Meglőtte feleségét, majd végzett magával egy ismert győri baleseti sebész.

A férfi tegnap este zárkózott be a házukba feleségével és hétéves kislányukkal. Ezután egy pisztollyal lőtte meg feleségét, aki végül életben maradt. Úgy tudjuk a gyereknek nem esett baja. Azt egyelőre nem tudni, hogy, mi volt az oka a férfi tettének – írja az atv.hu.

 

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Az ember számára a legfontosabb, meghatározó tényező, az elsődleges, mindig a családi környezet...Ha az rendezett, nyugalom és szeretet van, akkor a másodlagos környezetben is könnyebben veszi az ember az akadályokat, de ha az borul, minden dől! Szörnyű tragédia ez, itt mindenki áldozat...
1magyar
Még jó hogy magával is végzett ilyen labilis sebész! Nem szabad lenne műteni sem az ilyeneknek!
maci0427
www.borsonline.hu/aktualis/kislanya-szeme-lattara-lotte-le-feleseget-es-magat-a-foorvos-asvanyraron/135651 ---- Felelőtlenül ítélkezni felesleges ebben az ügyben is ! Tény, H. Béla 64 -éves volt a felesége Anita 42 éves csinos nő...! Lehet féltékenység is,ami egy nagyon nagy motiváció egy ilyen cselekményhez ! Igaz a doktornak sajnos meghalt a fia régebben és ezt nehezen tudta feldolgozni, de nagyon kétlem, sőt nem hiszem el, hogy emiatt évek múlva "utólag" jöjjön rá a dili " ! Viszont egy újabb családi balhé, történetesen egy megcsalás ha kiderül és nem rendeződik megfelelően, sőt a válás is szóba kerül, akkor betelik a pohár és mindenki másképpen reagál az ilyesmire ! Szerencsére a kislányát akit imádott, nem bántotta ez is jelzés értékű ! Felmerül az is,hogy valóban megakarta e ölni a feleségét vagy csak úgy rálőtt, hiszen sebészorvosként tudhatta,hogy milyen sérülés vezet egy ember halálához ,a hasba lövés mint most is, szerencsére nem feltétlenül halálos sebet ejt ! De, hogy ő öngyilkos akart lenni, az biztos mert magánál már biztosra ment...! Tény, hogy azért nem élhettek valami jól, mart egy harmonikus - szertő kapcsolatban egymást átsegítik a bajban az emberek általában ! Viszont a megcsalást általában tagadni szokták, de titokban soha nem maradhat ! Tény,hogy itt az Interneten is lehet olvasni a betegek véleményét,hogy...Nagyon lelkiismeretes - emberséges a betegek érdekeit néző kitűnő sebész - ortopéd sebész volt,akinél nem volt lehetetlen ! Csak be kell ütni,hogy H. Béla sebész-ortopéd sebész, például,Mosonmagyaróvár - Győr...! Hogy kit sajnálok jobban ebben az esetben /is/ ...nem is tudom...!
maci0427
Bocsánat-- 64 és 44 évesek voltak. De a 20 év korkülönbség akkor is meglátszott ! / Láttam...! /
Cicamama55
Az ember számára a legfontosabb, meghatározó tényező, az elsődleges, mindig a családi környezet...Ha az rendezett, nyugalom és szeretet van, akkor a másodlagos környezetben is könnyebben veszi az ember az akadályokat, de ha az borul, minden dől! Szörnyű tragédia ez, itt mindenki áldozat...
JAJMÁR
Miért képzelik az idősödő férfiak, hogy fiatalok maradnak fiatal feleség mellett?
Nagyon sajnálom ezt a családot, szegèny kislány hogy fogja feldolgozni? Pszichológus kellett volna a szülőknek inkább, de Mo.-n az előítèlet erősebb, itt inkàbb öngyilkosok lesznek, mint "bélyeget" üssenek rà.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.