiológiai Intézet – nyugtatott meg mindenkit az RTL Klub Híradójában az egészségügyi államtitkár. Közben az emberierőforrás-miniszter valami egészen hajmeresztőt közölt.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
,, ...kétszer annyiban van, mint ahányban korábban volt."
Vakegér! Most tapsikoljunk örömünkben b+? Ez alapfelszereltségnek számít, mint a focistadionokban a szertáros, vagy mint a vicctornak a szotyi!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Rockxy
Ezek a céték, meg mindenféle elektromos szarok veszélyesek az emberi egészségre.
Nem semmiért íratnak alá a vizsgálat előtt egy nyilatkozatot, hogy te vállalod az összes kockázatot, ha valami bajod lesz tőle.
Betegségügy.
nevemnick
,, ...kétszer annyiban van, mint ahányban korábban volt."
Vakegér! Most tapsikoljunk örömünkben b+? Ez alapfelszereltségnek számít, mint a focistadionokban a szertáros, vagy mint a vicctornak a szotyi!
Nessy
Úri Isten! Tudják ezek mit beszélnek? Hallják saját magukat? Ekkora cinizmus, embertelenség, a rájuk bízott szakterület nem ismerése, egyáltalán a hozzáállásuk, minősíthetetlen! Egy papucsállatkában több emberség van, mint ezekben! Nem ártana már kipróbálniuk a szárnyaló egészségügyet, de nem VIP intézményben!
kisrigó
Lesz majd CT!?? De én most vagyok beteg, most kellene a diagnózis b+!? Vagy ugorjak le az istenverte dunai tornyotokból és egy gonddal kevesebb?! Csillagszórós gazemberek! A ti gyereketeknek majd lesz CT meg amire szüksége van, de az enyém és a többi "mezei" kisgyerek meg várja ki a sorát!? Ha szerencséje van , akkor túléli! Ájtatos farizeusok! Egyébként is egy református pap pofázik egészségügyről?! Szánalmas!
karma1
@Rockxy: Ne haragudj, de te teljesen hulye vagy... Egyaltalan tudod mi az a CT? Computer Tomograf,... A vilagon MINDENHOL az a legelso, ha bevisznek egy serultet a mentok, (vagy csak agyverzes-gyanus embert a korhazba), a CT-re teszik ra rutinszeruen, mert az mutatja meg hajszalpontosan, hogy hol van pl. a verrog az agyban...Amig azt nem tisztazzak, az orvosok nem tudnak tenni semmit.
Elotte csak a valoban sulyos karokat is okozhato rontgent tudtak erre hasznalni, mert a fejre kuldott rontgensugaraknal nincs sok minden veszelyesebb.
szaboria1
Ne csodálkozzunk egy papból lett miniszter meg Ónodi aki inkább szoftver fejlesztő volt mint orvos nem tudnak azonosulni a jelenlegi eü helyzettel.
silber13
@szaboria1: A betanított esztergályos munkásságát kihagytad!:-))
silber13
@durbincs: CT...!? Az lesz...Majd..! Egyszer...!
1magyar
De 23 millió van szőnyegre!??? Na zenélő kutakra??? Meg a semmirevaló stadionokra?
Pazarolnak mindenre de az eü-ben nincs normális ellátás.
Fel is jelenteném a kórházat ha az én gyerekemet nyitott mellkassal veszélyeztetnék az életét egy másik kórházba való elszállítással.
1magyar
@karma1: De tudnának az orvosok tenni azonnal is valamit agyvérzés gyanúja esetén, bekötni egy vérhígítást.De egy ismerősömnek csak másnap kötötték be az infúziót, megfigyelték az agyvérzéssel meddig bírja.
karma1
@szaboria1: Az sokkal nagyobb : 40 centimeter! Az mar felhokarcolonak szamit!...:o))))
karma1
@1magyar: Igaz, az csak reszlegesen oldja meg a bajt, mert tobbfele stroke van: van, amelyik kesz verrogos, mig a masik egy er elpattanasabol szarmazo belso verzes miatt tortenik. Egyik sem jo, az meg egy rohadt szemet orvos volt, aki igy bant el az ismerosoddel. Remelem, azota jobban van...:o)
1magyar
@karma1: Szerencsére megúszta. De lehet, hogy inkább az erős szervezetének köszönhette.
karma1
@1magyar: Megette a fene azt az egeszsegugyet, ami arra szamit, hogy mindenkinek Schwarzenegger alkata van... Ne ebbol induljanak ki, hanem tegyek a dolgukat...
wagabund
..."lehet, hogy a betegeket időnként nyitott mellkassal kell átszállítani egy másik kórházba CT-vizsgálatra, de korábban a másikban sem volt CT. Most legalább már van."...

húbazmeg...ez fájt...

nem szoktam minősíteni a politikai vezetőket, de ez bizony a legalja...ráadásul úgy, hogy valami egyházi személy is..

hát itt tartunk. ezzel a mondásával ez a fazon leküzdötte magát győzike alá...ami eddig lehetetlennek tűnt.
szaboria1
Az is felháborító, hogy még mindig nem akarnak részletes tájékoztatást adni a hozzátartozónak.
Rockxy
@karma1: "Ne haragudj, de te teljesen hulye vagy..."
Tévedsz, én egy idióta vagyok.
Ha normális lennék, belesimulnék a rendbe.
Politizálnék és másokra mutogatnék. Tévét néznék, multiknál vásárolnék, satöbbi...

Nem írtam még alá olyan papírt, de láttam azt, aki aláírta.
(Nem él már...)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.