Halász János Vona Gábornak címzett kérdést, de nem tetszett neki, amikor a jobbikos N1TV riportere visszakérdezett. Halász János kedden sajtótájékoztatót tartott, ahol többek között azt a kérdést is érintette, hogy a Fidesz választ vár Vona Gábortól, a Jobbik elnökétől azzal kapcsolatban, tudott-e arról, hogy „a Jobbik antiszemita politikusa, Kulcsár Gergely feltehetően egy fiatalkorúval folytatott viszonyt”. Ez a téma az utóbbi időben gyakran napirendre kerül a fideszes pártsajtóban.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: lusta
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lusta
Meg is fog szűnni a sajtótájékoztató, helyette csak kinyilatkozások lesznek.
Clavigo
Érdemes megnézni...,,mint egy affektáló " rottyantó "...
karma1
Hat ez egy eleg szar szitu... A fidesz mar szinte muveszi szintre emelte a kivonulast a helyi lakossagi forumokrol, meg ugy altalaban minden, nekik kellemetlen szitubol...
Emberemlekezet ota ez volt a legfobb fegyveruk: a fontossagukat hangsulyozo kivonulas, tavolmaradas. (Mert amikor ott voltak valahol, akkor se tudtak semmilyen epito programot eloadni, vagy pozitivan kapcsolodni valamilyen jo temahoz, ilyenkor jott a sertodott kivonulas, vagy eleve tavolmaradas egy bizonyos ugytol. Velemenyuk, felelossegvallalasuk sohasem volt, es mar ahhoz tul oregek, hogy a jovoben legyen...
nezelodo
Ez a Halász sem különb a gazdaállatánál. Ezeknél a napi politika a gatyában, bugyiban kezdődik és ott is végződik, ha az őket veszélyeztető pártról van szó. Ha ez a mániájuk, azért végigmogyorózhatná a fél fideszt a tompikától Jakab gazdán át a tökösig, olyan hosszú a sor mint ide Lacháza. A homokos és leszbi ügyekbe gyanúba keveredett mélykeresztény párttársait már nem is kell említeni. Vagy ha valaki ezt szóba hozza eltörik beteges indulatukban az állkapcsát a fiúk? Inkább törjenek-zúzzanak akkor irodabútort.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.