Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter az ATV keddi Egyenes beszéd című műsorában jelentette be, hogy a kormány megvette a „dél-budai "szuperkórház” telkét, az eredetileg kinézett helyszínen, a XI. kerület Dobogó nevű részén - írja az Index. A lépéssel eldőlt a dél-budai centrum sorsa, a beruházást a szakmai munkacsoport előterjesztése és számos kifogás ellenére az egyelőre alig megközelíthető, védett vízbázissal rendelkező telken, zöldmezős beruházásban, egy óriásprojekt keretében valósítja meg a kormány.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Elhamarkodott következtetés

A dél-budai szuperkórházzal kapcsolatos kormánydöntésből levont – szerintem alaptalan – következtetések

Balog Zoltán emberi erőforrás miniszter az ATV keddi Egyenes beszéd című műsorában jelentette be, hogy a kormány egy minapi határozatában rosszallását fejezte ki a „dél-budai szuperkórház” projekt haladása kapcsán, ezért utasítást adott eredetileg kinézett helyszínen, a XI. kerület Dobogó nevű részén lévő telkek felvásárlására.
Nos ez egy dolog, de a derék matyar média ennek kapcsán szerintem elhamarkodott és naiv kijelentéseket tett, na jó a derék páter erősen ráutaló hablatyát beszopva.
Kijelentették, hogy „A lépéssel eldőlt a dél-budai centrum sorsa, a beruházást a szakmai munkacsoport előterjesztése és számos kifogás ellenére az egyelőre alig megközelíthető, védett vízbázissal rendelkező telken, zöldmezős beruházásban, egy óriásprojekt keretében valósítja meg a kormány.”! Ami persze csak egy fikció, hisz ezzel semmi sem dőlt el csak valaki arra érdemes kaszált egy nagycsomó pénzt! =))
wagabund
az a védett vízbázis már a múlté...eredetileg itt palackozták a Salvus (glaubersós)keserűvizet, és az Apenta ásványvizet...ma már csak szemét, égigérő gaz, enyészet..

amúgy jó helyen lesz, mert ott az autópálya, a reptér,(kisebb gépeknek), és sok busz arra jár..
a többi csak pénz kérdése...na az van doszt..
lampa laz
Ügyes láncolat keretében sikerült megvennünk (mivel a mi pénzünk) qva sok pénzért azt a békás pocsolyát. Ezek után a beruházás költségéi is szuper csúcs magasságokba fognak törni. Itt aztán lesznek majd előre nem látott kiszámíthatatlan költségek, (lásd vízes vb.) ezzel nagyon tudnak operálni, pénztlenyúlni a fiúk. Csak nehogy a "láp" elnyelje az egészet...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.